Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: nejlepsze logosy z nazwami grup  (Przeczytany 804 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kotrobot__

• Gość
nejlepsze logosy z nazwami grup
« Odpowiedź #15 dnia: 23 Lutego 2011, 18:51 »
Tak jak znam Carriona prawie 20 lat (o kurwa), to moge potwierdzic, ze zawsze sie podniecal tym logosem.
I tak jak potrafilem to zrozumiec 15 lat temu, tak teraz - ni chuja.

^^^Motyw z flaga, duzo lepszy, widziany juz wczesniej...

Pozmienialo mi sie i coraz bardziej cenie produkcje jak te ponizej:

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 23 Lutego 2011, 19:03 »

kotrobot napisal:
Tak jak znam Carriona prawie 20 lat (o kurwa), to moge potwierdzic, ze zawsze sie podniecal tym logosem.
I tak jak potrafilem to zrozumiec 15 lat temu, tak teraz - ni chuja.

Uff myslalem, ze cos ze mna nie tak ale widze, ze Cresh ma podobna opinie. Tez nie rozumie co Carrionowi sie w tym logosie podoba. Owszem zajebista efekt przestrzennosci i tyle. Reszta jakas taka brzydka jest.

ps. ale ten ostatni logos AVATAR to tez jakis taki dupiaty. Bo R-Type i pierwszy Avatar to bardzo fajnie wygladaja.

Offline c---n

• Level 5
« Odpowiedź #17 dnia: 26 Lutego 2011, 08:31 »
logo heina (w zasadzie wszystke jego logosy, ale ten podaney przezemnie szczegolnie) to majstersztyk pixlowania jesli chodzi o technike.
kwestie estetyczne pozostawiam bez komentarza bo kazdy ma tutaj swoje upodobania, ale w tym przykladzie akurat pomysl na pseudo perspektywe + miedziano/metalowy odcien (szare + pomaranczowy) w kornej czesci logosa powalaja mnie. proste a wyglada genialnie.
w grafice c64 chodzi w sumie o to zeby kombinaca tych naszych 16 kolorow robila cos nietypowego. ja nie wiem jak wy ale ja chyba sam bym nie wpadl zeby po takim szarym cieniowaniu na koncu dodac jeszcze pomaranczowy - poprostu rewelacja.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #18 dnia: 26 Lutego 2011, 14:51 »
ten pomaranczowy mnie przekonal.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....