Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Breakpoint a.k.a Revision 2011  (Przeczytany 1858 razy)

kotrobot__

• Gość
Breakpoint a.k.a Revision 2011
« Odpowiedź #30 dnia: 22 Kwietnia 2011, 05:42 »
Sebastian, jak jeszcze sie calkiem nie obraziles to nadawaj. \"Smile\"

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #31 dnia: 22 Kwietnia 2011, 19:06 »
to mial byc weekend bez komputera tzn bez dotykania komputera \"Smile\"

nowe miejsce jest zajebiste, czuje ze bedziemy tu jezdzic przez najblizsze kilka lat. na niemieckie party wrocili tez dwa Polacy ktorymi mieli przez ostatnie 2 lata bana na Breakpointa tzn policyjny hausebroten na cale miasto Bingen. jeszcze nas tu nie znaja w Sabriken \"Smile\"

rozbilismy sie na trawniku, na plocie wisi polska flaga, dymi sie grill, wodka w 5 litrowym baniaczku. piwo jest po 2 euro, kebab 4 euro. koncza sie zapasy ale jutro otwieraja juz pobliskie centrum handlowe (za plotem jest).

zrobilem juz upload swojej grafiki na kompo, wrzucilem rowniez to co dal mi Joodas. wbijamy sie chyba na wszystkie kompa, ale polecam obejrzenie nowego dema Elude na Amige w niedziele godzina 23.

booker__

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 23 Kwietnia 2011, 10:33 »
gdzie jest stream?

SUDi__

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 23 Kwietnia 2011, 10:49 »

Sebaloz/Lepsi.De napisal:
jeszcze nas tu nie znaja w Sabriken \"Smile\"

rozbilismy sie na trawniku, na plocie wisi polska flaga, dymi sie grill, wodka w 5 litrowym baniaczku. piwo jest po 2 euro, kebab 4 euro. koncza sie zapasy

Nie boisz sie Seba ze wywolasz kolejny, po Holandii, skandal polityczny z udzialem naszych rodakow koczujacych zagranica? \"Very

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #34 dnia: 23 Kwietnia 2011, 11:21 »

SUDi napisal:
Nie boisz sie Seba ze wywolasz kolejny, po Holandii, skandal polityczny z udzialem naszych rodakow koczujacych zagranica? \"Very

Raczej nie, organizatorzy po wczesniejszych doswiadczeniach wiedza ze na takie party nie zaprasza sie telewizji, nie trzeba wtedy w pospiechu wynosic zgonow i zamykac ich w zgon roomie \"Smile\"

Na plocie pisze NO CAMPING, nawet przyszedl organizator wczoraj, ale nic nie zabronil tylko powiedzial skad mozemy wziazc papier do rozpalenia grilla. Na plocie mamy tez inne trasparenty np Riverwash czy Mawi - zbanowani wracamy w pokoju \"Smile\"

Nikt nie wystawia tutaj dem na c64, wczoraj bylo scene awards, demo Glance zostalo uznane za najlepsze demo w roku 2010, ale ich tu nie ma wiec nie wystawia. Edhellon mowi ze ma zajebiste demo na LCP, a Krill rowniez wystawia nowe demo Plush na LCP. O Silesie nikt nie pyta, a mi sie o tym party nie chce gadac.

booker napisal:
gdzie jest stream?

http://rvtv.revision-party.net/
Ja siedze w pierwszym rzedzie po prawej w jasnej koszulce MEKKA SYMPOSIUM 1998.

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #35 dnia: 23 Kwietnia 2011, 00:00 »
wlasnie leci oldschool graphics, mialo byc o 16, potem 14, a bylo o 15.

przed kompem leciala muzyczka zapraszajaca na kompo i napisy co teraz bedzie

wczoraj byla awaria serwera, zepsula sie wiekszosc zalacznikow. moja praca poszla bez problemow, ale jedna z prac Joodasa musialem zaniesc na pendrive, nikt sie nie pytal czemu Sebaloz jest teraz Joodasem tylko podalem numer id pod ktorym uploadowalem wczoraj stuff.

haha compo sie skonczylo, obrazek pokazali, a teraz na bigscreenie jest Sebaloz/Lepsi please come to infodesk w sprawie oldschool graphics \"Smile\"

kordiaukis__

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 23 Kwietnia 2011, 14:31 »
i co?
daj znac kto jest itd..mam na partyplace 200km..ale sie nie dam rady wybrac...nadawaj czesciej Sebaloz.

booker__

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 23 Kwietnia 2011, 15:32 »
straszna kicha ten stream - ciagle zrywa, wylacza sie, gubi linki

i to zaraz przed olskool gfx kompo zazcelo sie najbardziej walic, wiec poszedlem sobie \"Smile\"

Nitro__

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 23 Kwietnia 2011, 15:36 »
Stream do konca party powinien byc juz stabilny jak skala wg. slow technikow z IRC\'a.

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #39 dnia: 23 Kwietnia 2011, 20:36 »
wlasnie zaczyna sie demo kompo

Nitro__

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 23 Kwietnia 2011, 21:00 »
Poziom prac na C64 slabiutki - dwie prace: Matrix ktory mozna zakodowac w 64 bajtach i drugie demko bedace tribute dla Breakpointow zawierajace cale zero efektow, tylko kilka konwertnietych animacji i obrazkow.

Compo uratowala grupa Baukenecht z pieknym demem na Plus/4 - dobre innowacyjne efekty, fajny design i dobra muzyka jak na mozliwosci dwu kanalowego TED\'a.

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #41 dnia: 23 Kwietnia 2011, 21:09 »
ja siedze z naszymi amigowcami i pecetowcami, Kordiego pamietaja, sa gdzies filmiki z pawiami z zeszlorocznego musztarda kompo \"Smile\"

z c64 malo kto tu jest, Krill, Deekay, Edhellon z Controlem i jeszcze jednym Wegrem, Jack T-rip z Dmagic (zwycieskie demo z Forever juz jest ukonczone), Ninja, szrek Knoeki, Goepaz, Cosowi.

scena c64 olala to party, wszyscy sie szykuja na LCP, ale i tak poziom demo kompo wyzszy niz jak na ostatniej Silesii.

wrzucilem moja grafike, to chyba jedna z dwoch z c64 ktora wziela udzial w oldschool graphics (razem z obrazkami z amigi w lores).

Disconnected by Sebaloz
http://noname.c64.org/csdb/release/index.php?id=99761

Nitro__

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: 23 Kwietnia 2011, 21:49 »
Swietna grafika!

Za 10 min PC 4k compo, mam nadzieje, ze pozytywnie czyms zaskoczy, bo jak na razie moj glod na dobre produkcje zdecydowanie nie zostal zaspokojony, Amiga intro compo tez bylo slabe.

kordiaukis__

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: 23 Kwietnia 2011, 23:32 »
to powiedzcie czy sie chociaz jest z kim nalezycie najebac czy nie... teraz juz nie zaluje chyba ze nie pojechalem...

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #44 dnia: 24 Kwietnia 2011, 12:36 »
hmm, swietna grafika ale na csdb daja same 8 i 9, nikt nie da 10 \"Smile\"

na party jest swietna okazja okazje zeby poznac nowe osoby na scenie, przy ognisku gadalem z dwoma graficzkami laskami ktore wystawiaja grafike na modern gfx kompo, ale nie umieja kodowac, opowiadam im o Polsce, dlaczego jest taka zajebista i chcemy tu zyc,  one nie identyfikuja sie z Niemcami. jest tu znowu Gabrysia siostra Inqubatora, spoko laska, Silent pilnuje zeby nie skumala sie z Turasami, a przeprowadzila sie z Polski do Niemiec i byla pol roku z Iranczykiem

pilem teraz z deekayem, enthusi, street stuffem i edhellonem, nie wiesz co maja w tych torebeczkaach, czy jakies kwasy czy co tam, ja rozpoczalem nowe zycie, ale sprobowalem co tam kombinuja, edhellon tez podbil z ktorym pilem wczesniej jezusa z gwinta, czym jest jezus to wam nitro wytlumaczym, ale pilismy z gwinta z baniaczja 5 litrow, taki gwint to jest prawdziwy gwint, wracajac do niemcow to w torebach maja po prostu maja cos w stylu vibovitu, on wlewaja wodke do tych torebek i czekaja az sie zrobi pseudo drink, a ja pije najpierw wodke, wsypuje vibowvit, wlewam wodke, czekam pare sekund az sie rozpusci i polykam jak laski na slc \"Smile\"