Dzieki Sebaloz, jak widze, jedynie Ty stajesz czesciowo w obronie mojego projektu. Ale i tak dziekuje wszystkim za wyrazanie opinii... Dzieki temu wiem mniej wiecej to i owo...
Suchy... Normalnie powaliles mnie na kolana. Wystarczylo przejrzec moj worklog, a juz w pierwszych postach bys widzial, ze Prophecy128 to wlasnie inspiracja. Tylko zewnetrzna co prawda, ale inspiracja. W swoim worklogu mam nawet Jego zdjecia, wystarczylo zajrzec. Co do Prophecy128 to inny styl. Ciensza stolarka niz moja, innej klasy material. I Prophecy128 nie mial zadnych \"bajerow\" - tak tak przy okazji. A w swojej komodzie laduje caly tor audio az po koncowke mocy. Sebaloz nawet wspomnial po co korekcja dzwieku itd. Z nas wszystkich, z calym szacunkiem, ale od dzwieku to akurat ja tu jestem specjalista i to bezsprzecznie

A gdybym chcial upodobnic komode do PC to wsadzil bym w pierdol... blache z grzyba, ktorej sie brzydze. Jak ktos jest uwazny to widzial moje prace na Allekomp w 1 i 2 edycji. Poza tym w sieci odnosnie PC sa 2 worklogi polskie i jeden na stronie w USA (duze uznanie bylo nawet). Poza tym w sieci jest klip zrobiony przeze mnie i moja zone z budowy Industrial\'a. Google nie gryzie....
Z ostatniej chwili - kolorystyka plastiku nie bedzie ani czarna ani grafitowa jak planowalem. Koloru Wam nie zdradze. Dzisiaj jade zalac sie w trupa do znajomych wiec kompresor odpalam jutro. I tyle.
A wczoraj w nocy zrobilem 85% naklejek na klawisze. Wkrotce udostepnie w sieci gotowy plik do wydruku na papierze samoprzylepnym. Choc watpie, by komus sie to podobalo... Preview:

Celowo w takiej jakosci - wykorzystacie mape bitowa jak jutro dorysuje do konca...