Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Riverwash 2011 w Lodzi  (Przeczytany 2724 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #30 dnia: 05 Września 2011, 18:45 »
no bys jeszcze Sebaloz napisal relacje z RW jakiego nie bylo \"Wink\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #31 dnia: 05 Września 2011, 19:20 »

Corwin napisal:
Ehhhh
 O organizacji to nawet nie wspomne (Raf wiem, ze masz juz pod tym wzgledem sporo expa, ale sam widziales, jak tego nie nalezy robic \"Smile\".

Jak tak patrze na to wszystko to poprostu jakbym widzial party na c64 te kilkanascie lat temu.

Wpada misio, wita sie, wali cwiare, zalicza zgona, kradna mu plecak,... \"Smile\"

Generalnie spotkac sie ze znajomymi zawsze warto, ale nie wiem, czy jakbym mial jeszcze raz zdecydowac to bym pojechal. Pewnie poczekalbym na SP5.

ja ubolowam ze to drugie party ktore zaliczylem w tym roku i drugi raz pokazano jak party nie robic \"Sad\" (wczesniej na forever)

na szczescie ludzie dopisali, bylo naprawde sympatycznie \"Smile\"
ciekawe jest tez to ze lokal tenze znacznie lepiej sie prezentuje na fotkach niz w rzeczywistosci, szczegolnie zawiedziony jestem jego wielkoscia - gdyby nie rownolegly bigscreen na zewnatrz i w miare dogodna pogoda to party by sie chyba krwawo skonczylo.

z ciekawostek:
podczas drugiej czesci compo pod bigscreenem lezeli polegli , za nimi z jeden rzadek po turecku, potem ludzie na krzeselkach/lawkach no a reszta juz musiala stac... i do tychze stojacych podszedl zdaje sie Borys i kazal nam kleczec przed bigscreenem \"bo z tylu nie widac\" \"Wink\" w tym czasie musial tez uwazac zeby nie zadeptac poleglego kolesia ktory lezal obok mnie - zwloki zabral ze soba dopiero po tym jak mu zwrocilem na to uwage \"Wink\"...

no a czasowo wiecej niebieskiego ekranu niz zdjec czy grafik (tempo musialo byc skoro kompo (oprocz muzy) zaczelo sie po 2am, skonczylo ok 4:10... ) bylo nieco bulwersujace \"Wink\" niektore prace byly pokazywane tak krotko ze nawet nie widzialem co na nich bylo.

o dziwo jednak brak obsuwy obowiazywal w przypadku glosowania na prace ... planowano o 11, zakonczono o 11:30.

jako jebczy meeting - zajebiscie sie wybawilem... jako party - czuje niedosyt. Lokal niestety tez nie nadaje sie do przeprowadzenia takiej imprezy.

party raport by Akira (wreszcie zmartwychwstal, choc nie przypominam sobie abysmy rozmawiali \"Wink\" ) jesli ktos jeszcze nie widzial:

http://www.scenial.pl/archives/8551
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Sebaloz

• Level 6
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #32 dnia: 05 Września 2011, 20:03 »

Corwin napisal:
Wpada misio, wita sie, wali cwiare, zalicza zgona, kradna mu plecak,... \"Smile\"

Jednak wszystkie rzeczy sie znalazly, ktos to poznosil na stolik organizatorow zeby nikt nie ukradl. Na party mozna stracic jedynie godnosc \"Smile\"

Raf napisal:
podszedl zdaje sie Borys i kazal nam kleczec przed bigscreenem

Zle go zrozumiales, chodzilo o \"klekanie do miecza\" \"Smile\"

Raf napisal:
party raport by Akira (wreszcie zmartwychwstal,
choc nie przypominam sobie abysmy rozmawiali \"Wink\" )

Nikt go nie widzial na party, dwa lata temu tez napisal taki raport i zbanowal goscia ktory zwrocil mu uwage ze nie bylo go na party i raport zostal napisany na podstawie opowiesci innych osob \"Smile\"

Offline Sebaloz

• Level 6
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #33 dnia: 07 Września 2011, 22:31 »
Attendants : (16)
AceMan, Corwin, Darklight, Data, Gargaj, Jakim, Jericho, Klax, MCH, Nitro, Raf, Sebaloz, Spider, SuperNoise, V-12, V0yager

Akira__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #34 dnia: 08 Września 2011, 09:02 »
>Nikt go nie widzial na party, dwa lata temu tez napisal taki raport i >zbanowal goscia ktory zwrocil mu uwage ze nie bylo go na party i raport >zostal napisany na podstawie opowiesci innych osob \"Smile\"[/quote]

Sebaloz czy ty z nadmiaru  wodki kompletnie mozg juz straciles \"Smile\" ? Mam Ci skanowac bilety PKP do Lodzi i z powrotem i wypisywac z kim gadalem? Pokazywac rachunek z Music Hostel? Chyba sie do tego znizac nie bede, aczkolwiek bilety i rachunek z Hostelu wezme na SP5 i oczekuje publicznego odszczekania tych bzdur ktore zes nagryzmolil powyzej.

Nie pomyslales stary, ze wiekszosc ludzi na Riverze mnie po prostu nie znalo i nawet z wygladu nie kojarzylo? Mam zwyczaj lazenia bez identa, by nie slyszec ciaglego \"oooo, Akira!!!!\' i od wielu zlotow siedze spokojnie w kacie, a gadam z rownymi wiekiem wapniakami like Mr.Wolf nie z goscmi ktorzy sa na scenie od sezonu albo dwoch. Swoja droga powoduje to wiele radosnych sytuacji z identyfikacja, na taka na Riverze nadzial sie w ostatni weekend Borys (pozdrawiam i dziekuje za wodeczke!), ktory puszac sie nieco swoja znajomoscia sceny spytal mnie, anonimowego partowicza na partyplace czy ja mam jakas ksywe \"Wink\" To bylo bezcenne:)

Czytajac insynuacje, ze 2 lata temu nie bylem na party i napisalem party raport opadly mi witki juz do konca \"Smile\". 2 lata temu bylem na Horizonie 2009 we Wrocku, wez jakis party raport z fotami i znajdz kolesia w bezrekawniku esprita i kapturze, tak to ja, na party place \"Wink\" To juz wiesz jak wygladam i wiesz do kogo uderzyc z przeprosinami na Silesii =)

Akira.

Corwin

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #35 dnia: 08 Września 2011, 14:13 »
oooo, Akira!!!!

no offence \"Smile\"
Przyznam szczerze, ze nie mam pojecia, nawet bladego, kim jestes, jednak z tego co piszesz podejrzewam, ze jestes synonimem slowa \"Legenda\".
Pozdrawiam.

ps. nie traktuj naszego Sebcia zbyt powaznie,... do zobaczenia na party (choc pewnie nie zasluze na audiencje).

zielok__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #36 dnia: 08 Września 2011, 15:51 »
Akira jako scenowiec jest znany raczej z innych platform aczkolwiek teraz pisze o wszystkich platformach. Polecam scenial.pl naprawde to lubie poczytac (chociaz wielka szkoda, ze ostatnio sa rzadko updaty)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #37 dnia: 08 Września 2011, 17:35 »
jedno jest pewne: Sebaloz nie bedzie przepraszal brata blizniaka \"Wink\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

SUDi__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #38 dnia: 08 Września 2011, 18:53 »
Powod dlaczego Akira (witam!) podpadl Sebie jest bardzo prosty :

w calym raporcie z Rivera ani razu nie pada xywa Sebaloz!

toz to profanacja!  \"Wink\"

Offline Sebaloz

• Level 6
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #39 dnia: 08 Września 2011, 21:01 »
Akira, ale o co ty walczysz?

Pomyliles strony, to nie jest skurwiala planeta z zagubionych w czasie, ale komodore scene i tylko dwie zasady:

1. Tutaj my rzadzimy i nie bedzie zadnego odszczekiwania czegokolwiek.
2. Patrz punkt pierwszy.

Masz podstawiony zarzut pisania bzdur na temat poprzednich edycji Riverwash. Jak ktos grzecznie zwrocil uwage ze sie mylisz bo nie byles na party, to skasowales jego posty zamiast sprostowac swoj tekst. Udowodnic sie tego nie da, bo to twoja strona i logow raczej nie udostepnisz, chyba ze sfabrykowane \"Smile\"

Przez ostatnie 2 lata wszedzie sie zapisywales ze przyjedziesz na party albo ktos mowil ze z nim masz jechac. Ja przyjezdzalem a ciebie nie bylo.

Czytanie twoich tekstow o scenie po prostu boli. Rozmawialem o tym z wieloma starymi znajomymi ze sceny lat 90 \"Smile\"

Chcialoby sie napisac \"wez sie przejedz na jakies party i zobacz jak to wyglada\".

Dla informacji: Riverwash odbylo sie juz po raz piaty, a nie trzeci. Na pouet jest stuff z zapomnianych edycji 2007 i 2008.

Ok, byles teraz na RW, bo jednak ktos cie widzial (kilku moich starych znajomych). Po prostu zdziwilo mnie ze twoi koledzy o tym ze byles na party dowiedzieli sie z twojego tekstu. Party place bylo male, nie wiem jak to mozliwe zeby nie spotkac kogos kogo sie zna. Piszesz tez ze Dakoty nie bylo a przeciez on byl, albo widziales Rafa i nie podszedles do niego sie przywitac. To jest zachowanie w stylu Murdocka i takie cos nie jest akceptowane na naszej scenie.

Zamiast pokazywania rachunkow prosze o podanie numeru identyfikacyjnego, ktory masz na odwrocie identa \"Smile\"

Moj numer A3D64E41 (wejsciowka dla sponsora party).

Horizon 2009 to nie bylo party, bo nie bylo kompotow i nie zostal wypuszczony zaden stuff. Wielkiego picia chyba tez nie bylo w tej bibliotece. Takie meetingi to sie odbywaja na scenie co miesiac i robimy sobie fotki i krecimy filmiki, ale nikt nie robi z tego wielkiego newsa na miare party.

Na Silesii nie bede bo nie dogadalem sie z organizatorami, jak chcesz ze mna pogadac to przyjdz na noc z demoscena do kotlow, pokaz swojego identa z Riverwash 2011 i postaw browara, wtedy pogadamy \"Smile\"

Co do polskich stron prowadzonych przez scenowcow to polecam:
http://slawomirwilk.pl/riverwash-2011-raport-ze-scenowego-party/
http://biter.bartoszrakowski.com/
http://www.chip.pl/blogi/blog-retroblog-1

zielok__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #40 dnia: 08 Września 2011, 21:18 »

Sebaloz/Lepsi.De napisal:
Piszesz tez ze Dakoty nie bylo a przeciez on byl, albo widziales Rafa i nie podszedles do niego sie przywitac.

Moze nie lubi Rafa? \"Smile\"

bimber__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #41 dnia: 09 Września 2011, 06:04 »

Na Silesii nie bede bo nie dogadalem sie z organizatorami

dasy? \"Wink\"

booker__

• Gość
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #42 dnia: 09 Września 2011, 13:30 »

Offline c---n

• Level 5
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #43 dnia: 09 Września 2011, 14:13 »
no w koncu sie cos dzieje!
Seba jebnij mu!
Akira jebnij mu!

stawiam browara na Silesii ze akira juz nic nie napisze na forum !

Offline c---n

• Level 5
Riverwash 2011 w Lodzi
« Odpowiedź #44 dnia: 09 Września 2011, 14:16 »

Co do polskich stron prowadzonych przez scenowcow to polecam:
http://slawomirwilk.pl/riverwash-2011-raport-ze-scenowego-party/
http://biter.bartoszrakowski.com/
http://www.chip.pl/blogi/blog-retroblog-1

jeszcze jest
http://carrionpixels.wordpress.com/

niedlugo nowe odslona strony. nowy layout (albo outfit \"Wink\" ) nowe grafiki and more...

co do strony Scenial - super!