Mam gdzieś taki folder, tam są powrzucane okładki z neta, jakie znajdowałem, na Allegro, stronach, Fotosikach itp. Jako, że Allegro zwiedzam na 3 kompach (laptop, stacjonarka i stacjonarka nie moja), folder jest na 3 komputerach i wypada kiedyś to skonsolidować. Jest i mirror okładek z commodore.fora.pl. Jako, że sporo obrobiłem z czyichś kolekcji nie wiem, czy się kolekcjonerzy skanerzyści nie wnerwią jak bym puścił ten folder w sieć

. Także zdjęcia, pliki tekstowe jak coś nie widać, wszystko, co pomaga ustalić zawartość zestawów. Po prostu nie wiem, czy nie wpadnie mi kaseta bez okładki, z której tylko część programów będzie czytelna.
Aktualnie planuję digitalizację okładek własnych zbiorów, bo kasety oczywiście ucyfrawiam jak tylko wpadną mi w ręce.
A w końcu z obrazami kaset jako takich będziesz miał problem. Ogólnie ciężko znaleźć to, co było na kasetach jako, że serwisy z grami lubią oryginały (czytaj obrazy dyskietek) a to, co znajdowało się na taśmach było często spakowanymi strzałami z Actiona (w najgorszym wypadku możesz sobie zrobić takie sam na emulatorze), czasami z doprawionym intrem. W Małopolskim takim przykładem był KR, King czy podobnie się przedstawiający releaser, którego pełno na kasetach od roku 86-87 do lat 90-tych.
Nawet jak ktoś ma takie zrzuty, nie za bardzo ma gdzie to wrzucić.