Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia party 5 aka Sile5ia  (Przeczytany 32664 razy)

SUDi__

• Gość
Silesia party 5 aka Sile5ia
« Odpowiedź #375 dnia: 19 Sierpnia 2011, 19:22 »
Jo przyjada prawie na pewno, nawet podnioslem o pare % moje szanse na przyjazd. Jedyna wada w stosunku do poprzedniego terminu to to ze juz bydzie pizdziec i juz nie bydzie sie tak komfortowo saczyc piwko na zewnatrz.
@Leming : Kujwa, jak nie przyjedziesz to wpadniemy ekipa elyta na wyspy i zrobimy burdel jak ten co tam ostatnio mieliscie.

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #376 dnia: 19 Sierpnia 2011, 19:24 »
Ruszylo mnie po apelu Cobry, takoz:
* zapdejtowalem date i miejsce eventu na csdb
* dodalem wszystkie osoby ktore planuja wpasc - teraz to troche wyglada \"Wink\"
* kazda osoba z zagranicy ktora sie zadeklarowala dostala ode mnie PMa na csdb z info o zmianie daty i zapytaniem czy pomimo zmiany dadza rade
* poszedl przelew

Na stronie glownej csdb w newsach oraz na forum csdb nic nie pisalem poniewaz to juz powinno wyjsc od orgow \"Wink\" albo dajcie znac co napisac, to sie przetlumaczy i napisze.

Co myslicie o tym zeby troche zastanowic sie nad tym jak zagraniczniakom pomoc w dotarciu na party? Zalozmy ze przyleca do Katowic samolotem, i co dalej? Napiszcie info jak dojechac dalej pociagiem czy autobusem, zreszta bedzie sporo ludzi z samochodami, jak bedzie kontakt telefoniczny do organizatora to przeciez mozna w razie czego podskoczyc, to az 20km \"Smile\"

SUDi__

• Gość
« Odpowiedź #377 dnia: 19 Sierpnia 2011, 19:34 »
No to ja tez dolaczam do koleczka wsparcia SP5 i deklaruje swoje autko jako podwozka dla dewizowych gosci (swietny pomysl Wackee), oprocz tego poszedl przelew z dwoma zerami.

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #378 dnia: 19 Sierpnia 2011, 20:34 »
Ja oczywiscie takze planuje byc i z racji, ze nie pije alkoholu rowniez moge po kogos podjechac.
Ale mam taka kwestie do rozwazenia czy nie warto podniesc wejsciowki np. do 80 zloty tak aby 30 zloty bylo do przeznaczenia w barze w formie bonow czy czegos tam (czy to na alkohol czy na jedzenie). Zalatwiamy (przynajmniej w jakims stopniu) kwestie zakupow w barze a to chyba w miare wazne bylo.

SUDi__

• Gość
« Odpowiedź #379 dnia: 19 Sierpnia 2011, 20:49 »
Nie wiem czy to najlepszy pomysl z tymi bonami, uszczesliwimy tym tylko wlasciciela baru, a poszkodowanymi beda osoby ktorym albo nie bedzie pasowac zarcie tam serwowane, albo sa abstynentami (sa takowi? \"Smile\" albo przyjada przeziebieni i nie beda mieli ochoty ani na jedno ani na drugie.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #380 dnia: 19 Sierpnia 2011, 20:50 »
no i pomysl logicznie upadl.
Ja postaram sie jeszcze dac cos na nagrode na demo compo, ale nie wiem czy zdaze zrobic wszystko przed party.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #381 dnia: 19 Sierpnia 2011, 20:52 »
Sudi dlatego dalem to jako kwestie do rozwazenia.

ps. Ja jestem abstynentem.

booker__

• Gość
« Odpowiedź #382 dnia: 20 Sierpnia 2011, 01:07 »
ej ale dajcie spokoj kurde. ja sie tam lemingowi nie dziwie, nie on jeden ustawial wiele pod to party i nie on jeden jest zawiedziony zmiana terminu wiec sie wkurwil i troche pomarudzi. ignore.

ale nie robmy kurde scen, party musi sie odbyc albo ktos za to beknie w odbyt

orgowie - przestancie sie przejmowac lamentami panowie i robcie swoje. wiadomo, ze chcemy to party i zadne pierdolenie tego nie zmieni. zrobiliscie 4 razy dobrze, zrobcie 5 i zamknie sie sezon z poklonem.

...a na silesi napewno obgadamy gdzie zrobic nastepne polskie party. cos jak z tymi breakpointami - byl North, teraz Silesia potem nie wiem, \"Lodz kurwa\" (C) Adas Mialczynski. Wawka moze hgw.

bedzie dobrze bo przeca nie moze nie byc zle, rajt?

ps \"nastepnego\". X-a tez mialo juz wiele razy nie byc \"Smile\"

Volcano__

• Gość
« Odpowiedź #383 dnia: 20 Sierpnia 2011, 06:12 »
Szata graficzna strony Silesia Party zostala podmieniona. Podziekowania dla Odyna za szybka reakcje.

kotrobot__

• Gość
« Odpowiedź #384 dnia: 20 Sierpnia 2011, 07:23 »
Raf, Volc.

W wolnej chwili przygotujcie liste - tak prosto w punktach.

Czego potrzebujecie?

Jakiego typu pomocy w organizacji?

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #385 dnia: 20 Sierpnia 2011, 16:33 »
Brawo:wreszcie cos sie kreci- w koncu to nasza impreza.

Ja przygotowuje crazy compo:
obydwa dla utalentowanych \"Very   ...czyli wszystkich chetnych.

A jak ktos bedzie krecil nosem, ze czegos nie umie,lub bedzie komentowal  to dostanie riposte i pojdzie sie przewietrzyc w piekny pazdziernikowy dzionek \"Laughing\"

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #386 dnia: 20 Sierpnia 2011, 16:46 »
A w ogole ktoras z grup szykuje demo na SP?

Miracles?Arise?Tropyx?Lepsi?, Samar?Vulture? Booze D i inni \"Wink\"

nie pytam o intro 4k \"Smile\"

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #387 dnia: 20 Sierpnia 2011, 16:50 »
Ja oczywiscie szykuje demo. Zreszta tyle razy to napisalem i sugerowalem, ze myslalem iz juz wszyscy zainteresowani wiedza. I w mojej opinii zostawia wszystkie dema ktore do tej pory zrobilem daleko w tyle.

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #388 dnia: 20 Sierpnia 2011, 16:53 »

zielok napisal:
Ja oczywiscie szykuje demo. Zreszta tyle razy to napisalem i sugerowalem, ze myslalem iz juz wszyscy zainteresowani wiedza. I w mojej opinii zostawia wszystkie dema ktore do tej pory zrobilem daleko w tyle.

Byc moze umknelo to mojej uwadze, To bardzo dobra informacja: fajnie, ze bedzie mozna obejrzec demko z prawdziwego zdarzenia! Po twoich zapewnieniach Zielok licze na zajebiste efekty i design!

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #389 dnia: 20 Sierpnia 2011, 18:29 »
@zielok konkurencja nie spi, Elyta wystawia wolfenstein\'a 2. bedzie sie dzialo \"Wink\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....