Rozpocznę troszkę na okrętkę, ale muszę się jakoś usprawiedliwić. Z czego - o tym później.
A więc wszyscy wiedzą jak jest świat zbudowany, jest dobro i zło, bywa ciemno i jasno, słodko i kwaśno, są też prze wuje i zupełne nogi w jakimś temacie. Wszystko jakoś się kręci w równowadze i jest ok. Aby i tu na C64Power była równowaga czuję się potrzebny i ja

A teraz do rzeczy i od razu zaznaczę prośbę o wyrozumiałość i nie "kamienowanie". Mianowicie w jakiś nie do końca znany mi sposób "uwaliłem" GA. Nie wiem co się stało Easy Flash okazał się dla mnie nie do końca taki easy

No i "naprawiłem"
Jakie skutki: Brak AR, pusto w EF a było POP (i zachciało się zmian), Geos nie wykrywa GeoRam'u.
Zassałem ze strony producenta

wszystkie programiki, binarke, zmodowany obraz AR i ni wuja nie wiem jak wrócić do stanu pierwotnego. Dla mnie i podobnych przydał by się manual rodem z meksykańskiego metra (obrazkowy, dla analfabetów w tamtym przypadku, tu dla miłośnika bez elementarnej wiedzy na temat c64). Nie zwracam się tylko do Kisiel'a, bo nadwyrężyłem już dość Jego cierpliwość na priv. Zwracam się do Was Drodzy posiadacze i użytkownicy GA - POMOCY!