Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia Party 3  (Przeczytany 19605 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #255 dnia: 22 Września 2009, 18:03 »

provee napisal:
Party bylo ok, Volcano i spolka dobrze trzymali lape na wszystkim. Jeden minus to wlasnie a propos zagraniczniakow: za pozno przez mikrofon mowiono po angielsku do tlumu. Nawet jak byly crazy compa, to byl tylko polski. Po angielsku gadano dopiero, jak brakowalo ludzi do karaoke na SID. Wiec chlopaki mogli sie poczuc troche jak niepasujacy do klimatu. Mam nadzieje, ze sie nie obrazili.

chyba za duzo alkoholu troche \"Wink\" karaoke bylo pierwszym krejzi compo \"Wink\" za to nie slyszalem ani slowa w jezyku obcym w trakcie \"jajeczka\".
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

booker__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #256 dnia: 22 Września 2009, 18:28 »

Raf napisal:

chyba za duzo alkoholu troche \"Wink\" karaoke bylo pierwszym krejzi compo \"Wink\" za to nie slyszalem ani slowa w jezyku obcym w trakcie \"jajeczka\".

Chyba byles za trzezwy, Rafciu, bo na jajeczku ja pamietam Elban dawal translejta.

Gdzie sa pelne wydania tych dwoch panow od nagran video dobrej jakosci? Gonic ich! \"Smile\"

wackee napisal:
ja juz mowilem, ze pisze sie na jakies zagraniczne party w 2kA.
warunek - jedziemy z demem \"Wink\"

Delikatnie zasugeruje wykop w czache Arise\'u na X-2010. Prewki pokazales obiecujace.

Na Brejkponcie jest za duzo blachowania, zeby cos wykopowego wystawiac na komode \"Smile\" Komu tym imponowac? \"Smile\" Poza tym, zajma sie tym Lepsi, za to Arise moze skopac na Xsie, macie poltora roku - na pewno sie zmiescicie. \"Smile\" Tak czy siak zajeboska, ze sie zajawki pokazaly, mam nadzieje iz nie zapesza!

Carrion - a co to za trauma w Czestochowie byla??

Offline c---n

• Level 5
Silesia Party 3
« Odpowiedź #257 dnia: 22 Września 2009, 18:31 »

booker napisal:

Carrion - a co to za trauma w Czestochowie byla??

stary, za krotko by gadac... a ja lubie sie rozgadac \"Wink\"
tak czy siak bylo minelo.

__moog__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #258 dnia: 22 Września 2009, 20:03 »
@Booker: sorki za off-top i schab, ktory mi sie w mozgu odklada, ale czy przypadkiem mysmy nie swappowali stuffu w polowie 90s? Jakos mi swita ze swappowalem z jednym z memberow Amorphis \"Smile\" ?

booker__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #259 dnia: 22 Września 2009, 20:47 »

moog napisal:
@Booker: sorki za off-top i schab, ktory mi sie w mozgu odklada, ale czy przypadkiem mysmy nie swappowali stuffu w polowie 90s? Jakos mi swita ze swappowalem z jednym z memberow Amorphis \"Smile\" ?

Chyba nie, ale stawiam sucha bagietke iz byl to Compod \"Smile\"

carrion napisal:
stary, za krotko by gadac... a ja lubie sie rozgadac \"Wink\"

oka \"Wink\"

elban__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #260 dnia: 23 Września 2009, 07:00 »
Carrion - jezeli spales pod tymi schodami, ktore prowadzily na ta antresole, na ktorej na gorze byly stoliki (i wodka i w ogole) to zostales odnaleziony i zabunkrowany, tak zeby nikt inny Cie juz nie znalazl. Mozliwe, ze odbunkrowanie zapewnil Ci Twoj wspoltowarzysz spania.

Co do X to jest to jakis pomysl - zorganizowac najazd na kraj Tulipanow.

Co do angielskiego na jajeczkach - nie moglem przetulaczyc wszystkiego od razu bo przeciez wtedey nikt normalny nie wyszedl by na scene nie mowiac o laweczkach na glowe - a sorry - takiego flow po angielsku to nie mam.

Booker na compach produkowal sie elegancko po angielsku, karaoke sobie odpuscilem.
Tak czy owak mozna by wymyslec troche wiecej wiejskich zabaw dla rozbawienia tlumu.

pajda

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #261 dnia: 23 Września 2009, 19:11 »

carrion napisal:

wackee napisal:
kilku dobrych znam.

chodzilo mi o takiego jednego zniewiescialego, choc lekko zarosnietego... krecil sie na party i projektor ustawial.... Niejaki DeeKay o niego czesto pyta \"Wink\" (hehe serio)

znajde go sam jak bede potrzebowal muzyki do nastepnej produkcji. Jeff z Crestu choc bardziej meski to tak chetnie muzyki nie robi \"Wink\"

Moze Crossbow inaczej prosi? \"Wink\"

pajda

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #262 dnia: 23 Września 2009, 19:16 »

carrion napisal:
Sebaloz, Wacek
Jedziemy, jedziemy!!!!
2KA ladnie powiedziane/napisane - nawet ja (ten od stawiania kropek) zrozumialem \"Wink\"

moge nawet sie poswiecic i pojechac samochodem. - zabieram +3 osoby... \"Wink\" Waclaw... jacys chetni?

Booker:
spalem pod schodami i co mi Pan zrobi.
Faktycznie ktos kolo mnie spal (i pierdzial) ale nie umiem (po samym zapachu) powiedziec czy to byl Krill czy jakis rodak. Jak mnie nie zlezli ci od pasty to sie tylko ciesze bo po tym co czytam to bylo to malo fajne. Mam traume po party w czestochowie (jakies 10-12 temu) ci co chca to wiedza o co chodzi... :/

He wiemy \"Wink\"
A z Elysium sie smieja, ze geje nie?

Offline wackee

• Level 6
Silesia Party 3
« Odpowiedź #263 dnia: 23 Września 2009, 19:16 »

elban napisal:
Co do X to jest to jakis pomysl - zorganizowac najazd na kraj Tulipanow.

no kuzwa. trase i miejscowki obcykane mam, nie? \"Wink\"

kordiaukis__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #264 dnia: 23 Września 2009, 20:38 »

Cytat:
no kuzwa. trase i miejscowki obcykane mam, nie?

i prawie po drodze do mnie \"Wink\"
na nastepnego BP i X raczej jade bo mam tak zwane dwa machniecia kota(robota) ogonem \"Wink\"

SUDi__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #265 dnia: 24 Września 2009, 19:43 »
EXCLUSIVE fotki z SILESIA III * http://tomir.sk/silesia3/ * HAVE PHUN

provee__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #266 dnia: 24 Września 2009, 20:34 »
A ktos blizej zna daty X i BP? To pierwsze za rok na jesien, a drugie wiosna czy jak?

Offline Sebaloz

• Level 6
Silesia Party 3
« Odpowiedź #267 dnia: 24 Września 2009, 21:09 »

provee napisal:
A ktos blizej zna daty X i BP? To pierwsze za rok na jesien, a drugie wiosna czy jak?

Dokladnie to nastepne Breakpoint jest na Wielkanoc 2010, data znana 2-6.4.2010, ale oficjalnie nie jest jeszcze ogloszona na stronie party.  Natomiast X jest zawsze w drugiej polowie pazdziernika, wiec obstawiam date 22-24.10.2010. W przyszlym roku warto jeszcze wybrac sie na okragla rocznice bitwy pod Grunwaldem, choc wiadomo kto wygra \"Smile\"

booker__

• Gość
Silesia Party 3
« Odpowiedź #268 dnia: 24 Września 2009, 21:41 »
Gadalem z Veto i Zer0xem.

Zerox sie wk.wil jak po raz drugi przylezliscie go budzic. Veto nie mial nic przeciwko pascie, ale swastyki na aucie to byla przesada. \"Shocked\"

Dajcie znac wczesniej jakbyscie chcieli rozjebac nastepne party.

Offline Sebaloz

• Level 6
Silesia Party 3
« Odpowiedź #269 dnia: 24 Września 2009, 22:17 »
Jakie to dziecinne, anonimowo obsmarowac komus samochod sfastykami. Trzeba bylo to zrobic w dzien przy Niemcach, byloby zabawniej. Oczywiscie praca byla wystawiona w nocy bez podpisu. Ciekawe czy autor bedzie mial jaja zeby sie przyznac do tego. Na Breakpoint za takie akcje dostaje sie hausverbot, taki ban na party i okolice party place razem z parkingiem, jesli mimo takiego zakazu pojawisz sie to zaraz wzywaja policje i grozi rok wiezienia za tzw. hausfriedensbruch.