Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia Party 4 [official thread]  (Przeczytany 21662 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sebaloz

• Level 6
Silesia Party 4 [official thread]
« Odpowiedź #150 dnia: 08 Września 2010, 22:07 »
Ja juz 2 tygodnie temu zamowilem koszulke XXL i zaproponowalem wykorzystanie na tej koszulce loga SILESIA PARTY 4, ktore narysowalem do kodowanej invitki. Zamierzam w tej koszulce promowac marke Silesia na zagranicznych party: X, Forever, Breakpoint, LCP. Na kazdym party na ktorym bylem namawialem do przyjazdu, w ostatni weekend w Warszawie kilka osob udalo sie przekonac, czy przyjada to sie okaze.

Co do ilosci prac to rok temu bylo 38 prac na wszystkich 5 kompach, w tym roku 18 prac zostalo zadeklarowanych juz podczas rejestracji, natomiast mailem dostarczonych zostalo juz 5 prac. Mozna porownac w bazie danych jak mialy sie deklaracje z zeszlego roku do rzeczywistej ilosc prac.

Co do placenia za wejsciowki, na csdb jest zarejestrowanych 52 uczestnikow zeszlorocznego party, byly jeszcze osoby nie zwiazane ze scena c64. Nie wiem ile dokladnie osob zaplacilo, ale mozna porownac kto placil a kto nie. Wiadomo ze mozna byc w kiepskiej sytuacji finansowej, jesli ktos nie ma kasy to moze w zamian zaproponowac pomoc w organizacji party albo poprosic kolegow o zrzutke na wejsciowke, tak jak sie kiedys zbieralo na party na wodke. Ale jesli ktos mowi ze nie ma kasy a potem idzie do partyjnego baru to sorry..

Co do sponsoringu to rozumiem obawy, bedac organizatorem podejmuje sie pewne ryzyko finansowe, w przypadku ostatniego party Riverwash 2010 byla to kwota zobowiazan powyzej 10 tysiecy, jesli partyzanci nie wydadza takiej kasy to straty pokrywa sie z wlasnej kieszeni. Dlatego zobowiazuje sie do wplacenia na konto party takiej samej kwoty jaka zostanie wplacona  przez pozostalych sponsorow do dnia rozpoczecia party.

W tej chwili jest to kwota 185 zl.

Zapraszam do podbijania \"Smile\"

Offline c---n

• Level 5
« Odpowiedź #151 dnia: 09 Września 2010, 06:30 »
elban
powiedzmy ze wspolorganizowalem (esm/antia w tarnowie 93 94) \"Wink\"
i sobie wyobrazam.

ale chodzi mi tutaj o to ze ktos probuje na krzywy ryj wejsc...
jest nas scenowcow zaledwie garstka i nie czas na robienie w chuja (np przez nieplacenie).

Psychik__

• Gość
« Odpowiedź #152 dnia: 09 Września 2010, 07:38 »

Sebaloz/Lepsi.De napisal:
Ja juz 2 tygodnie temu zamowilem koszulke XXL

dajcie linka do tych koszulek, bo nie moge nic znalezc na allegro. ani w biezacych, ani w starych...

Volcano__

• Gość
« Odpowiedź #153 dnia: 09 Września 2010, 09:15 »

Psychik napisal:
dajcie linka do tych koszulek, bo nie moge nic znalezc na allegro. ani w biezacych, ani w starych...

Sebaloz mial na mysli, ze zamowil sobie koszulke we wlasnym zakresie, z wlasnego projektu.
Oficjalny projekt koszulki mial byc dostepny wczoraj. Juz wczesniej Odyn podeslal nam wstepny projekt, ale mial on byc jeszcze poprawiany. Na razie jednak nic wiecej nie otrzymalismy.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #154 dnia: 09 Września 2010, 09:23 »
dzis projekt nadruku na koszulke bedzie dostepny publicznie (pozno? niby tak, ale z jednej strony nie bylo pytan o koszulki a z drugiej strony byc moze nikt nie pytal bo nie bylo projektu. Moze takie zamkniete kolo? Tak czy siak koszulki projektuje Odyn w wolnym czasie bez zadnej presji i chwala mu za to)

Conrad pokaze swoj edytor muzyczny
Carrion powie conieco o NUFLI
Odyn poprowadzi rave party
Swinkels (raczej) zaprezentuje SWINSIDa
Sundance zrobil votke
Booker pomoze jako wodzirej
Audio ... jest jeszcze w sferze dyskusji, na pewno pomagac bedzie Noise.

Co Ty zrobisz dla realizacji party?

poszukiwani chetni do: puszczania video dla zapchania czasu (nie ma internetu na miejscu, wiec jakies teledyski, wildy, krejzole itd etc czeba przygotowac zawczasu), moze znajdzie sie tez ktos chetny do przeprowadzenia game compo - game xompos moze byc wiecej (nie wiem czy bombmania na 4 juz sie troche znduzila ale to z drugiej strony tradycja? ) sugerowalbym gre http://gb64.com/game.php?id=1395&d=45&h=0 , moga 3 osoby grac jednoczesnie, fajna by byla wtedy liga na 6/9/12 graczy (moze znow ktos ufunduje znicz jako nagrode? \"Razz\" ).

Wypowiedzcie sie tez w sprawie soccer compo - przydalby sie ktos aby toto poprowadzic ale przede wszystkim przydali by sie pilkarze, przoduja w tym Arise a jakos ich w ogole nei widac na liscie gosci \"Wink\"

PS. W tym roku glosowanie bedzie przebiegac most likely  w inny sposob, szczegolny zdradzimy niebawem \"Wink\"
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #155 dnia: 09 Września 2010, 10:08 »

Volcano napisal:
Sebaloz mial na mysli, ze zamowil sobie koszulke we wlasnym zakresie, z wlasnego projektu.

Mialem co innego na mysli. Dowiedzialem sie od Rafa, ze projekt koszulki nie jest jeszcze skonczony przez Odyna, nikt tez nie pyta o koszulke i nie zamawia. Mialem juz narysowane logo SILESIA PARTY 4 do invitki, wiec zaproponowalem uzycie mojego logo na oficjalnej koszulce jesli bedzie pasowalo do projektu. Nie mam kontaktu z Odynem, wiec przeslalem Rafowi logo i moje zamowienie. Wlasnej koszulki nie robie. Chce miec taka sama koszulke jak wszyscy, fajnie bedzie wygladalo jak wybierzemy sie wszyscy w takich samych koszulkach na jakies party. Niepokoi mnie haslo, ze koszulki moga byc po party. Dwa tygodnie po Silesii jest X na ktore chcialbym miec juz koszulke. Proponuje zrezygnowac z publikacji projektu koszulki i pytanie czy sie komus taka koszulka podoba czy nie, bo to strata czasu. Jesli ktos chce koszulke pamiatke z party to kupi ja bez wzgledu na to co na niej bedzie. Zrobcie przedplaty na koszulki, mozna wplacac juz dzis, wtedy nie bedziecie musieli wykladac na te koszulki wlasnych pieniedzy.

Offline Skull

• Level 6
« Odpowiedź #156 dnia: 09 Września 2010, 10:23 »
dobry pomysl

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #157 dnia: 09 Września 2010, 11:27 »
Koledzy, kolezanki. Odnosnie sponsoringu uwazam, ze wcale nie jest za pozno, aby zasilic konto SP4. Wiem, ze nie kazdy ma kase - sama jestem w sytuacji, gdzie do wrzesnia 2012r nie mam pensji, bo jestem na urlopie wychowawczym. A swoj przyjazd uzalezniam od dodatkowych wplywow.
Wplaty sa dobrowolne, ale chyba nic nie stoi na przeszkodzie, aby kazdy z nas wplacil te kilka zlociszy. Ja tak zrobilam. Ponadto: w zeszlym roku mnie tez nie bylo na party, ale w ramach mozliwosci wplate dokonalam.
Pozdrawiam i do zobaczenia.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #158 dnia: 09 Września 2010, 11:39 »

Cytat:

Witam, podsylam projekt koszulki.

Jedna koszulka w dowolnym rozmiarze, i raczej w jakims jasnym kolorze  nadruk bedzie czarny, sitodrukiem).
Koszt: 30 zeta (koszt szmaty - dobra jakosc z promostarsa + farba, i handmade)

pozdr

Odyn

Robert Lotocki
22 1140 2004 0000 3802 3553 1289
w tytule: nick, kolor koszulki, rozmiar.

"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Hornet__

• Gość
« Odpowiedź #159 dnia: 09 Września 2010, 11:50 »
Czarne chmury...nie dam chyba rady zapic ryja z Karionem...Moja piekna matka mojego pieknego dziecka wyladowala w szpitalu w Chorzowie z podejrzeniem zapalenia opon mozgowych...Nic slodkiego...Dodatkowo moja cora ma zapalenie gardla i marudzi jak Kisiel....wiec jesli cokolwiek urwie z wolnego czasu jaki bedzie mi ewentualnie dany, to wpadne na kilka godzin z corka..bede zdecydowanie uzalezniony od autobusow, zaden boozing nie wchodzi w gre...jednak zycie to kawal cipy...

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #160 dnia: 09 Września 2010, 11:50 »
wplacam na jasnoniebieska koszulke

Psychik__

• Gość
« Odpowiedź #161 dnia: 09 Września 2010, 11:57 »
wplacam na biala koszulke.  \"Very

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #162 dnia: 09 Września 2010, 00:00 »
wplacilem tez troche na sponsoring.

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #163 dnia: 09 Września 2010, 13:19 »
Koszulka bardzo fajna. zastanawiam sie nad zamowieniem.

Offline c---n

• Level 5
« Odpowiedź #164 dnia: 09 Września 2010, 16:13 »
Raf
w kwestii formalnej:
prezentacja bedzie nie o nufli tylko o timanthesie bo dostawalem sporo PMow  z pytaniami o to jak to czy tamto robi sie w timanthesie.
przy okazji pokaze pare moich trikow.
nufli to glownie konverter wiec nie ma co pokazywac \"Wink\"