Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia party 5 aka Sile5ia  (Przeczytany 32471 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kotrobot__

• Gość
Silesia party 5 aka Sile5ia
« Odpowiedź #720 dnia: 24 Października 2011, 09:20 »
Wsparcie posla Janka WIECZNIETRZEZWEGO Tomaszewskiego jest bezcenne.

booker__

• Gość
« Odpowiedź #721 dnia: 24 Października 2011, 10:16 »
Raport Akiry

http://www.scenial.pl/archives/10248

(ps. potwierdzam, BYL na party  \"Laughing\" (hi) )

nes__

• Gość
« Odpowiedź #722 dnia: 24 Października 2011, 10:59 »

booker napisal:
Raport Akiry

http://www.scenial.pl/archives/10248

Polowa zdjec = Error404
Druga polowa = fatalna jakosc
A szkoda bo miniaturki wygladaja ciekawie

Domyslam sie, ze zdjecia w lepszej jakosci, tak jak dema, bedzie mozna ewentualnie kupic \"Wink\"  \"Question\"

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #723 dnia: 24 Października 2011, 11:12 »
Nes prosze- \"Laughing\"  \"Laughing\"  \"Laughing\"

Trzeba przyznac, ze obszerna relacja i jak szybko napisana. Olac fotki, beda pewnie oddzielnie i to niejedne. Akira chyba na party juz ja skrobal\"Wink\"
Czekam na wiecej \"Laughing\"

booker__

• Gość
« Odpowiedź #724 dnia: 24 Października 2011, 11:16 »

kisiel napisal:
Dla tych ktorzy nie widzieli sprzetu na hardware compo http://www.megaupload.com/?d=ID9ANAHH

Ze Ty nawet nie pokazales tego poza kompotami (jak np. Chameleon byl pokazany) to nigdy nie zrozumiem.

randall__

• Gość
« Odpowiedź #725 dnia: 24 Października 2011, 00:00 »
uprzejmie dziekuje za party. podobno bawilem sie dobrze.
---
a tak serio, najlepsze polskie party na jakim bylem. wybaczcie lewitacje.

Cancerek__

• Gość
« Odpowiedź #726 dnia: 24 Października 2011, 00:00 »
Party klimatyczne, zbudowane dzieki miejscu i ludziom, ktorzy potrafili tam stworzyc niepowtarzalna atmosfere. A co wazne mocne wsparcie ze strony kommodorka to kolejny atut tego party.
Do zobaczenia Kochani na nastepnym \"Smile\"
Ja i Agis.

Conrad__

• Gość
« Odpowiedź #727 dnia: 24 Października 2011, 13:57 »
Hi guys (Sorry for writing in English \"Wink\").   Thanks for another great Silesia party!   I\'m in the process of writing a party report for the next Vandalism News, so keep an eye out.  \"Smile\"
Regards to everyone I met and chat with... you lot are really great people and would love to share a beer or two with you again!

Cheers!    and thanks for the joypad!  \"Smile\"

Conrad/Samar

randall__

• Gość
« Odpowiedź #728 dnia: 24 Października 2011, 14:40 »
a - jeszcze osobne podziekowania dla Randy\'ego za LIFT, bo bardzo mi sie nie chcialo wracac pociagiem. nie zostala u Ciebie przypadkiem czarnofioletowa karimata w bagazniku? \"Smile\"

nes__

• Gość
« Odpowiedź #729 dnia: 24 Października 2011, 15:55 »
Conrad - thx for cool tune (Dump Draxco) at the compo \"Smile\" We thought it is Shogoon\'s masterpiece. And we thought it is at least four speed tune.

http://noname.c64.org/csdb/release/?id=102342

Awesome.

Roody__

• Gość
« Odpowiedź #730 dnia: 24 Października 2011, 16:07 »
Dzieki za zajebiste bibe.
Choc nie jestem mistrzem w czestotliwosci i ilosci odwiedzanych party popieram Randala w calej rozciaglosci. Dobrze juz bylo od Warszawy Wschodniej.....nie mowiac juz o poziomie demokompo.
Do zo - mam nadzieje - na pierniku.

Ps. Wacek -  mam twojego (chyba) pendraka.... znalazlem go w wyrze ,ktore przejalem po tobie hotelu.... jak masz cisnienie to Ci go wysle, a jak nie to bede mial dodatkowy powod zeby wpasc na piernika (albo Ty zeby wpasc do wawy)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #731 dnia: 24 Października 2011, 17:23 »
no dobra kto nie placil?
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #732 dnia: 24 Października 2011, 19:03 »
Kij mi w oko:) Zmieniam zdanie. Wole \"Dream Travel\" od \"I Love The Cube\". Dlaczego?
Wiec tak obejrzalem sobie spokojnie w domku dema i takie malutkie bzdety w \"Dream Travel\" oraz dopracowane szczegoly (ale dlaczego logo Samar po prostu znika:() mnie ruszyly. Kurde sam w to nie wierze ale najnormalniej w swiecie lepiej mi sie je ogladalo od \"I love the cube\". Skull I love you! Ocena dla mnie to 8/10
Minusy:
- brak kopiacych dupe efektow aczkolwiek te co sa prezentuja sie oryginalnie a to sie liczy (chociaz troszke ich malo). Ale za to swietnie komponuja sie z demem.
- fractal w srodku. To kurde mialo byc na koncu. Ja wiem, ze to porzadny kawalek kodu ale to tak wybija z wczucia sie w demo, ze jest to dla mnie minus.
- te \"twistery\" czy co to na poczatku. Sorry brzydkie sa i wolne:)
- kilka razy nie ktore rzeczy po prostu znikaja (np. logo Samar)

Az nie wiem czy glosowac na csdb bo nie chce wam noty obnizac. Musze to przemyslec.

Co do \"I love the cube\" to fajne wektorowki i niestety prawie nic wiecej \"Sad\" Dopracowanie szczegolow niestety slabsze niz u Skull\'a. Naprawde fajny motyw z tymi wektorami w wektorach ale to za malo. Wegi prosze o wiecej urozmaicen. Bardzo prosze! Kurde nie wiem jak to ocenic. Za to, ze sie chcialo to 10/10. Ale obiektywnie patrzac to 7/10 lub 7.5/10. Kurde na bigscreenie dla mnie to demo bylo lepsze od Dream Travel. W domu na spokojnie juz nie. Skull nie znasz sie jesli uwazasz inaczej:)

Wegi pokoduj efekty (ale nie tylko wektory, ja wiem, ze dla kodera to fajne wyzwanie ale tyle razy to widzielismy:)) Skull doloz swoje efekty oraz poskladaj to i skopcie Miracles dupe nastepnym razem. Prosze Was!

Randy

• Gość
« Odpowiedź #733 dnia: 24 Października 2011, 20:42 »
Mega party! Duze brawa i szacun dla sprawcow tego wydarzenia \"Smile\" Lokal sprawdzil sie wysmienicie, choc przy wiekszej liczbie osob, to juz pewnie bysmy sobie na glowy wchodzili \"Wink\"

Randall, oczywiscie, ze zostawiles karimate \"Laughing\" Trza sie bedzie zgadac przy najblizszej okazji... moze na \"Nocy z Demoscena 2\" 5 listopada w Wawie.

Jericho, mam nadzieje, ze jakos udalo Ci sie dotrzec do Legionowa. Na odbior czeka Twoja granatowa baseball\'owka NY \"Laughing\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #734 dnia: 24 Października 2011, 21:15 »
dzis moje imieniny, wypijcie moje zdrowie \"Wink\"
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"