Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Ty psi palcu, czyli bez cenzury  (Przeczytany 3995 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Tomaaz

• Gość
Ty psi palcu, czyli bez cenzury
« Odpowiedź #45 dnia: 17 Kwietnia 2011, 00:08 »
Kisiel:
Drugie słowo po pierdoleniu które uwielbiają Polacy to słowo "kurwa", ileż możesz wyrazić za pomocą takiej ekspresji:
- patrze w lewo... o kurwa
- patrze w prawo ... o ja pierdole
Tyle ludzi czeka na trolle
Więc dawaj i płomienia nie gaście, pisz w końcu debilem takim jak Ty nie może być każdy

Co to jest!? \"\" Po samotnym szeryfie, sędzim, tajnym współpracowniku służb i pracowniku IPNu poczułeś powołanie na wieszcza ("...a pamięć jego sześćdziesiąt i cztery")?  To będzie poemat czy dramat? A jaki tytuł dzieła? Pan Tomaszek czy może Trolle część III? Tylko to "płomienia nie gaście" trochę źle mi się kojarzy i całość psuje. Ale i tak napisz coś jeszcze. Koniecznie! \"\"

zaxon

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: 21 Kwietnia 2011, 14:46 »
Olo tego carta akurat ja kupilem, mialem kase, humor i fantazje, co tu sie Kisiela czepiac? Fakt,na Allegro mam malo komentarzy bo po prostu mieszkam za granica i go nie uzywalem.A Kisiela nawet  nie znalem przed licytacja.Kupilem, zaplacilem ile w/g mnie byl wart. Dostalem, poki co lezy w schowku, czeka lepszych czasow.  Podliczanie ile jest wart w czesciach jest smieszne.Wszyscy chca upgrade sprzetu ale malo kto wie skad to sie bierze i ze

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: 23 Kwietnia 2011, 14:18 »
Kisiel, demencja starcza się rozwija? Kolega pyta na tym forum, więc co tu wyjeżdżasz z c64scene.pl? Poza tym pyta o gry dla dwóch graczy? Nie widzisz różnicy?

skipi92, oczywiście International Karate. \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #48 dnia: 23 Kwietnia 2011, 15:26 »
wesołych świąt \"\"  Aha, jak masz coś skurwysynie do mnie to wypierdalaj do odpowiedniego tematu na tym forum, możesz tam sobie pisać o demencjach swoich poddanych oraz innych władców.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: 23 Kwietnia 2011, 15:53 »
To nie nabijaj sobie postów megatrollu. \"\" Jak nie masz nic do powiedzenia w temacie, to nie pisz. A jak masz coś do mnie to przecież wiesz do jakiego tematu wyp...lać. Tylko naprawdę nie musisz już powtarzać (kłamiąc w dużej części), że cieszyłem się z upadku tego forum i jebnąłem focha na C & A fan. \"\" Powiem ci coś w sekrecie - ok. 1994 wyniosłem C64 do zimnej i wilgotnej piwnicy gdzie spędził kilkanaście lat. Czy w związku z tym mam moralne prawo pisać na tym forum? \"\"

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: 23 Kwietnia 2011, 16:09 »
Raf, przecież za tak idiotyczną odpowiedź na temat hardware`u kisiel totalnie zmieszałby odpowiadającego z błotem i byś tego nie usunął. Wiem, że jesteś stronniczy, ale chociaż odrobinę obiektywizmu, please. \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #51 dnia: 23 Kwietnia 2011, 16:38 »
Jakbyś Raf nie był stronniczy to by Troll wyleciał na banie za wypisywanie bzdur pod każdym moim postem ;)

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #52 dnia: 23 Kwietnia 2011, 16:55 »
No i wyszło na to, że Raf jest moim kolegą i trzyma moją stronę, bo się znamy i na różnych imprezach spotykamy. \"\"

Kisiel: 1781 postów
Tomaaz: 323 posty

Wypisuję bzdury pod każdym twoim postem powiadasz? To musi być jakaś wyższa matematyka zatem. \"\" kisiel, dzięki min. tak wartościowym i na temat postom jak twój pierwszy w tym temacie natłukłeś pewnie więcej postów w tym roku kalendarzowym niż ja od rejestracji dwa lata temu. \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #53 dnia: 23 Kwietnia 2011, 17:24 »
no widzisz chłopie ja tutaj jestem od 2003 też mi wynik.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #54 dnia: 23 Kwietnia 2011, 17:29 »
Tomaaz:
Raf, przecież za tak idiotyczną odpowiedź na temat hardware`u kisiel totalnie zmieszałby odpowiadającego z błotem i byś tego nie usunął. Wiem, że jesteś stronniczy, ale chociaż odrobinę obiektywizmu, please.

alez ja nic nie usuwam, tylko przesuwam posty do (subiektywnie?) adekwatniejszego tematu ;)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #55 dnia: 23 Kwietnia 2011, 17:39 »
Kisiel:
no widzisz chłopie ja tutaj jestem od 2003 też mi wynik.

Ale twój stan pogorszył się zdecydowanie dopiero w 2009. Pamiętam taki mały jubileusz - twój tysięczny post. O jest nawet wątek na ten temat. Nawet dwa lata nie minęły i natłukłeś ponad siedemset postów. Jeszcze słabszy masz wynik w założonych tematach - 37 sztuk. Ale to normalne - trolle nie zakładają wątków, dołączają się do już istniejących. \"\"

rafvte:
alez ja nic nie usuwam, tylko przesuwam posty do (subiektywnie?) adekwatniejszego tematu ;)

Już poprawiam. Powinienem napisać: Raf, przecież za tak idiotyczną odpowiedź na temat hardware`u kisiel totalnie zmieszałby odpowiadającego z błotem i byś tego nie przesunął. Wiem, że jesteś stronniczy, ale chociaż odrobinę obiektywizmu, please. \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #56 dnia: 23 Kwietnia 2011, 18:00 »
moderator by się przydał wątek jest o grach. Troll śmieci znów.

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #57 dnia: 23 Kwietnia 2011, 18:13 »
Kisiel:
moderator by się przydał wątek jest o grach. Troll śmieci znów.

Nie zarejestrowałeś faktu, że od jakiegoś czasu piszemy w wątku, który z grami nie ma nic wspólnego i w którego tytule figuruje znaczące bez cenzury? No bo chyba nie oczekujesz, że w wątku bez cenzury będzie interweniował moderator? Tak czy siak - jest z tobą gorzej niż mogłoby się wydawać.  \"\" A z innej beczki - jak tam rozmyślania nad kinetyczno molekularną teorią cieczy nie newtonowskich? \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #58 dnia: 23 Kwietnia 2011, 18:36 »
a więc do następnego postu złamasie\"\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #59 dnia: 23 Kwietnia 2011, 18:42 »
Tomaaz:
Powinienem napisać: Raf, przecież za tak idiotyczną odpowiedź na temat hardware`u kisiel totalnie zmieszałby odpowiadającego z błotem i byś tego nie przesunął. Wiem, że jesteś stronniczy, ale chociaż odrobinę obiektywizmu, please.

Wiesz, mozliwie obiektywnie rzecz interpretujac... jest pewna roznica miedzy rzucaniem kurwami w temacie o grach a nieprecyzyjnymi odpowiedziami na pytania hardwareowe ;) IMO te drugie nie nadaja sie od razu do psiego palca.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"