Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Pomoc w identyfikacji kartridzy (?)  (Przeczytany 931 razy)

Offline Sebaloz

• Level 6
Pomoc w identyfikacji kartridzy (?)
« Odpowiedź #15 dnia: 18 Listopada 2009, 19:29 »
Nie kwestionuje wybitnosci tego meetingu, sylwester u Rabbiego tez byl wielkim scenowym wydarzeniem, ale po prostu zamiast zdjec z Piernika wole ogladac co innego.

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #16 dnia: 18 Listopada 2009, 20:18 »
No i roznica miedzy nami jest taka, ze ja nie chce ogladac zdjec z porytkonu, ale nie wchodze do tematu i nie pisze \"zdjecia sa be, wyp...ac\". Seba, nie jestes sumieniem sceny ani omniduchem forum, nie musisz wszystkiego pilnowac, od tego jest Nitro \"Smile\" Badz chociaz w takich kwestiach tak luzny, jak luzaczysko za jakiego chcialbys uchodzic...

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #17 dnia: 18 Listopada 2009, 21:51 »

wackee napisal:
No i roznica miedzy nami jest taka, ze ja nie chce ogladac zdjec z porytkonu, ale nie wchodze do tematu i nie pisze \"zdjecia sa be, wyp...ac\".

Nie wiem czy w koncu ogladales poryte zdjecia, ale ja ogladalem popierniczone zdjecia i mi sie podobaly. Ostatnio wole ogladac zdjecia przedmiotow przeznaczonych na aukcje allegro. Taka jest moja wola.

wackee napisal:
Seba, nie jestes sumieniem sceny ani omniduchem forum, nie musisz wszystkiego pilnowac, od tego jest Nitro \"Smile\"

Wyrazilem tylko swoje zdanie, zeby Cie troche podkurwic i widze ze sie udalo \"Smile\"

wackee napisal:
Badz chociaz w takich kwestiach tak luzny, jak luzaczysko za jakiego chcialbys uchodzic...

Jestem na tyle elitarny, ze nie interesuje mnie to co o mnie mysla i za kogo ktos chcialby zebym uchodzil.

pajda

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 18 Listopada 2009, 23:33 »

Sebaloz/Lepsi.De napisal:

Jestem na tyle elitarny, ze nie interesuje mnie to co o mnie mysla i za kogo ktos chcialby zebym uchodzil.

To powinienes byc w Elite a nie w Lepsi \"Smile\"

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #19 dnia: 18 Listopada 2009, 23:57 »

pajda napisal:
To powinienes byc w Elite a nie w Lepsi \"Smile\"

Elyta moze byc?

http://noname.c64.org/csdb/group/?id=4671

bimber__

• Gość