Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Riverwash 2011 w Lodzi  (Przeczytany 2768 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Akira__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #60 dnia: 10 Września 2011, 13:26 »
Heh, mi po padnieciu emocji i podkurwienia przyszedl wlasnie pomysl na arta:-) Co ja mowie, na caly cholerny cykl artow! \"Wink\" Zapowiadam prosze panstwa cykl o najslawniejszych wojnach scenowych, ostrych dyskusjach w ostatnim 20 leciu na scenie polskiej i nie tylko, wszystkie platformy \"Wink\" Jak ktos ma ochote popisac to zapraszam, ja juz zaczalem skrobac o paru slawnych dyskusjach z 90\" na scenach pc i ami \"Smile\" W efekcie wiec wyszlo na plus \"Smile\"

Mialem juz nie pisac, ale jestem dzieki znalezieniu nowego tematu w dobrym nastroju i proponuje Sebalozowi uznanie ze byla to pomylka i wspolne wychlanie piwska \"Wink\" Seba tym samym przyznaje ze mnie nie widzial mnie bo nie nosze identa, ktorego nie nosze faktycznie i nosic nie zamierzam, a ja przyznaje ze widziec mnie w takim razie nie mogl \"Wink\" Calosc sprowadza sie wiec do bledu logicznego poniewaz niewidzenie nie rowna sie niebytnosci \"Wink\"

CU!
Akr.

zielok__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #61 dnia: 10 Września 2011, 13:47 »
@kisiel nie widzialem tego postu od Akiry. Ja widzialem tylko twoj post (ktory znikl) aczkolwiek nie jestem juz tak do konca pewny czy go widzialem \"Smile\"

SUDi__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #62 dnia: 10 Września 2011, 13:49 »

Akira napisal:
Mialem juz nie pisac, ale jestem dzieki znalezieniu nowego tematu w dobrym nastroju i proponuje Sebalozowi uznanie ze byla to pomylka i wspolne wychlanie piwska \"Wink\"

Za pozno, walka juz obstawiona, zaklady pozbierane, ring sie szykuje, nie ma wycofki. Bitka zostanie oficjalnie wpisana do programu SP5. Kill\'em!

Corwin

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #63 dnia: 10 Września 2011, 14:10 »
Akira, pomysl pierwsza klasa. Niektore tematy moga byc bardzo ciekawe opisywane przez uczestnikow konfliktu - kazdy ze swojego punktu widzenia.

Tu, to chyba na poczatek trzeba dojsc kto komu dyski kradl czy nie kradl \"Smile\".

ps. Akira fajna strona \"Smile\" -> http://www.scenial.pl/

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #64 dnia: 10 Września 2011, 14:59 »
@SUDI tez tak mysle!!!! Kufa co sie bedzie dzialo, czy Sebaloz ma szanse?
Starcie gigantow kliczko adamek:)
Prawdziwi gentlemani nie daja sobie w ryj, oni dotykaja swoje twarze:)

PS. zauwazyliscie ze ludzie uwielbiaja fora gdzie mozna wykasowac swoja wypowiedz zamiast prawdziwego zycia gdzie slowo wypowiedziane nie da sie cofnac?
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

booker__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #65 dnia: 10 Września 2011, 15:20 »

zielok napisal:
@kisiel nie widzialem tego postu od Akiry. Ja widzialem tylko twoj post (ktory znikl) aczkolwiek nie jestem juz tak do konca pewny czy go widzialem \"Smile\"

Ej! ale kto zielokowi dopisal ten post? Przeciez bylo, ze Akira odpisal,  ze sie chce napic z Sebalolzem a potem odrazu SUDi, ze nie ma i ze juz walka obstawiona.

Oj cos sie tu dzieje dziwnego!!!1

SUDi__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #66 dnia: 10 Września 2011, 15:43 »
Na razie bukmacherzy obstawiaja 50:50 w waalceeee...

Dyyskieeeeetkowy Rozpizdziuchhh Elyta Sebaaaloozzzz
w prawym kornerze
i
Beeeezidentyfikatorosss Wieeeloplatformorossss Scenial Akiraaaaa
lewy korner

oj bedzie sie dzialo, prosze Panstwa, jakie emocje, i to wszystko na kanale SP5 SPORT

\"Cool\"

joodas__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #67 dnia: 10 Września 2011, 17:58 »
przepraszam bardzo a o co chodzi:)

kordiaukis__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #68 dnia: 11 Września 2011, 06:23 »
ja pierdykam widze ze sie chlopaki fajnie bawicie \"Very

Offline c---n

• Level 5
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #69 dnia: 11 Września 2011, 07:15 »

Akira napisal:
Zapowiadam prosze panstwa cykl o najslawniejszych wojnach scenowych,
Akr.

A napiszesz o wojnie carrion vs atari ?

Offline wackee

• Level 6
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #70 dnia: 11 Września 2011, 08:00 »

carrion napisal:
A napiszesz o wojnie carrion vs atari ?

Mowi Ci cos sformulowanie attention whore? \"Smile\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #71 dnia: 11 Września 2011, 10:33 »
achtung das kurve ? IMHO Akira sciemnia \"Razz\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

kordiaukis__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #72 dnia: 11 Września 2011, 10:41 »
* podwojny facepalm *

Offline Sebaloz

• Level 6
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #73 dnia: 11 Września 2011, 13:01 »

bimber napisal:

Sebaloz/Lepsi.De napisal:
Na Silesii nie bede bo nie dogadalem sie z organizatorami

dasy? \"Wink\"

Po prostu informuje i przypominam, bo ciagle ktos pisze liczac ze spotkamy sie na Silesii. Nie spotkamy sie, bo nie przyjade i tyle.

Tydzien temu byly prowadzone rozmowy, ale organizatorzy nie chca slyszec o dopisku do regulaminu \"na kompach nie moga byc pokazywane prace, ktore byly juz wczesniej wypuszczone na scene lub braly udzial w jakims kompo\", wiec zrobilem ankiete http://www.c64scene.pl/viewtopic.php?t=729

zielok napisal:
Jesli tak to prosze o bez pikantnych szczegolow z RW.

Na party wpadl Czarek Monczyk, szef agencji artystycznej z Lodzi, znany z telewizyjnej ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym, promotor lasek walczacych w makaronie i kisielu. Oczywiscie przyszedl razem z jedna ze swoich modelek, robili sobie zdjecia ze scenowiczami i Czarek zaproponowal ze moze ta dziewczyne zostawic nam na noc \"Smile\"

Akira napisal:
Ostatnio zmieniony przez Akira dnia Sob Wrz 10, 2011 1:52 pm, w calosci zmieniany 12 razy

Mam prosbe, zmien swojego posta po raz 13-ty, bo prosilem o podanie numeru identyfikacyjnego ktory jest na drugiej stronie identyfikatora. Taki idenfykator mozna zrobic na photoshopie, a jak podasz numer to ja sobie sprawdze kto to pod tym numerem byl zarejestrowany na party.

Wyciag z twojej karty kredytowej tez mi nic nie da, bo na party place nie mozna bylo placic karta nawet w barze.

Nie wiem o co ci chodzi, jestem juz druga osoba ktora stawia tobie zarzut pisania nieprawdy o Riverwash i jesli z jakichs powodow nie chcesz przyznac sie do bledow na swojej stronie to nie wymagaj zeby ktos cie tutaj traktowal inaczej niz ty traktujesz nieprzychylnych komentatorow na swojej stronie. Ja po prostu bardziej wierze swoim kolegom niz tobie, a twoj opor przed sprostowaniem ze Riverwash byl juz po raz piaty, tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze masz jakis problem zwiazany z organizatorami tego party.

Twoich roszczen o stawanie obiadu czy piwa nie uznaje, bo ja nikomu nie stawiam i rzadko pije za swoje.

Zamiast wojnami zajmij sie lepiej nowym demem, ktore mogloby napisac Pulse.

Ktos pytal co sie dzieje z Nitro, dostal sie na informatyke na politechnike wroclawska i teraz pije we Wroclawiu za kase ktora wygral na RW (drugie miejsce w pc demo kompo). http://www.pouet.net/prod.php?which=57703

Offline c---n

• Level 5
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #74 dnia: 11 Września 2011, 13:04 »
potrojny facepalm!!!