Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: c64 po tuningu + commodore&:amiga + mapa pamieci + Frelek  (Przeczytany 954 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

excortez__

• Gość
c64 po tuningu + commodore&:amiga + mapa pamieci + Frelek
« Odpowiedź #15 dnia: 09 Lipca 2009, 08:55 »

zielok napisal:
Ty Cortez to ty? (ale piekne zdanie:)) Znaczy sie ten z Gliwic? Bo twojej grupy nie pamietam ale to chyba ty mnie kiedys z zaskoczenia odwiedziles w domu :)

To sem ja! :D

Ano nawiedzilem Ciebie i Twojego brata (ksywa Tell, tak? ). Musiala to byc mocna trauma skoro do teraz pamietasz :)

zielok__

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 09 Lipca 2009, 09:01 »
Tak, moj brat to Tell (pozniej Chew-z). Malo ludzi mnie i mojego brata ze sceny odwiedzalo (Ty, Psychik, Ravage, Sebaloz i to chyba wszyscy) wiec nietrudno to bylo zapamietac.

leming__

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 09 Lipca 2009, 10:58 »
Nie gadac tylko wpadac na Silesie tam powspominacie :p

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #18 dnia: 09 Lipca 2009, 17:59 »
Cortez, oczywiscie pamietam Cie, sfapowalismy ze soba, nieraz fapowalem do Ciebie znaczki i ulegalem zadaniom stamps back \"Smile\"

Wpadnij na party chociazby na sobote 19 wrzesnia, wez dyskietki ze zrodlami to przerzucisz to sobie na pendrive i mozesz pod emulatorem zlozyc trackmo np na nastepne party. Party w Europie sa organizowane rownie czesto jak kiedys, a wszedzie jest blizej i na wyjazdy pieniedzy nie brakuje.

Skontaktuj sie z dawnymi czlonkami Palladium, moze odnajda w sobie pasje tworzenia.

excortez napisal:
jak moj ojciec wywiezie komode do recyklingu

Polecam Tesco, przyjmuja komodorki, stare pralki itp.