Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Votka do Attitude #10  (Przeczytany 1324 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

djgruby

• Gość
Votka do Attitude #10
« dnia: 10 Stycznia 2010, 21:28 »
Oglaszalem to juz w kilku serwisach, wiec wrzuce i tutaj... Bardzo prosze wszystkich, ktorym na sercu dobro naszej sceny, o wypelnienie votki do Attitude. Dla Was to bedzie minuta lub dwie, a dla mnie nieoceniona pomoc. Magazyn ukaze sie w polowie lutego, deadline na wypelnienie votki mija z dniem 31 stycznia 2010 roku. :) Pozdrawiam i z gory dziekuje za wsparcie!

Link do votki: http://www.cactus.jawnet.pl/attitude/?action=voter

leming__

• Gość
Votka do Attitude #10
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Stycznia 2010, 20:19 »
jo bym wypelnil ale co to do?

Izaak Berenbaum__

• Gość
Votka do Attitude #10
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Stycznia 2010, 20:22 »

leming napisal:

mozesz zmanipulowac chartsy.

zielok__

• Gość
Votka do Attitude #10
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Stycznia 2010, 20:43 »
Ja sobie wypelnilem...  Nie robilem tego od kilkunastu lat...

Offline Skull

• Level 6
Votka do Attitude #10
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Stycznia 2010, 08:49 »
a nie ma jakich podpowiedzi ? \"Wink\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Votka do Attitude #10
« Odpowiedź #5 dnia: 12 Stycznia 2010, 21:51 »

Izaak Berenbaum napisal:

leming napisal:

mozesz zmanipulowac chartsy.

kto moze to moze : http://ca-fan.pl/index.php?option=com_kunena&Itemid=53&func=view&id=1232&catid=18#1232

czy jestem pierwsza osoba ktora zastanawia dlaczego Ramos posredniczy w tym zbieraniu, czemu Gruby Cactus nie zbiera bezposrednio?
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

leming__

• Gość
Votka do Attitude #10
« Odpowiedź #6 dnia: 12 Stycznia 2010, 23:44 »
ano wisz bo samar w top1 musi byc... xD

Offline Sebaloz

• Level 6
Votka do Attitude #10
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Stycznia 2010, 06:48 »
Ramos i Cactus to teraz jedna i ta sama osoba. Czy po ostatnim Foreverze widzial ktos Grubego? Mysle, ze Ramos przejal osobowosc Cactusa, razem z jego magazynem i projektem czolgi. Nawet pozbyl sie wasa zeby upodobnic sie do originalu. Niedawno napisal do mnie Ramos z tekstem, ze Dj Gruby pyta czy sie czy nie chcialbym udzielic wywiadu do Attitude 10, a ja przeciez odmowilem Cactusowi kilka dni wczesniej i nawet nie pamietalem juz jakiej wymowki uzylem \"Smile\"

djgruby

• Gość
Votka do Attitude #10
« Odpowiedź #8 dnia: 13 Stycznia 2010, 07:03 »

Raf napisal:
czy jestem pierwsza osoba ktora zastanawia dlaczego Ramos posredniczy w tym zbieraniu, czemu Gruby Cactus nie zbiera bezposrednio?

Jak widac czesc osob wykazuje chec niesienia pomocy wieksza od przecietnej. Przykladowo dostalem wypelniona votke od kilku osob, ktorym jej nie wysylalem, a ktora przekazal im osobiscie Jazzcat.

Sebaloz/Lepsi.De napisal:
a ja przeciez odmowilem Cactusowi kilka dni wczesniej i nawet nie pamietalem juz jakiej wymowki uzylem :)

Nie, to nie. Wywiad i tak sie ukaze. Nie jestes mi do tego wcale potrzebny. :P

Offline wackee

• Level 6
Votka do Attitude #10
« Odpowiedź #9 dnia: 13 Stycznia 2010, 14:16 »

DJ Gruby/Oxyron napisal:
Jak widac czesc osob wykazuje chec niesienia pomocy wieksza od przecietnej.

Chyba nie do konca zrozumiales. Chodzi o adres zwrotny w tym poscie. Czemu wotki sa odsylane do Ramosa, a potem dopiero do Ciebie? \"Smile\"

Ja wiem, paranojka, ale pytanie zostaje...

Dlatego ja osobiscie wypelnie przez strone.

djgruby

• Gość
Votka do Attitude #10
« Odpowiedź #10 dnia: 13 Stycznia 2010, 14:47 »

wackee napisal:
Chyba nie do konca zrozumiales. Chodzi o adres zwrotny w tym poscie. Czemu wotki sa odsylane do Ramosa, a potem dopiero do Ciebie? :)

Ale to chyba nie jest pytanie do mnie? Moze niech Ramos sie wypowie dlaczego, bo ja nie wiem, bo nie ja napisalem tego posta? Chcialem to sprostowac, ale po kilku nieudanych probach zalogowania na tamtejsze forum, zrezygnowalem...

Offline Sebaloz

• Level 6
Votka do Attitude #10
« Odpowiedź #11 dnia: 13 Stycznia 2010, 15:53 »

wackee napisal:
Czemu wotki sa odsylane do Ramosa, a potem dopiero do Ciebie? \"Smile\"

Jakos do Jazzcata nikt nie ma pretensji, ze votki sam odebral i przekazal Cactusowi. Jazzcat chyba nie wiedzial ze trzeba je odsylac Ramosowi \"Smile\"

leming__

• Gość
Votka do Attitude #10
« Odpowiedź #12 dnia: 14 Stycznia 2010, 12:11 »
hehe, normalnie papa mi sie smieje i musze se posta nabic... proponuje ludziom odsylac jazzcatowi, jazzcatowi sie powie ze ma sebalozowi podeslac a sebaloz ramosowi odesle. Ramos oczywiscie posle grubiemu. w ten o to sposob wotka wypelniona bedzie przez kolesia, spread by jazzcat, sebaloz & ramos. Nie rozumiem, w czym problem? Kazdy chce spreadowac co nie?

Ramos

• Gość
Votka do Attitude #10
« Odpowiedź #13 dnia: 14 Stycznia 2010, 19:18 »
Chcialem pomoc DJ Grubemu nic poza tym, a wy szukacie jakies afery. Kiedys swaperzy zbierali voty i wysylali je do lidera maga i nikt nie mial pretensji. Mnie jakos nie interesuje czy Samar bedzie w czolowce czy nie, bo dawno moja grupa nic ciekawego nie wydala nie liczac pare drobnych produkcji. Zreszta ma to gdzies na ktorym miejscu jest jakas moja grupa w ktorej akurat jestem. a jestem w sumie w trzech.

elban__

• Gość
Votka do Attitude #10
« Odpowiedź #14 dnia: 16 Stycznia 2010, 10:53 »

Ramos napisal:
a jestem w sumie w trzech.

to zmien podpis. \"Wink\"