Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Testing testing  (Przeczytany 2759 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Luc (webmaster)

• Gość
Testing testing
« dnia: 04 Czerwca 2002, 17:46 »
 Jak juz moze pare osob zauwazylo, lista uzytkownikow sie \'sypie\', poza tym jest pare potkniec (moja wina... przyznaje sie). Mam nadzieje, ze do konca tego tygodnia uda mi sie je rozwiazac w 100%. Przykladowo - z niewiadomych przyczyn :P - kasacji ulegl post zeusa dot. Linux na C64 (sorry zeus za to, musialo to nastapic przypadkowo podczas testow :-( ).

Jak juz wszystko bedzie OK, dam znac w tym poscie.

Luc

Luc (webmaster)

• Gość
Testing testing
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Czerwca 2002, 18:09 »
 grr nastepny post poszedl \'pomylka w grupach\' TakaSHI\'ego. Jezeli mozecie - prosze Was o ponowne wyslanie ich na serwer. \'Skasowaly sie\' przez zla numeracje postow. Eh. Oby to bylo ostatni raz.

Luc

homik

• Gość
Testing testing
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Czerwca 2002, 19:01 »
 E tam nie płacz poradzisz sobie, takiego foruma nie nigdzie indziej.
 pozdr
 bb

TakaSHI

• Gość
Testing testing
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Czerwca 2002, 21:23 »

Napisał: Luc (webmaster)

Jak juz moze pare osob zauwazylo, lista uzytkownikow sie \'sypie\', poza tym jest pare potkniec (moja wina... przyznaje sie). Mam nadzieje, ze do konca tego tygodnia uda mi sie je rozwiazac w 100%. Przykladowo - z niewiadomych przyczyn :P - kasacji ulegl post zeusa dot. Linux na C64 (sorry zeus za to, musialo to nastapic przypadkowo podczas testow :-( ).

Jak juz wszystko bedzie OK, dam znac w tym poscie.

Luc

Oj faktycznie sie sypie . Lista uzytkownikow pomnozona przez 2, a jak sprawdzalem ilosc moich postow to wyszlo, ze napisalem 1 posta. Ale napewno wkrotce bedzie okej.
 --
 TakaSHI

januzi

• Gość
Testing testing
« Odpowiedź #4 dnia: 05 Czerwca 2002, 08:42 »
 dac cos lucowi do samodzielnego zrobienia, to zrabie :(  
 bede w czwartek w domu, to poprawie co trzeba

pvg

• Gość
Testing testing
« Odpowiedź #5 dnia: 05 Czerwca 2002, 11:17 »
 Skoro to jest wątek na temat testowanuia forum to kilka uwag :

1 . przy wstawianiu ikonki jest ona umieszczana na koncu tekstu- wiem byl juz taki post ale moze  by jakos skrypt przerobic

2. cytowac mozna tylko cala wiadomosc - to juz sie na pewno da poprawic    

3. brakuje mi mozliwosci odpowiadania na odpowiedzi (tak jak poprzednio takie drzewko) - oczywiscie mozna cytowac ale bedzie sie tworzyl duzy bałagan

4. Wszystkie pozostale bledy to na pewno zostana usuniete wiec sie nie czepiam :)

PZDR

aze

• Gość
Testing testing
« Odpowiedź #6 dnia: 05 Czerwca 2002, 11:42 »
 buh buh HUK!
 dziala? dziala.
 test na 5+

pvg

• Gość
Testing testing
« Odpowiedź #7 dnia: 05 Czerwca 2002, 22:58 »
 swoja drogą widzialem w wykazie uzytkownikow forum ze jedna osoba wystepuje 2x Czyzby bylo mozliwe zalogowanie sie z tym samym nikiem kilka razy a moze to nastepny bląd?
 pvg

Luc (webmaster)

• Gość
Testing testing
« Odpowiedź #8 dnia: 06 Czerwca 2002, 09:30 »

Napisał: pvg

swoja drogą widzialem w wykazie uzytkownikow forum ze jedna osoba wystepuje 2x Czyzby bylo mozliwe zalogowanie sie z tym samym nikiem kilka razy a moze to nastepny bląd?
 pvg

Mozliwe, ze jest to blad. Nie mniej zalogowac mozna sie tylko raz :). Dzisiaj (czwartek) powinna wiekszosc byc naprawiona, tymczasem musze przeprosic, jesli cos nie bedzie dzialac do konca tygodnia. Testujemy.

Luc

Luc (webmaster)

• Gość
Testing testing
« Odpowiedź #9 dnia: 06 Czerwca 2002, 10:00 »
 Przed chwilą poprawiłem także liczbę postów wysłanych przez każdego. Znów mój błąd :-/ Teraz już powinno liczyć każdemu poprawnie.  

zeus

• Gość
Testing testing
« Odpowiedź #10 dnia: 06 Czerwca 2002, 11:26 »
 Co do posta wybaczam i tak był chyba w nieodpowiednim miejscu.  

Nie wiem co jest z logowaniem niby się loguję ale coś nie tak ani nie widać co bym był zalogowani ani też nie zgłasza się  żaden błąd. Brakuje jeszcze opcji typu zapomniałem hasła itp.

zeus

• Gość
Testing testing
« Odpowiedź #11 dnia: 06 Czerwca 2002, 11:28 »
 a może z tym logowaniem jest dobrze bo nie chciało mnie puścić jak wpisałem \'Zeus\' ale przydała by się informacja np. Zalogowany: Zeus.

TakaSHI

• Gość
Testing testing
« Odpowiedź #12 dnia: 06 Czerwca 2002, 16:15 »

Napisał: zeus

a może z tym logowaniem jest dobrze bo nie chciało mnie puścić jak wpisałem ``Zeus`` ale przydała by się informacja np. Zalogowany: Zeus.

u mnie jest cos takiego.  
 ``Witaj ponownie TakaSHI``
 ``Logout``
 Gdzie ksywka jest pogrubiona. Ustawilem sobie automatyczne logowanie i nie mam problemow. A przy pisaniu posta, gdy jestem zalogowany nie mam mozliwosci wpisania ksywy.  
 --
 TakaSHI

zeus

• Gość
Testing testing
« Odpowiedź #13 dnia: 06 Czerwca 2002, 16:49 »
 qurde nie wiem ale w robocie chyba nieĽle śpie   Jestem teraz w szkole na nacie i się ładnie zalogowałem....

Luc (webmaster)

• Gość
Testing testing
« Odpowiedź #14 dnia: 06 Czerwca 2002, 17:10 »
 Zeus: opcja odzyskiwania hasla jest w przygotowaniu (jak i edycja danych czy wyszukiwarka). Wszystko bedziemy dolaczac do forum stopniowo, przy okazji testujac ;-)

Luc