Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Snail-Mail Swap  (Przeczytany 854 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kyno__

• Gość
Snail-Mail Swap
« dnia: 18 Września 2008, 10:47 »
Czy ktokolwiek jest jeszcze zainteresowany tradycyjnym swapem? Poswapilbym sobie, zwlaszcza starymi coverkami.

Nitro__

• Gość
Snail-Mail Swap
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Września 2008, 17:54 »
Hmm, powiem nie na temat, ze fajnie by bylo zeskanowac covery polskich grafikow dla potomnych, na csdb jest ich tyle, co nic, na c64power jest ich troche, ale w slabej jakosci i niektore linki nie dzialaja.

Ramos

• Gość
Snail-Mail Swap
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Października 2008, 20:39 »
Jesli kogos interesuje mam zeskanowane 5 plyt DVD w dobrej jakosci, ale nie mam czasu, aby wrzucic te covery na neta. Nawet mam miejsce na serwerze, ale ktos by musial je opisac i pokatalogowac, bo sam nie dam rady. Po pierwsze brak czasu, a po drugie mam tez inne projekty z C64. Jesli ktos jest chetny to mozemy sie jakos dogadac i wysle mu te skany.

elban__

• Gość
Snail-Mail Swap
« Odpowiedź #3 dnia: 02 Października 2008, 08:48 »
nie lepiej to jakos \'spolecznosciowo\' robic?

wrzucac po kolei (partiami) na jakos strone i dawac ludziom mozliwosc ich otagowania?

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Snail-Mail Swap
« Odpowiedź #4 dnia: 02 Października 2008, 14:11 »
cos ala kolekcja sidow??
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Nitro__

• Gość
Snail-Mail Swap
« Odpowiedź #5 dnia: 02 Października 2008, 15:38 »
Heh, moze powstanie z tego HVCC - High Voltage Cover Collection \"Wink\"

elban__

• Gość
Snail-Mail Swap
« Odpowiedź #6 dnia: 03 Października 2008, 09:03 »
cos ala kolekcja sidow.

wordpress.org + kilka pluginow i daje rade. bedzie mozliwosc wrzucania tego, otagowania, kategorii, etc.

pytanie czy pozniej bedzie ktos to to utrzymywac bo transfer z takiego serwera moze byc spory.

generalnie jakby byli chetni to jestem w stanie cos takiego zainstalowac w kilka chwil - pozniej zrobi sie zrzute na serwer jak sie serwis rozwinie i juz.

no chyba, ze jest ktos kto ma serwer (jest w stanie zasposnorowac) z duzym tranferem.

Izaak Berenbaum__

• Gość
Snail-Mail Swap
« Odpowiedź #7 dnia: 03 Października 2008, 09:59 »
nie wiem po co zakladac strony na kazda mozliwa bzdure. skonczy to potem jak historia polskiej sceny w wiki (pamieta to ktos jeszcze ?). takie rzeczy mozna dodawac na csdb.

elban__

• Gość
Snail-Mail Swap
« Odpowiedź #8 dnia: 03 Października 2008, 00:00 »
Jest CSDB, jest c64.ch, jest HSVC, sa ftp\'y i sa inne strony. w czym problem?

ps. Izzac, ale prawda, ze chodzi o ta zrzute?

Izaak Berenbaum__

• Gość
Snail-Mail Swap
« Odpowiedź #9 dnia: 03 Października 2008, 13:23 »
calkiem dobre przyklady bo wszystko co wymieniles jest integrowane w csdb. wiekszosc dem z c64.ch jest juz na csdb,Hvsc tez jest dostepne ( kazdy sid ma osobny wpis,mozna je linkowac do produkcji ). stuff z ftpow tez jest regularnie dodawany. nie da sie tez ukryc ze odkad rozwinela sie csdb popularnosc stron z demami typu c64.ch albo demo dungeon mocno spadla. widac to zreszta po ilosci komentarzy do dem na csdb i na c64.ch. generalnie zmierzam do tego ze jezeli juz istnieje takie miejsce ktore docelowo ma byc skladowiskiem wszelkich scenowych tworow i jest ku temu na dobrej drodze biorac pod uwage ilosc dodawanych produkcji to moze warto by je wykorzystac i zamiast tworzyc wlasne zastanowic sie jak ulepszyc istniejace.

a w zrzucie i tak bym nie bral udzialu bo przelewy z izraela drogie sa.

elban__

• Gość
Snail-Mail Swap
« Odpowiedź #10 dnia: 03 Października 2008, 13:48 »
no racja Izaaku - mozna to intergrowac.

a mozna tez wrzucic od razu do csdb - wszystko zalezy w sumie od Ramosa.
na razie to takie luzne pierdolenie, jak to w knajpie.

rzeklbym, ze cenna jest nawet ta Twoja uwaga o wspolpracy.

Any__

• Gość
Snail-Mail Swap
« Odpowiedź #11 dnia: 22 Października 2008, 10:30 »
w sprawie coverow to chetnie palucha pomocy przytkne.