Witam witam.
jestem nowy i zielony. Tak wiem że napiszecie że wystarczy wpisać w wyszukiwarce i wszystko znajdę ble ble ble

więc wybaczcie, wolę sam założyć, i opisać swój problem niż bazować się na innych. To tak.... dowiedziałem się o tym nagrywaniu gier na taśmę z PC.. więc ściągnąłem pare interesujących tytułów przerobiłem na wav. może dokładniej opiszę.. tym programem wav-prg (mam jakąś ubogą wersje, nie było wszystkich opcji tak jak w screenach na stronie C64 POWER)dałem kolejno `turbo tape 64 only`, `wav file` reszte zostawiłem tak jak było czyli `frequency 44100` i `volume 254`. wybrałem gre i przerobiłem, poszedłem dziś do kumpla, podpieliśmy jego wieżę do kompa, kablem mini jack i 2 czincziny

no i winampie playlista, włączyliśmy nagrywanie w wieży i puściliśmy szmery w winampie... w domu odpaliłem Commoorca, i magnetofon w ogóle nie czyta, nie ma nic, jakby pusta kaseta.. dodam że ta kaseta była z jakąś muzyką, to najpierw NIC nie puszczając skasowaliśmy ją, kumpel powiedział że tak się kasuje, nic się nie puszcza tylko nagrywanie i się taśma czyści, po tym czymś dopiero nagraliśmy gry. ZAKŁOPOTANIE, powiedzcie ludzie co jest grane... bo nie wiem w ogóle o co chodzi, co było źle itd itp.
Pozdrawiam!