Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Dance Dance Revolution~!  (Przeczytany 351 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ryan_Furrier__

• Gość
Dance Dance Revolution~!
« dnia: 12 Lutego 2010, 19:09 »
Witam~
Od razu mowie ze nie jestem super programista, ani tez nie jestem super elektronikiem, ale mam kilka ciekawych pomyslow, ktorymi chcialbym sie podzielic z forumowiczami \"Very Oto jeden z nich:

Mata DDR [dance dance revolution] na naszym wspanialym C64 \"Smile\" Sam projekt wykonania takiej maty od podstaw i podlaczenia jej pod jeden z portow joystick\'ow juz posiadam, jest to najlatwiejsza czesc tego projektu \"Razz\" Gorzej jest juz ze stworzeniem odpowiedniego oprogramowania, na razie nad tym pracuje samemu, ale jak juz wczesniej napisalem nie jestem super programista \"Confused\" Znam assemblera [troche go liznalem] ale tylko na ukladach PIC i mikroprocesorze Z80 \"Sad\" A Commodore to dla mnie tylko Basic 2.0 \"Confused\" Dlatego:

Poszukuje osob z Warszawy lub okolic Skarzyska-Kamiennej, ktore byly by zainteresowane pomoca w stworzeniu maty DDR i oprogramowania do niej \"Smile\"

Mamy juz Guitar Hero, to dlaczego nie mozemy sobie stworzyc DDR\'a i tanczyc do muzyki z naszego Commodore \"Wink\"

Pozdrawiam~!
Ryan Furrier

veiner__

• Gość
Dance Dance Revolution~!
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Kwietnia 2010, 00:00 »
A propos Guitar Hero... Wiecie co to za kawalek leci w czasie trwania tego filmiku? http://www.youtube.com/watch?v=O31TdjKdXcU Calkiem niezly \"Very