co do grafik z COP to powtarzam ze niczego sie nie wstydze

staralem sie tytuly dobrac tak aby mozna bylo znalezc oryginaly w googlu

zagadka jest taka skad wzialem twarz dziewczyny w \"Girl with gun\" to tez jest Royo!
Wacek: Lobo:co do tego obrazka ze smokiem to ja tez bym tego w Tmanthesie nie narsowal

Black Mail Fli Graph ktory byl mocno \"generic\" powalal tylko na pixlowanie (choc mial pare niezlych funkcji) Timanthes kusi roznymi funkcjami i przez to rozprasza czasami uwage pixlujacego.
Ten obrazek to miala byc moja odpowiedz na Black Mail gfx Collection w Dutch Breeze uwazam jednak (skromnie) ze stylu Heina (tzw dutch dithering) nigdy nie dogonie.
faktycznie ten smok jest fajny, ale faktycznie tez mocno nie dokonczony.
Co do Conana to oryginal byl na okladce komiksu (pozyczyl mi go Gryf/Elysium) nie pamietam tytulu ale na pewno nie byla ta ta grafika, ktora jest obok. Na ktoryms party (Silesia?) ktos mi mowil ze ma ten komiks? Blight? Kisiel? Nitro? pijany chyba bylem bo nie pamietam...
a btw mala trivia na temat tego borysa ze smookiem: (byc moze juz to kiedys opowiadalem po pijaku)
na Creazy Boys party w Szczecineie (92 albo 93) wygralem dzieki temu ze udalo sie nam (Biondi, Brush, Hain) zajebac mase votesheetow (i pisakow) i wyprodukowac w godzine koncowy rezultat

Samo party tez bylo wypas.
trivia 2:
przed tym obrazkiem mialem wczesniej grafike takiej panny z mieczem (z fantastyki z tamego okresu) nie wiem czyjego autorstwa. Obrazek byl pokazany na pierwszym prawdziwym polskim party w Warszawie (w liceum Platerowek za mariottem). na tym party wyplynelo Taboo btw. Grafika byla podobna w style i konczylem ja na party place ale nie pamietam czy cos zajela.