Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Dzień dobry - czyli chciałem się przywitać  (Przeczytany 7193 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

flash05

• Gość
Dzień dobry - czyli chciałem się przywitać
« dnia: 13 Grudnia 2011, 21:13 »
Witam Wszystkich.
Jestem tu nowy i zaznaczyłem swoją obecność jakimiś postami, ale w zasadzie od tego właśnie powinienem był zacząć. Mam nadzieję że wybaczycie mi ten brak ogłady.
Z poczciwą komodą łączy mnie sentyment z lat dzieciństwa i jestem raczej zwykłym userem bez większej znajomości wiedzy tajemnej ;) Po cichu jednak liczę że i dla mnie znajdzie się tu troszkę miejsca i z góry obiecać mogę że postaram się Was nie zasypywać bezwartościowym spamem.
Co do sprzętu jaki posiadam to jest tego większa ilość która cały czas ulega zmianie, jednak obecnie bawię się  C64C z: SD2IEC, Jyffy, TDC, GA i całą masą innych cartów oraz 1541-II z Jyffy.

Offline BagoZonde

• Level 6
    • http://www.commocore.com
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Grudnia 2011, 11:38 »
Trzymaj tak dalej! Super. Jak śpiewał polski artysta: "do assemblera jeden krok, jeden jedyny i nic więcej". Polecam \"\".

suchy

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Grudnia 2011, 21:07 »
Witaj flash05! Widzę, że moje moduły chyba dobrze spisują się w odległej Norwegii (?) \"\" Co ze stacją? Miałeś z nią jeszcze jakieś problemy, czy już poszło "jak po maśle"??

flash05

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Grudnia 2011, 16:45 »
suchy
Witam \"\" Moduły śmigają bez problemu, stacja też pod warunkiem że nie formatuję dyskietek przy użyciu AR i GA. Swoją drogą troszkę to dziwne, może ktoś ma podobnie?
P.S. sorki za błąd w poprzednim poście z Jiffy, od razu widać że jestem lama ;)