Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: kooperacja  (Przeczytany 2161 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Sir Art__

• Gość
kooperacja
« Odpowiedź #30 dnia: 14 Października 2009, 18:30 »
na mnie nie liczcie \"Sad\" juz chyba zapomnialem jak te NOPy i inne LDA, STA leca....

pajda

• Gość
kooperacja
« Odpowiedź #31 dnia: 14 Października 2009, 20:46 »
Ja wam dam jakies niepublikowane teksty z Trawnika do scrolli.
Jak beda scrolle \"Wink\"

leming__

• Gość
kooperacja
« Odpowiedź #32 dnia: 15 Października 2009, 10:05 »
no ta. a ja sie kurwa zastanawialem co to sa kurwa muisyle \"Smile\"

axel__

• Gość
kooperacja
« Odpowiedź #33 dnia: 19 Października 2009, 13:45 »

Cytat:
na mnie nie liczcie  juz chyba zapomnialem jak te NOPy i inne LDA, STA leca....

Podstawy nie sa trudne nawet po dluzszym czasie latwo sobie przypomniec.

Ja czasami koduje, ostatnio mialem nawet pare partow - w sumie nic nadzywyczajnego ale nawet fajnie wygladaly.
Demko nie wyszlo, bo nie wiedzialem jak to wszystko polaczyc  \"Rolling .

Offline Sebaloz

• Level 6
kooperacja
« Odpowiedź #34 dnia: 19 Października 2009, 15:35 »

axel napisal:
Ja czasami koduje, ostatnio mialem nawet pare partow - w sumie nic nadzywyczajnego ale nawet fajnie wygladaly.
Demko nie wyszlo, bo nie wiedzialem jak to wszystko polaczyc  \"Rolling .

Nie masz wsparcia ze strony czlonkow Samar? Wydales dwie obiecujace produkcje pod szyldem Digital Dreams i myslalem ze rozwiniesz skrzydla w nowej grupie.

axel__

• Gość
kooperacja
« Odpowiedź #35 dnia: 19 Października 2009, 19:03 »
Oczywiscie z muzyka i grafika nie bylo najmniejszych problemow, wsparcie w miare mozliwosci dostalem, ale widocznie nie wystarczylo bo mi nie wychodzilo. Lubie widziec efekt w miare szybko, a tu przez dluzszy czas nie szlo. Pozniej okazalo sie, ze tylko ja cos koduje do demka i sie zniechecilem wiec zajalem sie czyms innym.

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
kooperacja
« Odpowiedź #36 dnia: 19 Października 2009, 20:34 »

axel napisal:
Oczywiscie z muzyka i grafika nie bylo najmniejszych problemow, wsparcie w miare mozliwosci dostalem, ale widocznie nie wystarczylo bo mi nie wychodzilo. Lubie widziec efekt w miare szybko, a tu przez dluzszy czas nie szlo. Pozniej okazalo sie, ze tylko ja cos koduje do demka i sie zniechecilem wiec zajalem sie czyms innym.

Zmien grupe \"Razz\"
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

axel__

• Gość
kooperacja
« Odpowiedź #37 dnia: 19 Października 2009, 22:54 »
Nie planuje zmiany grupy. Ale moglbym te niewykorzystane czesci dorzucic do tego wspolnego demka, brakuje tylko efektow przejsc.

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
kooperacja
« Odpowiedź #38 dnia: 19 Października 2009, 23:04 »

axel napisal:
Nie planuje zmiany grupy. Ale moglbym te niewykorzystane efekty dorzucic do tego wspolnego demka

Bez urazy, ale po co byc w grupie, w ktorej nie mozesz liczyc na wspolprace, pomoc, wsparcie, idee, pomysly itp? Tylko po to, by miec znany label przy xywce jak to for example Cactus zrobil dawno temu? Grupa powinna byc zgrana paczka osob, ktora w miare wspolnie pracuje nad jakims nowym projektem. Jak kazdy z osobna sobie cos tam dlubie i nie ma nawet chetnego by to zlozyc w kupe, to taka grupa to nie jest grupa tylko pseudo label zrzeszajacy indywidualistow. To ja juz na Twoim miejscu wolalbym dzialac independent albo pod jakims wlasnym jednoosobowym labelem.
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Zawsze aktualne!

Offline Sebaloz

• Level 6
kooperacja
« Odpowiedź #39 dnia: 19 Października 2009, 23:18 »

V-12 napisal:
Zmien grupe \"Razz\"

Murdock, jestes malo przekonujacy, ale zebrales juz ekipe 17 aktywnych czlonkow na csdb i tez budujesz swoja potege Tropyxu - najwieksza polska grupa \"Smile\"

axel napisal:
Nie planuje zmiany grupy. Ale moglbym te niewykorzystane efekty dorzucic do tego wspolnego demka

Nie trzeba zmieniac grupy zeby wspolpracowac z ciekawymi ludzmi. Chetnie zobacze jakiego rodzaju efekty zrobiles, mozesz je podeslac przez PW.

Offline Sebaloz

• Level 6
kooperacja
« Odpowiedź #40 dnia: 19 Października 2009, 23:21 »

V-12 napisal:
Tylko po to, by miec znany label przy xywce jak to for example Cactus zrobil dawno temu?

Cactus jest w Oxyronie na stazu, ktory niedlugo mu sie skonczy \"Smile\"

axel__

• Gość
kooperacja
« Odpowiedź #41 dnia: 19 Października 2009, 23:23 »
Grupa pomogla mi na ile mogla, dzialalem bez grupy ale teraz jest o wiele lepiej

Offline Skull

• Level 6
kooperacja
« Odpowiedź #42 dnia: 20 Października 2009, 07:02 »
kutfa to czemu ja nic nie wiem, dawaj te party efekty przejsc to jeszcze porobie.

pajda

• Gość
kooperacja
« Odpowiedź #43 dnia: 20 Października 2009, 07:21 »

Sebaloz/Lepsi.De napisal:

V-12 napisal:
Tylko po to, by miec znany label przy xywce jak to for example Cactus zrobil dawno temu?

Cactus jest w Oxyronie na stazu, ktory niedlugo mu sie skonczy \"Smile\"

Robi kawe i pisze na maszynie? \"Wink\"

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
kooperacja
« Odpowiedź #44 dnia: 20 Października 2009, 09:20 »

V-12 napisal:
Zmien grupe \"Razz\"

Murdock, jestes malo przekonujacy, ale zebrales juz ekipe 17 aktywnych czlonkow na csdb i tez budujesz swoja potege Tropyxu - najwieksza polska grupa \"Smile\"

Nie chodzi o ilosc (patrz - Samar, Role), lecz o friendship, dobry klimat i wspolprace, pomoc itp. Dzieki temu wszystkiemu nie musimy prosic sie o kooperacje, ale chetnie od czasu do czasu z kims wspolpracujemy \"Smile\".

axel napisal:

Nie trzeba zmieniac grupy zeby wspolpracowac z ciekawymi ludzmi. Chetnie zobacze jakiego rodzaju efekty zrobiles, mozesz je podeslac przez PW.

Oczywiscie, ze nie trzeba, ale tu bardziej chodzilo o sytuacje, w ktorej jest ktos w grupie, a za bardzo nie ma na kogo tam liczyc jezeli chodzi o pomoc w zlozeniu czegos do kupy, wiec bycie w takiej grupie kojarzy mi sie tylko z posiadaniem jakiegos statusu, \"bo jestem w Samar\".

skull napisal:
kutfa to czemu ja nic nie wiem, dawaj te party efekty przejsc to jeszcze porobie.

Grupa, w ktorej nikt nie wie, co sie dzieje? \"Very

Zawsze aktualne!