Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: 1541 Ultimate skladane w Polsce  (Przeczytany 857 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
1541 Ultimate skladane w Polsce
« Odpowiedź #30 dnia: 05 Czerwca 2011, 20:46 »

kotrobot napisal:
Kisiel, jaki projekt \"daj mi darmo\"?!

Ignorujesz co pisza zainteresowani.

Zalozyles ten temat tylko dlatego, ze Sebaloz cos wspomnial przy piwie na ognisku i masz ochote to osmieszyc.

Jeszcze raz - masz wiedze i umiejetnosci - pomoz.

Nie ignoruje, po prostu nie zakladalem zadnego tematu. Sebaloz z tymi 80PLN na SP6.66 zrobil wystarczajaco duza beke.
Nie pomoge w budowaniu konkurencyjnego projektu do 1541U, napisalem to juz dawno na tym forum, ze nie jestem w stanie zrobic tego taniej. Poza tym nie \"lubie\" Spartanow 3 bo trzeba robic translacje napiec, wiec jedyny projekt ktory jest dla mnie do zrobienia to na Spartanie2  cos na podobe kameleona. Temat juz byl poruszony na jednym zagranicznym party i mysle ze jest on do zrobienia ze 100% zgodnoscia nowego ze starym. Sprzet do testow konkretnych modulow mam juz zrobiony wiec, najpierw skoncze stare i zaczne nowe.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

zyga

• Gość
1541 Ultimate skladane w Polsce
« Odpowiedź #31 dnia: 09 Czerwca 2011, 19:54 »

kotrobot napisal:
Zyga, co ma wspolnego U1541 - hardware, ktory ma zastapic zdychajacy z racji wieku hardware (stacje i dyskietki) z softwareowym VICE?

Moze faktycznie podchodze do tego zbyt radykalnie. Jesli traktowac 1541U tylko jako pamiec masowa, to ok. Nie powinienem sie obruszac ze mozna z niego wycisnac znacznie wiecej \"Wink\" (REU, wszelakie Freezer Cartridge). Prawdopodobnie kwestia czasu i samozaparcia programistow bedzie zaemulowanie SuperCPU. Gideon upublicznil kody zrodlowe wsadow.

Chameleon jednak jest dla mnie wybitnie niescenowy (w sensie sceny C64). Ostatnio chlopaki napisali rdzen emulujacy Amige. http://www.youtube.com/watch?v=J_W_XbklmIY
Coraz mniej cukru w cukrze. I frajda z komodorkowania gdzies znika.