Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: [Czy pamietasz] North 1  (Przeczytany 1073 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elban__

• Gość
[Czy pamietasz] North 1
« dnia: 13 Stycznia 2009, 19:11 »
* w jakich opakowaniach byl Remoff?
* jaka ksywe mial ochroniarz na party?
* kto wygral demo compo?
* efekety w demie Victora?
* ile osob przyjechalo na party?
* czy byl posilek (i jaki)?
* ile wtedy stala zapiekanka na dworcu w Olsztynie?
* najbardziej efektownego zgona?
* jakie byly crazy compa?
* kto nie dawal spac komponujac muzyke?

prezes__

• Gość
[Czy pamietasz] North 1
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Stycznia 2009, 12:00 »
Wodka z bazaru od ruskich byla w litrowych kartonach - i to byl oczywiscie Petrov a nie Remoff. Mial ta zalete ze dobrze sie kranczowal i rozplaszczajac troche karton mozna bylo przynajmniej 3 litry wsadzic pod kurtke. A Remoff byl, ale na North 4, w setkach.

W intrze (a nie demie) Victora byly wektory. Zdaje sie ze byly w hiresie i do tego ladnie zrobione. Pamietam tez bardzo dobrze ze ekipa Victora mocno fikala z ponoc najszybszym i najbardziej wyjebanym guraudem na wschod od Missisipi. Ale akurat trafili na zla osobe, bo wlasnie konczylem do dema swojego gorauda i byl szybszy, huehue.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
[Czy pamietasz] North 1
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Stycznia 2009, 04:09 »
@prezes, wektory victora liczone byly w stacji i pic polegal na mozliwosciach tego tandemu a nie na szybkosci. drugim efektem byla lupa zrobiona na papierze milimetrowym. nie bylem a wiem \"Razz\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

leming__

• Gość
[Czy pamietasz] North 1
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Stycznia 2009, 09:47 »
moje pierwsze party, spierdolilem z chaty zeby tam pojechac bo mnie starsza nie chciala puscic \"Wink\"
Spac nie dawal praiser z wackiem napierdalajac pol nocy w dmc i tworzac \'Petrov Rullar\' o ile dobrze pamietam.
Intro Victora mialo liczone wektory w stacji i pamietam jak siedzialem za nim i za Grabbom ktory mu cos tam pomagal, a ja przygladalem jak cos napierdalaja w assemblerze nie rozumiejac 3/4 z tego co gadali :]
Osob na party bylo spokojnie ze 100 sztuk.
Czy to na tym North to Kopieya sie napierdolil tak ze spal na stojaco i schowal sie za kotara?
Pamietam tez tekst rano ktos sie przebudzil i mowi \'Zrobie loda za szklanke wody\'

Corwin

• Gość
[Czy pamietasz] North 1
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Stycznia 2009, 15:27 »

elban napisal:
* w jakich opakowaniach byl Remoff?
* jaka ksywe mial ochroniarz na party?
* kto wygral demo compo?
* efekety w demie Victora?
* ile osob przyjechalo na party?
* czy byl posilek (i jaki)?
* ile wtedy stala zapiekanka na dworcu w Olsztynie?
* najbardziej efektownego zgona?
* jakie byly crazy compa?
* kto nie dawal spac komponujac muzyke?

Petrov - kartonik
---
Samar
vektory
ze 120
hamburger, bigos, kur... nie pamietam, zarlem caly czas kilbase \"Smile\"
2 zl ?
Kopieya zdecydowanie
zrobic cos dziwnego: Kordee i Fenek \"Smile\" (o ile to bylo NP1)
Wacek i Praiser

Dodalbym:
Kto krzyczal: \"Moja Moja\" \"Smile\" ?
Kto siedzial cala noc i kopiowal dyski ?
Kto wygral compo wiedzy o scenie ?

Pozdro

leming__

• Gość
[Czy pamietasz] North 1
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Stycznia 2009, 16:02 »
1.50

bimber__

• Gość
[Czy pamietasz] North 1
« Odpowiedź #6 dnia: 16 Stycznia 2009, 13:07 »

leming napisal:

Kopieya sie napierdolil tak ze spal na stojaco i schowal sie za kotara?

i nie tylko to \"Wink\" ale cos mi sie kojarzy ze Kopieya zostal gwiazda latem (2 edycja)

elban__

• Gość
[Czy pamietasz] North 1
« Odpowiedź #7 dnia: 19 Stycznia 2009, 12:32 »
compo wiedzy o scenie bylo pozniej. Sam ukladalem czesc pytan. przed 1 to nie bylo by mozliwe, bo nawet nie znalem Blighta.

Kopieja bankowo nie blysnal na tym party - to bylo drugie albo moze nawet czwarte. na oewno bylo cieplo.

Mi sie kojarzy ze muzyke \'tworzyli\' wtedy Praiser i Daf a nie Wacek. Wacek musial wtedy byc trzezwy, jak to Wacek, a autorzy byli napierdoleni na maksa. \"Wink\"

\'Moja, moja\' to tez nie te czasy \"Wink\" Kordee o ile byl na tej imprezie to siedzial cicho \"Wink\"

Apropo - na ktorym party Kordee byl w sutannie?

Nikt nie pamieta ochroniarza? A powinniscie - chyba pierwszy rozsadny ochroniarz - wczesniej (przynajmniej za moich czasow) byli sami nakoksowani pojebancy od ktorych mozna bylo zebrac po mordzie.

Corwin

• Gość
[Czy pamietasz] North 1
« Odpowiedź #8 dnia: 19 Stycznia 2009, 09:06 »

elban napisal:
compo wiedzy o scenie bylo pozniej. Sam ukladalem czesc pytan. przed 1 to nie bylo by mozliwe, bo nawet nie znalem Blighta.

Ale bylo cos,... moze zaki sie rozpoznawalo,...

elban napisal:
Kopieja bankowo nie blysnal na tym party - to bylo drugie albo moze nawet czwarte. na oewno bylo cieplo.

moze,...

elban napisal:
Mi sie kojarzy ze muzyke \'tworzyli\' wtedy Praiser i Daf a nie Wacek. Wacek musial wtedy byc trzezwy, jak to Wacek, a autorzy byli napierdoleni na maksa. \"Wink\"

zle Ci sie kojarzy \"Smile\"

elban napisal:
\'Moja, moja\' to tez nie te czasy \"Wink\" Kordee o ile byl na tej imprezie to siedzial cicho \"Wink\"

Oj Marcin, pamiec masz dobra, ale krotka.  \"Smile\"

leming__

• Gość
[Czy pamietasz] North 1
« Odpowiedź #9 dnia: 19 Stycznia 2009, 09:46 »
na bank wacek i praiser bo na csdb przejrzalem wszystkie zaki z tego northa i jest ten ktory tak utkwil w pamieci. Od tamtej porty codziennie jak zamykam oczy to slysze tego zaka :d

bimber__

• Gość
[Czy pamietasz] North 1
« Odpowiedź #10 dnia: 19 Stycznia 2009, 11:35 »
Wacek i Prajza na 100%, ja nie wiem jak Wacek zachowal wtedy trzezwosc, tam sie mozna bylo opic samymi oparami petrova (pol kartonu wylalo sie na stol, moze stad nazwa utworu)

pamietam ochroniarza o ksywie Stereo, ale nie wiem czy to byl ten North, moze ten sam gosc \'ochranial\' nas kilka razy.

Kordee w sutannie byl na NP3 (zima)

elban__

• Gość
[Czy pamietasz] North 1
« Odpowiedź #11 dnia: 20 Stycznia 2009, 11:58 »
mi tam sie wydaje, ze nazywal sie Slon.

A nazwa dicho na ktore poszlismy chyba na North4 (warta zapamietania)?

Skoro to byl Wacek to musial miec podobny stan do tego po paleniu w maluchu \"Wink\"

a wyniki pijackiej olimpiady na North 4 ktos pamieta (bieg po setke i tym podobne).

bimber__

• Gość
[Czy pamietasz] North 1
« Odpowiedź #12 dnia: 20 Stycznia 2009, 13:26 »

elban napisal:
mi tam sie wydaje, ze nazywal sie Slon.

nie upieram sie, choc ochroniarza Stereo pamietam na bank. moze to byl ten sam gosc? najlepiej by to rozstrzygnal Marek

Cytat:
a wyniki pijackiej olimpiady na North 4 ktos pamieta (bieg po setke i tym podobne).

z pijackiej olimpiady pamietam ze wygralem bieg po setke, bo ty sie wylozyles przed sama meta  \"Laughing\"

a skoro juz rozkminiamy stare Northy, to moze ktos zna odpowiedz na nurtujace pare osob pytanie: co sie stalo z bomba smierdzaca na NP4?

Ramos

• Gość
[Czy pamietasz] North 1
« Odpowiedź #13 dnia: 20 Stycznia 2009, 19:09 »
Wiecej o North v1 na CSDb: http://noname.c64.org/csdb/event/?id=178

Tam jest lista osob co byla na party, niestety nie sa to wszystkie osoby. Z tego co pamietam bylo ich ponad 120. Najwiecej wydanych dem, gfx czy muzyczek na compo. W demo wygralo oczywiscie Opium / Samar.

Corwin

• Gość
[Czy pamietasz] North 1
« Odpowiedź #14 dnia: 20 Stycznia 2009, 20:19 »

bimber napisal:
z pijackiej olimpiady pamietam ze wygralem bieg po setke, bo ty sie wylozyles przed sama meta  \"Laughing\"

Dobra, teraz ja sie chce upewnic, czy to nie Alpha czasem mial wypadek podczas biegu ?