Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia party 5 aka Sile5ia  (Przeczytany 32810 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

djgruby

• Gość
Silesia party 5 aka Sile5ia
« Odpowiedź #360 dnia: 19 Sierpnia 2011, 07:52 »
Nie moge wpisac, ze przyjezdzam na 666%, wiec sie nie rejestruje.

booker__

• Gość
« Odpowiedź #361 dnia: 19 Sierpnia 2011, 09:41 »

elban napisal:

booker napisal:
elban ale o co Ci chodzi - kto chce to sie przebookuje a kto nie, to nie.

odebralem ze sie nad nimi rozczulasz \"Wink\"

nie spie juz po nocach.

fajnie jest, po prostu, jak sie ktos zjawia z zagranicy, a nie tylko widzi sie ciagle te same polskie mordy \"Smile\"

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #362 dnia: 19 Sierpnia 2011, 11:45 »

booker napisal:
a nie tylko widzi sie ciagle te same polskie mordy \"Smile\"

Wypchaj sie, my jestesmy skazani na ogladanie twojego polskiego beca i jakos nikt nie narzeka.

leming__

• Gość
« Odpowiedź #363 dnia: 19 Sierpnia 2011, 13:25 »
mnie raczej nie bedzie. wkurwilem sie z deka bo wyczekiwalem silesji od ostatniego razu a tu taki klops. no chuj no, bawcie sie dobrze...

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #364 dnia: 19 Sierpnia 2011, 14:15 »
leming ty lepiej powiedz prawde ze ciebie baba nie chce puscic.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #365 dnia: 19 Sierpnia 2011, 15:53 »

DJ Gruby/Oxyron napisal:
Nie moge wpisac, ze przyjezdzam na 666%, wiec sie nie rejestruje.

Wejsciowka: 50 zl
Wejsciowka dla osob niezarejestrowanych: 100 zl \"Smile\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #366 dnia: 19 Sierpnia 2011, 16:56 »

leming napisal:
mnie raczej nie bedzie. wkurwilem sie z deka bo wyczekiwalem silesji od ostatniego razu a tu taki klops. no chuj no, bawcie sie dobrze...

wiecej sielsii nie bedzie, ja bym sie dobrze zastanowil...
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #367 dnia: 19 Sierpnia 2011, 17:07 »
ale jak to nie bedzie wiecej Silesii?

leming__

• Gość
« Odpowiedź #368 dnia: 19 Sierpnia 2011, 17:08 »

Raf napisal:
wiecej sielsii nie bedzie, ja bym sie dobrze zastanowil...

taa. zabookuje bilet i potem znowu zmienicie termin. nie dziekuje.

aa i jak juz macie potwierdzone to kufa zmiencie na glownej stronie silesii ze zmieniliscie date. majla jakiegos wyslijcie ludziom bo nie kazdy wchodzi na strone albo forum.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #369 dnia: 19 Sierpnia 2011, 17:16 »
po prostu: z Volcano podjelismy decyzje, ze to ostatnia silesia.

Leming: pewnie bardziej bylbys usatysfakcjonowany gdybysmy party odwolali... gdyby nie Warlock to nawet nie mielibysmy alternatywnej miejscowki... caly czas \"widze\" las rak ludzi do pomocy, niemal w kazdym aspekcie upcoming eventu...
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

leming__

• Gość
« Odpowiedź #370 dnia: 19 Sierpnia 2011, 17:48 »
nie no ja nic takiego nie powiedzialem. silesia party to jedna z lepszych imprez, wybralem silesie over lcp. a tera termin mi nie pasuje i jestem wkurwiony bo se nigdzie nie pojade. no i tyle. zdarza sie. chwala wam za to ze sie wam chce. a jak sie juz wam wiecej nie chce robic to zrozumiem.
tak nawiasem mowiac to moze w koncu sebaloz zorganizuje jakies party. na tylu byl ze napewno byloby najlepsze ze wszystkich ever.

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #371 dnia: 19 Sierpnia 2011, 17:52 »

Raf napisal:
po prostu: z Volcano podjelismy decyzje, ze to ostatnia silesia.

\"Crying  \"Crying  \"Crying

Wydaje mi sie, ze niepotrzebne sa niektore zgrzyty i teksty. To jest jedyna impreza w Polsce dla C64. Ciagle wymagania i nie wiadomo co. Szkoda, ale doskonale rozumiem organizatorow: maja dosc pewnych wywodow na forum osob, ktore tylko gadac potrafia i to nie dotyczy tylko tej edycji party.
Prosty przyklad: sponsoring: w zeszlym roku narzekania, ze za pozno podano. W tym roku juz od kilku miesiecy mozna przelewac kwote i co? jakies trzysta z groszami.  Panowie i Panie: za portfele i pokazmy, ze zalezy nam na tej imprezie. Nie musza to byc jakies ogromne sumy. Oczywiscie forsa nie czyni cudow, wiec rzeczywiscie konkretne deklaracje (nie koniecznie na forum) w sprawie pomocy przy party tez juz powinny byc.

Volcano__

• Gość
« Odpowiedź #372 dnia: 19 Sierpnia 2011, 18:04 »

leming napisal:
taa. zabookuje bilet i potem znowu zmienicie termin. nie dziekuje.

Chcesz - przyjedz, nie chcesz - nie przyjezdzaj. Sila nikogo zaciagac nie bedziemy. Nowy termin zostal ustalony i nie ulegnie zmianie. Chyba ze odwolamy impreze, a na to na razie sie nie zanosi. Chyba ze uslyszymy wiecej takich glosow \"zachety\".

leming napisal:
aa i jak juz macie potwierdzone to kufa zmiencie na glownej stronie silesii ze zmieniliscie date. majla jakiegos wyslijcie ludziom bo nie kazdy wchodzi na strone albo forum.

Informacje na stronie zostaly juz dawno zaktualizowane. Konkretnie - wczoraj rano. Przedwczoraj w nocy bylem juz tak zjebany i ledwo patrzylem na oczy, ze po napisaniu postu na forum nie chcialo mi sie dlubac jeszcze w stronie. Za niedlugo poinformujemy innymi kanalami, ze termin party zostal przesuniety. Nie musisz sie o to martwic. Poradzimy sobie.
Bardziej interesuje nas konkretne wsparcie imprezy, zarowno pod wzgledem organizacyjnym, jak i finansowym. Jest narzekanie i sporo postaw roszczeniowych, m.in. ze jak nie zrobimy czegos, to ktos sie nie zjawi, itp. spiewki. Dziecinada... Czekamy na rownie odwaznych, ktorzy - zamiast marudzic - zadeklaruja sie i zaoferuja jakas konkretna pomoc.

splatterpunk__

• Gość
« Odpowiedź #373 dnia: 19 Sierpnia 2011, 18:40 »
Wrzesien czy pazdziernik, dla mnie bez roznicy.

Volcano, nie spinaj sie niepotrzebnie. Wszyscy doceniaja to co robicie. Historia polskiej sceny o Was nie zapomni \"Smile\"

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #374 dnia: 19 Sierpnia 2011, 19:12 »
W Katowicach juz bylo kilka lat temu party w mojej starej szkole, ale nie wszyscy sie potrafili zachowac, wiec miejscowka spalona i mi wstyd sie tam pokazac jako absolwent. Rok temu Nitro sie deklarowal ze zrobi party w swoich rodzinnych stronach, a i cos tam warszawiacy mowili o party w Warszawie jesli Silesie nie bedzie. W Lodzi jeszcze nie bylo party, a Arise maja doswiadczenie w pierniku.

Co do Silesii to sie za duzo zaangazowalem zarowno w sponsoring, dwie invitki i zalatwianie dem na kompo. Jesli bedzie demo Arise to pewnie dzieki mojej umowie z Bimbrem na lotnisku w Pyrzowicach. Chcialem zeby to bylo \"best party ever\" stad propozycje  do regulaminow kompotow, naciski na szybkie ustalenie konkretnego terminu party i zarezerwowanie miejscowki. Po prostu za pozno zrozumialem ze przeciez nie jest to moje party i organizatorzy moga robic co chca, to co uwazaja za najlepsze.

Sam lokal jest fajny, mozna zrobic parapetowe \"Smile\"

Nie mam nic wiecej do dodania, wiec zrobie sobie odpoczynek od forum.

Jesli bede mial cos na kompo to na pewno przyjade na party \"Smile\"

ps. jesli zmieni sie cos w sprawie party to prosze o wyslanie info na maila podanego przeze mnie przy rejestracji.