Melduje sie z domu, udalo sie wrocic w jednym kawalku

Podziekuje publicznie
klax\'owi za odwiezienie mnie na dworzec.
Jak wszyscy chyba wiemy party bylo hujowe, organizatorzy byli hujowi, wybaczcie - tradycji musi stac sie zadosc
Okej, na serio to party uwazam za bardzo udane, ludzie, organizacja i kompoty zdecydowanie dawaly rade!
Swoim zwyczajem przedstawie plusy i minusy party wg .mnie:
+Masa ludzi
+Pierwszoklasowe partyplace
+3D demoshow
+PC demoshow
+SwinSid prezentacja
+Odyn rave
+Poziom&atmosfera kompotow
+Jezus w dowolnych ilosciach
+Mila organizacja nie robiaca problemow z deadline\'m
+After party dla tych co byli

+Lampa plazmowa i kaganek oswiaty

+Dobre naglosnienie, choc niestety przede do oprawy audio mam zastrzezenia...
-Przede wszystkim napierdalanki w Piatek/Sobote o poznych godzinach nocnych, proponuje organizatorom przeprowadzic prosta kalkulacje, od 1 w porywach do 6\'ciu osob do tanczenia versus 20 osob spiacych, ktorym owe ryki moga skutecznie zaklocic kolejny dzien plus x osob chcacych porozmawiac. Zrozumialbym jeszcze gdyby glosnosc byla sensowna, ale byla ona na poziomie glosnosci podczas kompotow. O ewentualnych trudnosciach w komunikacji w grupie nie wspomne...
-Przypadki puszczania dem bez ich wlasnej muzyki pod inna muzyke, moze jestem dziwny, ale wg.mnie to mala zbrodnia, w przyszlym roku moge dostarczyc cos przeznaczonego do tego celu - prog do vizualizacji.
-Przerwa hmm, godzinna z napierdalankami po sid compo, wg. mnie zdecydowanie za dluga, po sid compo mialem rowniez dosc sidowej muzyki, wolalbym uslyszec inne klimaty w glosnikach...
-Mysle, ze organizatorzy powinni pomyslec racjonalnie i obrazki o ile nie i dema/intra puscic z emulca, bo projektor robi sieke z obrazu komodorowskiego...
Czolowym argumentem przeciw emulatorom jest slaby obraz, ale przy projektorze z party bylo zdecydowanie na odwrot, na wynikach obrazki lecialy juz z emulca i roznica wg.mnie byla kolosalna.