Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Czym wyczyscic C64 ..?  (Przeczytany 1065 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

suchy

• Gość
Czym wyczyscic C64 ..?
« Odpowiedź #15 dnia: 25 Października 2011, 13:17 »
... o ja cie pierdziele, normalne dochodzenie, ale czad.  \"Surprised\"   \"Very

nes__

• Gość
Czym wyczyscic C64 ..?
« Odpowiedź #16 dnia: 25 Października 2011, 13:27 »
A to C64 to jego bylo w ogole ? Zastanawiam sie czy mozna wywalic do kosza (bo juz mi sie odechcialo go czyscic \"Laughing\" ) czy jeszcze sie jakis inny wlasciciel znajdzie, bo widze ze to jakis grubszy temat jest niz sie spodziewalem \"Very Stilgar - jak to Twoja sztuka to moge Ci ja podrzucic spowrotem bez kosztow, a jak nie to chyba kosz bez dalszego wnikania. Chcialem kupic sprawna sztuke (ogloszenie: http://www.c64scene.pl/viewtopic.php?t=736 ), a nie potrzebuje trzeciej padaki do kompletu ani do naprawiania.

Cytat:

Od:    jericho
Do:    nes
Wyslany:    Pia Paz 14, 2011 8:16 pm
Temat:    zanabede    Cytuj wiadomosc
masz juz tego komcia? Jak nie to za flaszke Ci przywioze.

booker__

• Gość
Czym wyczyscic C64 ..?
« Odpowiedź #17 dnia: 25 Października 2011, 13:35 »
Po party zostala jedna komoda, moze to byla Jericha, a temu sie jeblo i dal nie ta Nesowi \"Very

nes__

• Gość
Czym wyczyscic C64 ..?
« Odpowiedź #18 dnia: 25 Października 2011, 13:59 »

booker napisal:
Po party zostala jedna komoda, moze to byla Jericha, a temu sie jeblo i dal nie ta Nesowi \"Very

O  \"Very

To by wiele wyjasnialo  \"Very

Stg__

• Gość
Czym wyczyscic C64 ..?
« Odpowiedź #19 dnia: 25 Października 2011, 14:23 »
Nes - byl moj ale dalem go Kisielowi do eksperymentow.

nes__

• Gość
Czym wyczyscic C64 ..?
« Odpowiedź #20 dnia: 25 Października 2011, 15:39 »
No to juz wszystko w miare jasne.

A co sie stalo z ta komoda co zostala po party ?

Kisiel Tobie potrzebna ta uszkodzona sztuka czy moge wyrzucic (nie prezentuje sie najlepiej, mocno woni, Stilgar pisze, ze to padaka a ja nie mam chwilowo kabelka zeby podlaczyc do monitora - musze wyprodukowac sobie) ? Najchetniej bym wyrzucil jak nie ma sensu myc bo ma dosc mocny zapach minionych lat \"Wink\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Czym wyczyscic C64 ..?
« Odpowiedź #21 dnia: 25 Października 2011, 15:53 »
no to niezle After Party sie zrobilo \"Smile\" dajcie ten watek do glownego nurtu SP5 obok nie placacych partyzantow \"Wink\"
Napisz jeszcze czy kupiles ta flaszke w barze za 50PLN???????

PS. A kto daje i odbiera ten sie...... Nie no  koszt przesylki jest wiekszy niz wartosc przedmiotu, mam dosc wylutow aby ja ozywic ... ale jak poszlo jakies napiecie po scalaczkach to szkoda roboty. Damy sobie spokoj.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

nes__

• Gość
Czym wyczyscic C64 ..?
« Odpowiedź #22 dnia: 25 Października 2011, 16:19 »
E nieee.. 20 zeta zaplacilem.. taniej wyszlo niz za przesylke z aukcji, tyle ze towar pomylony \"Wink\"

Obudowa jest peknieta i zmeczona, wiec nadaje sie glownie do kosza, klawiatura zolta, no a plyte glowna jakby ktos chcial odratowywac to moge wyslac (koszt pewnie mniejszy niz wysylanie calosci - zreszta calosc bez zasilacza tez pewnie ponizej 10zl by wyszla) - ja mam juz dwie takie reanimowane swoje z lat 90-tych, nie do konca dzialajace, wiec chcialem kupic sprawna nie grzebana. Klawiature i tak bym ze swojego przelozyl bo mam pierwsza jaka byla na scenie z wymieniona czescia klawiszy na ciemne, i spacja jakos specjalnie byla modyfikowana zeby fajnie chodzila, no ale coz.. nie poszlo \"Wink\"  \"Very

Offline kenji

• Level 5
Czym wyczyscic C64 ..?
« Odpowiedź #23 dnia: 25 Października 2011, 19:11 »
LOL, a kiedys ludziom sprzedawali Kolumne Zygmunta i mosty: dzisiaj C-64

Skoro juz w temacie, to Kisiel znalazlem ten brakujacy klawisz ! Odloze i przy najblizszej okazji Ci go dam.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Czym wyczyscic C64 ..?
« Odpowiedź #24 dnia: 25 Października 2011, 20:16 »
Spoko teraz grzebie w sprzecie/sofcie a Twoj lezy w skrzynce narazie.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

nes__

• Gość
Czym wyczyscic C64 ..?
« Odpowiedź #25 dnia: 25 Października 2011, 22:20 »
Juz sie znalazl chetny na to Stilgarowe C= 64, jak tylko dostane adres to wysylam.

Stg__

• Gość
Czym wyczyscic C64 ..?
« Odpowiedź #26 dnia: 26 Października 2011, 06:41 »

nes napisal:
Juz sie znalazl chetny na to Stilgarowe C= 64, jak tylko dostane adres to wysylam.

ale ja go nie chce, wyslij Kisielowi albo wyrzyc.

nes__

• Gość
Czym wyczyscic C64 ..?
« Odpowiedź #27 dnia: 26 Października 2011, 06:54 »
Stilgar - no ale mowie ze sie inny chetny znalazl \"Very Juz zapakowalem, nie zmarnuje sie.

Offline c---n

• Level 5
Czym wyczyscic C64 ..?
« Odpowiedź #28 dnia: 26 Października 2011, 19:35 »
W temacie czyszczenia to ostatnio wybielalem pozolkly sprzet takim czyms co sie nazywa \"woda utleniona w kremie\" kupuje sie to u fryzjera za 15 pln. Dziala super, ale musi byc slonce bo po nasmarowaniu trzeba to na UV wystawic. Brush znalzal na jakims forum ze atarowcy tak robia... Na c= tez to dziala

nes__

• Gość
Czym wyczyscic C64 ..?
« Odpowiedź #29 dnia: 26 Października 2011, 19:39 »
CIF tez dziala - klawiature i obudowe dobrze zawsze czyscil, do plyty sie nie nadawal.
Widac roznice po latach - moje 2 C64 maja kolor naturalny, mimo ze od 10 lat leza, a ten C64 z party jest po prostu zolty, jak np. wiekszosc sztuk na Allegro. Nie wiem dlaczego niektorym C64 z czasem zolknie (tyton czy ki diabel?), ale CIF to byla zawsze dobra metoda na to  \"Smile\"