Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !
Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
C64Power Forum
»
Inne
»
Scena
»
Szukamy ludzi C&:A Fan
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
2
Do dołu
Autor
Wątek: Szukamy ludzi C&:A Fan (Przeczytany 1466 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ramos
Gość
«
dnia:
17 Lipca 2009, 18:04 »
Redakcja magazynu poszukuje webmastera, ktory pomoze stworzyc strone magazynu oraz osobe kogos od DTP. Szukamy osob chcacych cos pisac, bo sami mamy malo czasu i ledwo co napiszemy te kilka artykulow do magazynu. Jesli ktos chce pomoc w tworzeniu C&A Fan to niech pisze na email:
ramosc64@o2.pl
. Chcemy, aby magazyn ukazywal sie czesciej i tylko od was to zalezy jak czesto bedzie sie ukazywal.
Ramos
Gość
«
Odpowiedź #1 dnia:
29 Lipca 2009, 09:20 »
Nikt jakos sie nie kwapi do pomocy, co za ludzie. Chca aby cos wydawac, tworzyc a nikt jakos nie chce pomoc.
Sebaloz
Level 6
«
Odpowiedź #2 dnia:
29 Lipca 2009, 14:52 »
Ramos napisal:
Nikt jakos sie nie kwapi do pomocy, co za ludzie. Chca aby cos wydawac, tworzyc a nikt jakos nie chce pomoc.
Ja moge napisac artykul jak wybrac sobie ksywke, ale bedzie to raczej artykul dla nowych na scenie
Ramos
Gość
«
Odpowiedź #3 dnia:
29 Lipca 2009, 15:06 »
Ten artykul nikogo nie zaciekawi, bo kazdy co jest juz na necie ma swoja ksywe i takiej uzywa tez gdzie indziej. Wymysl sobie inny temat, a naprawde tematow na nowe artykuly mozna znalesc sporo.
Kisiel
Level 7
Number 7 in all users competition...
«
Odpowiedź #4 dnia:
29 Lipca 2009, 15:18 »
moze dobry lans bedziesz lepsi na scenie
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach
...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....
Sebaloz
Level 6
«
Odpowiedź #5 dnia:
29 Lipca 2009, 16:58 »
Ramos napisal:
Ten artykul nikogo nie zaciekawi, bo kazdy co jest juz na necie ma swoja ksywe i takiej uzywa tez gdzie indziej.
Wiesz, ludzie maja jakies ksywki, ale chca je zmienic na bardziej scenowe i jest problem bo w necie nie ma zadnego artykulu na ten temat, nie wiadomo od czego zaczac poszukiwania, jakimi kryteriami sie kierowac, skutek jest taki ze zostaja zmuszeni do zostania przy starej ksywce, ktora nic nikomu nie mowi..
Ramos
Gość
«
Odpowiedź #6 dnia:
29 Lipca 2009, 17:07 »
Jesli chcesz napisac ten artykul to napisz. Jesli bedzie ciekawy to opublikuje, a jak nie mozesz tu opublikowac.
elban__
Gość
«
Odpowiedź #7 dnia:
29 Lipca 2009, 19:25 »
ja moge wraz z Prezesem przeprowadzic wywiad z Ramosem na temat sampli. Potem Bzyk to opublikuje jako swoje
Ramos
Gość
«
Odpowiedź #8 dnia:
29 Lipca 2009, 19:30 »
Takie gadanie do niczego nie prowadzi. Chcesz pisac to pisz, zreszta wy duzo mowicie a malo robicie.
SUDi__
Gość
«
Odpowiedź #9 dnia:
29 Lipca 2009, 20:17 »
Hmmm, ktos dzis nie w humorze chyba.
A co do weteranow sceny, Ramos, to oni swoje juz pokazali.
Sebaloz
Level 6
«
Odpowiedź #10 dnia:
29 Lipca 2009, 20:35 »
Ramos napisal:
Jesli chcesz napisac ten artykul to napisz. Jesli bedzie ciekawy to opublikuje, a jak nie mozesz tu opublikowac.
Haha, napisze ciekawy artykul, a potem po miesiacu czekania powiesz ze jest nieciekawy, nie opublikujesz go w magazynie a ja nie dostane wierszowki za jego napisanie..
Albo podpisujemy umowe i kasa z gory albo lepiej od razu go tutaj opublikuje
leming__
Gość
«
Odpowiedź #11 dnia:
30 Lipca 2009, 09:30 »
wam to sie wszystkim nudzi... zrobcie jakiegos eod\'a a nie tak straszycie wszystkich wszystkim... Sebaloz ile bierzesz za artykul? (tyle co na tace?)
V-12/Tropyx
Level 7
0ldsk00l 4ever!
«
Odpowiedź #12 dnia:
30 Lipca 2009, 11:31 »
Napiszta jakis party raport z LCP, przeciez niektorzy z was byliscie, z checia poczytam
http://www.riversedge.pl/
- zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.
Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!
booker__
Gość
«
Odpowiedź #13 dnia:
30 Lipca 2009, 13:39 »
Seba Loz napisal
http://c64scene.pl/viewtopic.php?p=2618#2618
Sebaloz
Level 6
«
Odpowiedź #14 dnia:
30 Lipca 2009, 16:02 »
leming napisal:
zrobcie jakiegos eod\'a
Nie pamietam czy juz o tym wspominalem, ale rysuje grafike do nowego dema LEPSI
leming napisal:
Sebaloz ile bierzesz za artykul?
Ja nie chce nic za artykul, jestem sklonny podpisac umowe z Ramosem, w ktorej zobowiazalby sie do publikowania artykulow pisanych przeze mnie specjalne dla C&A, ja za publikacje jednego mojego artykulu placilbym np 100 zlotych, a uzbierane pieniadze moglyby isc na oplacenie webmastera i kogos od dtp.
Dziwi mnie postawa Ramosa, stawia ogloszenie, przez 2 tygodnie nie ma chetnych, wiec ja sie zglaszam z checia pisania a Ramos bez czytania artykulu orzeka ze moj artykul nikogo nie zaciekawi.
Tymczasem od tygodnia srodowiska C&A i PC, zaczytuja sie moim artykulem o LCP, ktory moze nie jest ciekawy, ale po jego przeczytaniu wracaja wspomnienia o scenie, tocza sie dyskusje o nowych produkcjach, ludzie nabieraja checi do tworzenia i jezdzenia na party.
Drukuj
Strony: [
1
]
2
Do góry
« poprzedni
następny »
C64Power Forum
»
Inne
»