Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Piernik - oficjalne (!) info  (Przeczytany 1947 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sebaloz

• Level 6
Piernik - oficjalne (!) info
« Odpowiedź #15 dnia: 06 Grudnia 2011, 18:25 »
Nie chce byc niegrzeczny, ale prosze przeniescie sie do areny z tymi wycieczkami, bo psujecie watek.

Offline c---n

• Level 5
« Odpowiedź #16 dnia: 06 Grudnia 2011, 18:53 »
... sa mile widziani ale nie przyjezdzaja...

nie uwazam aby to byla jakies znaczace scenowe posiedzenie wiec nie jade. ciezko wygospodarowac czas w tych czasach - tym bardziej na malo znaczace imprezy.

piwo w wawie 15 grudnia ma mniej wiecej te sama range co piernik. tez pokazemy (albo opowiemy) o demach ktorych nie bylo.
mowie ci - bedzie zajebisty performance i napiszemy o tym na csdb jesli trzeba bedzie.

drazliwy jestem nadal jesli chodzi o naruszanie mojej prywatnosci, albo bezczelne wjazdy  na istotne dla mnie tematy... do takich tematow zaliczam wszelkie wycieczki w kierunku mojej/moich grup. zadaje sie z ludzmi ktorym chce sie robic fajne rzeczy a nie tylko o nich gadac.

twoj komentarz o siusiakach jest beznadziejny i plytki.

kordiaukis__

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 06 Grudnia 2011, 21:03 »
ja pierdykam Carrion czemu jestes taki anty.. sam bym cie chetnie na pierniku zobaczyl i wypil piwo nawet niejedno..i pisze to nie pierwszy raz jak sadze.. nie masz czasu czy nie chcesz to nie przyjezdzaj.. nikt cie na kolanach prosic nie bedzie.dla ciebie moze i piernik ma range piwka, ale nie byles nie wiesz i nie dowiesz sie pewnie bo nie przyjedziesz wiec na temat piernika i tego co sie tam dzieje sie nie wypowiadaj.. pozdrowienia

elban__

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 06 Grudnia 2011, 22:22 »
Carrion - koncze flame. Wiecej usmiechu. \"Wink\" Jak chcesz koniecznie ciagnac - zaloz watek w arenie.

Odnosze sie tylko do jednego: zgodne z tematem.

Cytat:
... sa mile widziani ale nie przyjezdzaja...

tu jest lista osob niezwiazanych z Arise, ktorzy przewineli sie na kempingu:

Black Light, Booker, Data, Cactus, Grabba, Killer, Kisiel, Lemming, Prezes, Provocator, Sebaloz (thanks W!), V-12

niektorzy byli po kilka razy. Ich sie zapytaj jak \"wewnetrzny\" (zamkniety dla innych) jest ten meeting i jak byli przyjeci.

Tak - to maly event, cos pomiedzy meetingiem a malym party, z compami, o takiej a nie innej formule, gdzie czasem sa puszczone stare rzeczy lub cos dla jaj, a czasem calkowicie powazne produkcje.

Jezeli bylo by duzo produkcji lub byly by takie checi uczestnikow pewnie HQ zmienilo by konwencje konkursow. Na razie jest jak jest.

Pisze to nie dla Ciebie Carrion - nie chcesz - nie przyjezdzaj - Twoja sprawa - w archiwum jest watek dotyczacy poprzedniej edycji, gdzie rozwiewalismy Twoje watpliwosci. Zapomniales / nie przeczytales / nie zostales przekonany / to nie dla Ciebie impreza.

Pisze to dla innych, zeby nie pozostalo wrazenie, ze ktos jest niemile widziany.

Zapraszamy wszystkich!

ps. Jak zmienisz zdanie to zrob nam niespodzianke, hehe.

kotrobot__

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 06 Grudnia 2011, 22:41 »

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #20 dnia: 06 Grudnia 2011, 23:38 »
Voyager tez zostal pominiety.

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #21 dnia: 07 Grudnia 2011, 08:23 »
Gdzie sa tlumy broniace dobrego imienia piernika? No pytam sie? \"Smile\"

Carrion,
Wyjasniam na spokojnie.

My tez jestesmy drazliwi na tym punkcie wiec nie obrazaj nam piernika piszac ze jest malo wazny. Zadasz szacunku od innych, okaz go sam. Teraz juz rozumiesz?

Co do \"wjazdow na grupy\", to ja na ten przyklad bede wjezdzal na Gaylysium do dnia w ktorym zgasnie slonce. Jest to element przasnego folkloru ktory narodzil sie akurat podczas Twojej nieobecnosci na scenie, kiedy to Arise z Elysium konkurowalo na scenie na dema. Moze dlatego ze wtedy Ciebie nie bylo to tego nie kumasz, ale popytaj Brusha albo Cresha. Albo obcykaj diry do Late Ejaculation i Illmatica \"Smile\" I jakos musisz nauczyc sie z tym zyc \"Smile\"

No offence, ale mi tez sie czasami wydaje ze jestes ciutek zbyt drazliwy momentami. Nie zapominajmy, ze w klimat sceny wpisane sa rowniez pseudo-podjazdy, ciagniecie lacha jednych z drugich, duzo dystansu do samego siebie i tona humoru zeby to wszystko jakos zniesc \"Smile\"

PLUR,
wackee

Offline c---n

• Level 5
« Odpowiedź #22 dnia: 07 Grudnia 2011, 11:00 »
panowie
napisalem grzecznie i bez podtekstow ze nie przyjade i to wy/elban zaczeliscie trolowac.
nie mam ochoty czytac waszych wynurzen na temat zasad gier podjazdowych na scenie...

wacku
nie musze sie z niczym godzic. kiedys bylo kiedys teraz jest teraz.
ale EOT z mojej strony.

booker__

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 08 Grudnia 2011, 22:45 »
Elban, okok ale zrobcie majem koncem, bo wryja.

Tomek, tez tak kiedys myslalem jak Ty - \"mam malo czasu na wszystko, nie bede na sztaby jezdzil - tylko scenowe eventy sie licza\" ale pojechalem na Piernika i teraz jest wpisany na stale w moj program partiesow. Glownie tez dla tego, ze na partiesach scenowych w wiekszosci jest parcie scenowe, a na pierniku nie ma parcia na cokolwiek \"Smile\" (poza porankiem piernika przacym dnem zoladka na glebe za domkiem \"Very)

i hoi!

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 10 Grudnia 2011, 19:50 »
Jestem juz po operacji, a do kwietnia powinnam zakonczyc pelne leczenie.
Tak wiec na te chwile nie odpuszczam Piernika.

Niektorzy mowia, ze w kwietniu zimno?
Na North 3 to dopiero bylo zimno \"Laughing\"

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #25 dnia: 11 Grudnia 2011, 22:53 »
\\o/

A co do zimna:
Kto nie spal w Olsztynie w podstawionym pociagu do Bartoszyc, zima - ten nie wie co to mroz \"Smile\"

Roody__

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: 11 Grudnia 2011, 23:48 »
jeszcze nie bylem na pierniku ale juz mam przeczucie graniczace z pewnoscia , ze jest w przyslowiowa pizdeczke!

kordiaukis__

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: 13 Grudnia 2011, 21:11 »
Roody przyjedz, nie bedziesz mial wiecej watpliwosci \"Very \"Twisted

elban__

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: 21 Stycznia 2012, 12:16 »
info juz oficjalne.

nie mam mozliwosci przeniesienie watku do odpowiedniego dzialu - wiec ten zamkne a calosc przenosi sie do odpowiedniego watku w dziale scena