Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Sample dogrywane  (Przeczytany 554 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Reiter

• Gość
Sample dogrywane
« dnia: 28 Października 2002, 13:47 »
 Mam następujące pytanie. Jakie są warunki, które należy spełnić, aby móc odtwarzać sample dogrywane z dysku? Ile da się wycisnąć ze sprzętu; częstotliwość, długość itp. Może ktoś już tym się zajmował, bo chciałbym usłyszeć jakieś porady.

~Ramos64@o2.pl#*#Ramos

• Gość
Sample dogrywane
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Listopada 2002, 23:30 »

Napisał: Reiter

Mam następujące pytanie. Jakie są warunki, które należy spełnić, aby móc odtwarzać sample dogrywane z dysku? Ile da się wycisnąć ze sprzętu; częstotliwość, długość itp. Może ktoś już tym się zajmował, bo chciałbym usłyszeć jakieś porady.
Najpierw zdobąć sobie edytor na którym można pisać dogrywane sample.Osobiście spotkałem się tylko z dwoma takimi edytorami.Jeden jest autorstwa Comera/Taboo a drugi jakiegoś gościa z polskiej grupy Sanity.Najlepszy jest edytor Comera,bo możesz w mim samplować i odrazu układać dogrywany sampling.Sample mogą być od adresu 2300 do FF00,ale dogrywać się mogą do adresu C000.Nie jest skomplikowany w użyciu edytor.Jak chcesz to mogę ci go podesłać i może razem coś zrobimy.

Reiter

• Gość
Sample dogrywane
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Listopada 2002, 11:28 »
 Ramos !!! Długo czekałem na to aby z tobą pogadać, z rok to będzie jak nic. Mam nadzieję, że masz dostęp do netu i ten addy jest prawdziwy. Spodziewaj się majla.