W Katowicach juz bylo kilka lat temu party w mojej starej szkole, ale nie wszyscy sie potrafili zachowac, wiec miejscowka spalona i mi wstyd sie tam pokazac jako absolwent. Rok temu Nitro sie deklarowal ze zrobi party w swoich rodzinnych stronach, a i cos tam warszawiacy mowili o party w Warszawie jesli Silesie nie bedzie. W Lodzi jeszcze nie bylo party, a Arise maja doswiadczenie w pierniku.
Co do Silesii to sie za duzo zaangazowalem zarowno w sponsoring, dwie invitki i zalatwianie dem na kompo. Jesli bedzie demo Arise to pewnie dzieki mojej umowie z Bimbrem na lotnisku w Pyrzowicach. Chcialem zeby to bylo \"best party ever\" stad propozycje do regulaminow kompotow, naciski na szybkie ustalenie konkretnego terminu party i zarezerwowanie miejscowki. Po prostu za pozno zrozumialem ze przeciez nie jest to moje party i organizatorzy moga robic co chca, to co uwazaja za najlepsze.
Sam lokal jest fajny, mozna zrobic parapetowe

Nie mam nic wiecej do dodania, wiec zrobie sobie odpoczynek od forum.
Jesli bede mial cos na kompo to na pewno przyjade na party

ps. jesli zmieni sie cos w sprawie party to prosze o wyslanie info na maila podanego przeze mnie przy rejestracji.