troche sie dzieje
1. wczoraj bylo compo na jedzenie musztartdy i mamy tutaj sie czym pochwalic. Kordiaukis zajal 2 miejsce!!!! wygral jeden z organizatorow (chyba Franky) kolesie zjedli po dwa sloiki musztardy niemieckiej (chujowa) i przy trzecim sloiku byla dogrywka. niestety Kordiaukis przegral nierowna walke i po pierwszej lyzce (wzial za duzo na raz) sie wyzygal.... no i zajal drugie miejsce. trzeci byl jakis cherbatnik ktory odpadl po 1 sloiku...
2. Teraz bylo specjalne ogloszenie organizatorow... pokazali filmik jak wczoraj po poludniu pojechali na zakupy...
Film pokazywal jak wpadli do jakiegos supermarketu i wykupili wszystkie czekoladowe zajace, kuli rocher, milke i inne czkoladowe gowna...
film konczyl sie tym ze przelaczyli na kamere z breakpointa i pokazali jak organizatorzy wpadaja na party (i w tym momecie wpadli na party) z koszykami pelnymi czekoald. kazdy dostal albo zajaca albo kulki albo co tylko chcial. po prostu wypas. i jak to mawial siarra w kilerze - \"maja rozmach skurwisyny\".
3. Aha luda na party jest juz ponad 1000 osob. wczoraj po poludniu organizatorzy przerwali impreze aby powitac na scenie tysiecznego party-boya...
ja sie dzisiaj wyspalm nawet niezle choc compoty skonczyly sie okolo 2:30.
jest git!
dzisiaj sporo niespodzianek.mysle ze brac c64 bedzie jeszcze dzisiaj milo zaskoczona

ps. Sebaloz mnie rozjebal bo powiedzial ze wie jak zrobic demko w 256 bajtach (apropos demka Puls) tyle tylko ze nie wie jak to skodowac... jego logika mnie po raz pierwszy tak mocno powalila.