Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: DMC 4 przerobione na dłuższe zaki  (Przeczytany 797 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
DMC 4 przerobione na dłuższe zaki
« Odpowiedź #15 dnia: 30 Września 2010, 18:57 »
 \'Przy  próbie  wejścia  na  główną  stronę  portalu  pojawia  się  komunikat,  który  nie  pozostawia  chyba  żadnych  wątpliwości.  c64power.pl  to  już  historia.  Biorąc  pod  uwagę  podejście  adminów,  można  się  było  tego  spodziewać  (chociaż  mam  wrażenie,  że  co  niektórzy  użytkownicy  -  o  dziwo  -  w  ogóle  nie  brali  takiej  opcji  pod  uwagę).  Portal  był  martwy  od  lat,  swoim  życiem  żyło  forum,  które,  jak  na  złość,  ostatnimi  czasy  miało  się  całkiem  dobrze  (jeśli  chodzi  o  aktywność).  Miejmy  nadzieję,  że  po  likwidacji  serwisu  ludzie  nie  zrezygnują  z  dyskutowania  o  C64  i  przeniosą  się  np.  tutaj.  \'  
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #16 dnia: 30 Września 2010, 18:58 »
 \'Moje  czarne  prognozy  się  nie  spełniły.    Z  jednej  strony  to  oczywiście  dobrze,  ale  z  drugiej...  Dlaczego  tak  mało  osób  udziela  się  tutaj?  Jest  nowoczesny  portal,  ludzie  którym  chce  się  nim  zajmować.  O  co  chodzi?  Tylu  użytkowników  c64power  \'płakało\'  za  portalem  z  prawdziwego  zdarzenia.  Z  możliwością  komentarzy  newsów  i  artykułów.  No  i  co?  Przecież  ten  portal  nie  jest  raczej  poświęcony  tylko  i  wyłącznie  magazynowi.  To  by  było,  zważywszy  na  objętość  i  częstość  ukazywania  się  magazynu,  trochę  dziwne.  No  chyba,  że  jednak  się  mylę.  Może  ktoś  z  redakcji  wyjaśni?\'

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #17 dnia: 30 Września 2010, 19:01 »
 MAM  PROŚBĘ  O  ZAKOŃCZENIE  TEGO  MARNEGO  OFTOPA  KTORYM  LANSUJE  SIE  TUTAJ  TOMASZEK.  
  Jego  wypowiedz  o  tym  że  forum  C64power  upadło,  wystarcza  chyba  wszystkim  do  wyrobienia  sobie  opinii  o  tej  postaci.  
  Chciałbym  też  założyć  się  z  moderatorem  i  webmasterem  że  za  chwilkę  przeczytamy:  
  \'Witam!  

Z  tego  co  zauważyłem  nie  ma  możliwości  samodzielnego  usunięcia/zamknięcia  konta.  Mam  zatem  prośbę  do  administracji  w  tej  sprawie.  Proszę  o  usunięcie/zamknięcie  mojego  konta.  

Dzięki!  Pozdrawiam!  \'

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #18 dnia: 30 Września 2010, 19:03 »
 Tomaszku  zostań  z  nami:)  Proszę  nie  odchodź  tak  pięknie  czytasz  cudze  wypowiedzi.  
  \'Dziwisz  się?  Serwis  zniknął  bez  ostrzeżenia,  teraz  niby  jest  znowu,  ale  kto  wie  na  jaki  czas.  Żadnej  informacji  o  tym  co  się  stało,  ani  jak  rysuje  się  przyszłość.  

Nad  czym  tu  się  zastanawiać?  Trzeba  wspierać  ca-fan.pl.  Będzie  fajny  portal,  fajne  forum  i  fajny  magazyn.  Czegóż  chcieć  więcej?  \'  
  To  wsparcie  okazał  na  końcu.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #19 dnia: 30 Września 2010, 19:10 »
 A  na  zakończenie  twojej  wypowiedzi:  
  \'Uff...  A  więc  nie  tylko  u  mnie  nie  działa.  Atreus,  nie  ciesz  się  przedwcześnie.  Kto  wie  czy  ten  upiór  znowu  nie  będzie  straszył  za  parę  dni.  \'  

Kocham  Tomaszka  tak  szybko  odchodzi  :)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #20 dnia: 30 Września 2010, 19:27 »
 nie  zebym  chcial  kontynuowac  offtop,  ale  w  wiekszosci  zgodnie  z  moimi  przewidywaniami...    

c64scene.pl  zyje,    
  c64power  -  zyje...    
  c&a  fan  -  obecnie  jest  stagnacja,  c64.phorum.pl  -  zostalo  zamkniete  (a  szkoda  bo  bylo  tam  kilka  fajnych  materialow)    
  c64.cba.pl  -  wprawdzie  wisi  ale  w  ogole  sie  tam  nie  dzieje,    
  c64.com.pl  -  nic  sie  tam  nie  dzieje.  

dlatego  tez  apeluje  osoby  zwiazane  z  tamtymi  portalami/formai  o  przekazanie  swoich  materialow  do  serwisow,  ktore  jednak  wciaz  zyja,  zamiast  pod  wplywem  impulsu  zapalu  podlubac  przy  czyms  kilka  tygodni  i  to  porzucic  (sam  chcialem  reaktywowac  Uncover,  ale  jednak  jego  zawartosc  w  ostatecznosci  zamiescilem  tutaj).  Ponownie  stwierdzam,  ze  w  Polsce  nie  ma  potrzeby  tworzyc  kolejnej  formy  community  zrzeszajacej  fanow  c64.  

ps.  ja  w  tej  chwili  wlasnie  przygotowuje  kolejne  drobne  modyfikacje  c64power  ;)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #21 dnia: 30 Września 2010, 19:53 »
 IMHO  lepiej  wrzucić  taką  prośbę  na  stronę  główną.  Szczerze  brakuje  mi  c64.cba  outfit  i  jakoś  przygotowanych  materiałów  była  na  bardzo  dobrym  poziomie.  
  To  forum  tomaszka  co  mu  nie  wyszło  to  chyba  głównie  udzielał  się  tam  mr.wegi  co?

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: 30 Września 2010, 22:52 »
 Kisiel,  a  poza  tym  to  się  dobrze  czujesz?  :)  Nie  ma  się  co  tak  podniecać.  To  zwyczajna  pyskówka  na  zwyczajnym  forum.  Spokojnie.  :)  Mógłbym  stworzyć  podobny  tendencyjny  i  wyrwany  z  kontekstu  secik  twoich  wypowiedzi,  ale  po  prostu  szkoda  mi  czasu  na  takie  głupoty.  

No  i  właśnie  dlatego,  że  uważasz,  iż  ten  offtop  trzeba  zamknąć,  zasiliłeś  go  kolejnymi  postami?  :)  A  wszystko  oczywiście  tylko  po  to,  żeby  pokazać  jak  to  \'tomaszek\'  się  lansuje.  :)  Ta,  jasne.  :)  

Calkowicie  popieram  twoja  prośbę  o  zamknięcie  tego  tematu  (psst,  to  taki  nowy  sposób  na  lans  oczywiście  ;)).  A  jeśli  chodzi  o  moje  forum  to  masz  rację.  Głównie  udzielał  się  tam  wegi.  A  teraz  powiedz  mi  co  z  tego?  :)

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #23 dnia: 30 Września 2010, 23:06 »
 Tomasz  Ty  naprawdę  się  błaźnisz,  całością  wypowiedzi.  Celowo  nie  przytoczyłem  Całości  Twoich  wypocin  bo  nie  jest  trudno  znaleźć  je  za  pomocą  wujka  Google.  
  Naprawdę  ciężko  jest  zwykłym  userom  zrozumieć  Twoją  działalność  na  forum  C&A  oraz  Twoje  smutne  i  butne  odejście.  
  Tyle  marzeń,  tyle  nadziei  tyle  buty  w  słowach,  pewności  jakiejś  i  chuj  z  tego  na  koniec.  

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #24 dnia: 30 Września 2010, 23:12 »
 Leo  łaj?

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: 01 Października 2010, 00:02 »
 Może  i  można  je  znaleźć,  tylko  zastanów  się  kto  ich  będzie  szukał.  Kogo  obchodzą  te  nieistotne  starocie.  Nikt  nie  podnieca  się  tymi  sprawami  nawet  w  1/10  tak  jak  ty.  Nie  ma  sensu  cytować  mojego  \'butnego\'(?)  odejścia,  bo  ludzi  interesuje  to  tyle  co  zeszłoroczny  śnieg.  W  sumie  wyszło  by  na  to  że  majaczysz,  ale  tym  też  kompletnie  nikt  się  nie  emocjonuje.  Czas  się  obudzić.  

Z  magazynem  rozstałem  się  w  zwyczajny  i  powszechny  sposób.  Ślubu  nie  braliśmy,  przysięgi  \'aż  nas  śmierć  nie  rozłączy\'  też  nie  skladałem.  A  że  dla  ciebie  te  fora  to  cały  świat,  a  c64  to  matka,  żona,  kochanka  i  jedyny  przyjaciel  w  jednym,  to  już  nie  mój  problem.  

Jedyne  tak  naprawdę  istotne  jest  to,  że  przeze  mnie  nikt  z  żadnego  forum  nie  odszedł,  a  przez  twoje  chamskie  teksty  jak  najbardziej.  Nie  muszę  przytaczać  stosownych  cytatów,  bo  ludzie  na  twój  temat  już  dawno  opinię  mają  wyrobioną.  Tylko  ty  uparcie  nie  przyjmujesz  jej  do  wiadomości.  

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #26 dnia: 01 Października 2010, 00:34 »
 ja  proponuje  zebyscie  flejmy  sobie  robili  w  innym  watku  ;)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"