Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Your ticket application for UEFA EURO 2012 has...  (Przeczytany 717 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kotrobot__

• Gość
Your ticket application for UEFA EURO 2012 has...
« dnia: 29 Kwietnia 2011, 06:57 »
Your ticket application for UEFA EURO 2012™: has not been successful

Jebani!

Czy komus sie udalo?

bimber__

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Kwietnia 2011, 07:23 »
Lacie

elban__

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Kwietnia 2011, 07:52 »
banda chuja. ja mam zlozonych chyba 5-7 aplikacji (nie pamietam dokladnie) na znajomych - oczywiscie wynik zgodny z oczekiwaniami.

pozostaja fan-zone\'y - calkiem niezla impreza.

Offline Skull

• Level 6
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Kwietnia 2011, 08:03 »
a ja
zeby zwiekszyc wasze szanse, nie zlozylem nawet jednej aplikacji,
nie pomoglo ? :>

elban__

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 29 Kwietnia 2011, 08:10 »

Randy

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 29 Kwietnia 2011, 08:39 »
Mnie tez sie nie udalo. Ale jeszcze caly czas licze na zone i szwagra  \"Confused\"

Offline Skull

• Level 6
« Odpowiedź #6 dnia: 29 Kwietnia 2011, 11:38 »
Wylosowalem bilety na euro. Rzad 1, miejsce 1, kanapa 1, duzy pokoj.

Offline kenji

• Level 5
« Odpowiedź #7 dnia: 29 Kwietnia 2011, 00:00 »
Macie sie czym podniecac. Ja z okazji E2012 biore urlop i na tydzien-dwa (nie znam terminarza meczow w Poznaniu) wyjezdzam z rodzinka z miasta.

Za impreze Coca-Coli, Carlsberga i innych firm serdecznie dziekuje.

Tak przy okazji to nie wiem czy zauwazyliscie, ale najwiekszym zagrozeniem dla E2012 w Polsce sa zli kibole (pomijajac, ze 99% z nich i tak nie aplikowalo o bilety). To nic, ze Niemiec jadac na mecz rozwali sobie podwozie na drogach ktorych nie ma, ze bedzie stal do odprawy na lotniskach, ktore sa nieprzystosowane do takiego ruchu (w Poznaniu jakis namiot do odpraw chca stawiac!), ze nie daj Boze jadac koleja pociagu moze sie nie doczekac, a jak juz doczeka to bedzie musial uwazac zeby sie nie pobrudzic. Nie wazne. To jest pryszcz.

Taka drobna hipokryzja. W ramach walki z alkoholizmem Policja daje mandaty ludziom, ktorzy pija piwo pod stadionem, a w tym samym czasie w ramach tej samej walki z alkoholizmem dopuszcza sie jego sprzedaz na stadionach, mimo ostrych protestow srodowisk kibicow. \"Smile\" Magia lobbingu.

Nitro__

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 29 Kwietnia 2011, 13:04 »
U mnie rowniez pudlo, ogolnie mistrzostwa olewam cieplym moczem moze oprocz finalu - obejrzec, spic sie ze znajomymi, pokibicowac to dobra rzecz, ale raz na rok albo i dluzej \"Smile\"
kenji: na pocieszenie niesmiertelny klasyk \"Smile\"
http://www.youtube.com/watch?v=ZBi0slk7mlM

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #9 dnia: 29 Kwietnia 2011, 17:12 »
jak wygram to wam dam \"Razz\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

elban__

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 29 Kwietnia 2011, 17:38 »

kenji napisal:
Macie sie czym podniecac. Ja z okazji E2012 biore urlop i na tydzien-dwa (nie znam terminarza meczow w Poznaniu) wyjezdzam z rodzinka z miasta.
.

pewnie, ze mamy. bylem na mistrzostwach europy w Wiedniu - tylko w fan zonie bo z biletami oczywiscie sie nie udalo - bardzo dobra impreza - choc pewnie taka jak tam u nas nie przejdzie. Bylem tez w Bratyslawie i Belfascie - tych wyjazdow \'kibole\' nie olali - mimo wszystko dobre wyjazdy. Co kto lubi.

Wersalu takiego jakby sobie tzw. wszyscy zyczyli pewnie nie bedzie, ale nie bedzie takie dziczy jak w Pradze / Bratyslawie / Belfascie - tylko pewnie cos po srodku. I gdyby wlasnie tak bylo to bardzo bede zalowal ze biletow nie mam.