Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia party - konkursy  (Przeczytany 1459 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Silesia party - konkursy
« dnia: 10 Sierpnia 2009, 23:11 »
Ankieta: kilka razy pytano o covery w konkursach muzycznych. Czy chcecie aby na SP z utworami autorskimi konkurowaly rowniez covery ?

"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

leming__

• Gość
Silesia party - konkursy
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Sierpnia 2009, 23:22 »
zUOOOOOOOO. covery maja byc. bo czemu nie. dobrego kowera zrobic trudniej niz swojego.   

silesia3blackhole.gif
 :Opis:                                                
ZUOOO

:Rozmiar: :142.58 KB
 :Wyswietlen: :Plik sciagnieto 1854 raz(y)

\"silesia3blackhole.gif\"

Ten post wyraza moja opinie w dniu dzisiejszym.Nie moze on sluzyc przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani kazdym innym nastepujacym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

prezes__

• Gość
Silesia party - konkursy
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Sierpnia 2009, 23:30 »

leming napisal:
covery maja byc. bo czemu nie.

bo to covery.

booker__

• Gość
Silesia party - konkursy
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Sierpnia 2009, 06:42 »
Jezeli duzo tego, to moze osobna kategorie?

Wild music np? Razem z samplami i takimi tam, zakami na stacje \"Smile\"

leming__

• Gość
Silesia party - konkursy
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Sierpnia 2009, 08:52 »
ale gdzie duzo, bedzie jeden cover, plus dwa normalne zaki i tyle tego bedzie a oni sie tu zastanawiaja. zobaczycie ile bedzie zakow na kompo, jak beda covery to wrzucicie je na osobne kompo czy cos. Ja niewiem skad w ogole ta tendencja ze cover to zaraz badziew, ze niby ktos sie nie umie wykazac... kufa wiekszosc kawalkow shogoona ma cos \'pozyczone\' i nikt nie mowil ze ee chujnia buuuu cover.
Jak obrazki borisa walejo jeden z drugim pixelowal to co to nie byly covery? a jak Axon zrobil wektorowke w 93 czy ktorym tam to do dzisiaj robia wektorowki to co to nie covery?
Ten post wyraza moja opinie w dniu dzisiejszym.Nie moze on sluzyc przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani kazdym innym nastepujacym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
Silesia party - konkursy
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Sierpnia 2009, 08:55 »
ja uwazam ze szkoda sie rozdrabniac na autorskie covery, dlatego pytanie jest TAK albo NIE \"Wink\"

booker__

• Gość
Silesia party - konkursy
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Sierpnia 2009, 08:56 »
Ogolnie prad byl taki, ze compo ma pokazywac Twoje umiejetnosci kompozytorskie, a nie czyjes. Ale jezeli zakow bedzie malo, no to faktycznie lepiej wszystko do jednego wora - sidy, sample i covery \"Smile\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
Silesia party - konkursy
« Odpowiedź #7 dnia: 11 Sierpnia 2009, 08:57 »
az takiej posuchy to mam nadzieje ze nie bedzie \"Smile\"

leming__

• Gość
Silesia party - konkursy
« Odpowiedź #8 dnia: 11 Sierpnia 2009, 09:00 »
niech ci co tacy anty coverowi zrobia takiego covera jak kufa \'ashes to ashes\' Linusa to wtedy pogadamy o pokazaniu umiejetnosci...

booker__

• Gość
Silesia party - konkursy
« Odpowiedź #9 dnia: 11 Sierpnia 2009, 09:37 »

leming napisal:
niech ci co tacy anty coverowi zrobia takiego covera jak kufa \'ashes to ashes\' Linusa to wtedy pogadamy o pokazaniu umiejetnosci...

Szczerze powiedziawszy Linus swoje zaki ma o wiele lepsze  \"Cool\"

Anyway, w ankiecie jestem na \'tak\'.

__moog__

• Gość
Silesia party - konkursy
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Sierpnia 2009, 09:42 »
Ja jestem na tak, w koncu na komciu robic zaka to jest taka sama klepanina w klawiaturke przy robieniu wlasnego kawalka jak i przy kowerze, i tak samo zasluguje na docenienie \"Smile\" Szczegolnie ze mozna robic covery i \"covery\" \"Smile\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Silesia party - konkursy
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Sierpnia 2009, 14:44 »
aaaa to ja zrobie cover Do IT \"Smile\" moze byc?

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

leming__

• Gość
Silesia party - konkursy
« Odpowiedź #12 dnia: 11 Sierpnia 2009, 14:47 »
ty kisiel to \'Cichosza\' mozesz zrobic xD

Corwin

• Gość
Silesia party - konkursy
« Odpowiedź #13 dnia: 11 Sierpnia 2009, 17:48 »

moog napisal:
Ja jestem na tak, w koncu na komciu robic zaka to jest taka sama klepanina w klawiaturke przy robieniu wlasnego kawalka jak i przy kowerze, i tak samo zasluguje na docenienie \"Smile\" Szczegolnie ze mozna robic covery i \"covery\" \"Smile\"

Ja jestem tez na TAK. Tymbardziej, ze czasem mi sie na playliscie Twoje coveki JM Jarre\'a wylosuja,.... (wiem, pewnie nawet nie pamietasz, ze je robiles \"Smile\", ale i tak sa zajebiste XM).

jammer__

• Gość
Silesia party - konkursy
« Odpowiedź #14 dnia: 23 Sierpnia 2009, 14:06 »
a co z samplami na thcm\'ie? uznac to za zwykly msx czy sample? dla niewtajemniczonych sa to 2 kanaly sida i 4 wirtualne na sample.