Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: DMC 4 przerobione na dłuższe zaki  (Przeczytany 789 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Phobos

• Gość
DMC 4 przerobione na dłuższe zaki
« dnia: 28 Września 2010, 16:45 »
 Jak  w  temacie,  szukam  wersji  DMC  4,  która  pozwalałaby  wczytać  zaka  na  26  bloków,  normalnie  w  takim  wypadku  właźi  on  na  fonty.    
  Miałem  kiedyś  taką  wersję,  ale  niestety  nie  pamiętam  czyja  to  była  przeróbka.  
  DMC  7  też  nie  łyka  tego  zaka.  

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Września 2010, 18:30 »
 złe  forum,  zapodaj  pytanie  na  c64scene  albo  c&a  fan.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Phobos

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Września 2010, 20:42 »
 Nie  ważne,  Ramos  mi  znalazł  ;)  http://noname.c64.org/csdb/release/?id=2603\' target=_blank>http://noname.c64.org/csdb/release/?id=2603
  A  skoro  temat  -  szukam,  to  programów  też  można  szukać  ;)

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Września 2010, 20:55 »
 Ok.  Na  przyszłość  to  forum  dla  giercowników,  jak  podłaczyć  joya,  moja  gra  miała  szlaczka  i  goniłem  myszką  muszkę..  itp.  Jak  masz  konkretne  tematy  to  lepiej  tak  jak  wyżej.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Września 2010, 22:07 »
 Kisiel:  skoro  to  forum  jest  dla  giercownikow,  to  co  tutaj  robisz?  nie  strata  Ci  tutaj  czasu?  ;)  
  przeciez  kazdy  moze  tutaj  pisac,  o  czym  chce  i  to  zarowno  o  grach,  jak  i  sprzecie  itp...

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #5 dnia: 29 Września 2010, 07:40 »
 zauważ  dwie  rzeczy:  
  -  nie  pisze  o  grach  nie  interesuje  mnie  ta  tematyka,  pisze  o  sprzęcie  i  o  dupie  maryny.  
  -  pytanie  było  typowo  dla  muzyka  z  demosceny,ramos  udzielił  z  jakiegoś  powodu  odpowiedzi  nie  na  tym  forum  zanim  ktos  tu  odpowiedział.  
  Dla  mnie  to  forum  też  jest  dla  każdego  ale  nie  jest  o  pisaniu  dem  w  szczególe,  więc  szybkiej  odpowiedzi  na  taki  temat  należy  szukać  gdzie  indziej,  nie  obraziłeś  się  mam  nadzieje?

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #6 dnia: 29 Września 2010, 07:40 »
 zauważ  dwie  rzeczy:  
  -  nie  pisze  o  grach  nie  interesuje  mnie  ta  tematyka,  pisze  o  sprzęcie  i  o  dupie  maryny.  
  -  pytanie  było  typowo  dla  muzyka  z  demosceny,ramos  udzielił  z  jakiegoś  powodu  odpowiedzi  nie  na  tym  forum  zanim  ktos  tu  odpowiedział.  
  Dla  mnie  to  forum  też  jest  dla  każdego  ale  nie  jest  o  pisaniu  dem  w  szczególe,  więc  szybkiej  odpowiedzi  na  taki  temat  należy  szukać  gdzie  indziej,  nie  obraziłeś  się  mam  nadzieje?

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #7 dnia: 29 Września 2010, 10:23 »
 zgadza  sie,  co  nie  znaczy,  ze  ktos  nie  podejmie  rozmowy  ;)

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.
« Odpowiedź #8 dnia: 29 Września 2010, 23:09 »
 Jak  widać  powyżej,  to  forum  nie  czytają  tylko  giercownicy.  
  Więc  ktoś  tutaj  wprowadza  niepotrzebny  ferment.    \'\'  

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 30 Września 2010, 00:12 »
 No  widzisz  Flooder.  Właśnie  się  dowiedziałeś,  że  to  jest  forum  tylko  dla  game-lamerów,  którzy  chcą  się  zapytać  jak  nazywała  się  gra,  w  której  były  takie  kolorowe    szlaczki.  :)  A  Kisiel  się  tu  udziela  dla  jaj,  żeby  pogadać  o  dupie  Maryny.  :)  Ale  najlepsze  jest  to:  

@Kisiel:  
  \'Na  przyszłość  to  forum  dla  giercowników,  jak  podłaczyć  joya,  moja  gra  miała  szlaczka  i  goniłem  myszką  muszkę..  itp.\'  

i  za  chwilę  

@Kisiel:  
  \'nie  pisze  o  grach  nie  interesuje  mnie  ta  tematyka\'  

O  dziwo,  nie  kto  inny  jak  autor  powyższych  wypowiedzi  ma  tutaj  najwięcej  postów.  Zaskakujące,  zważywszy  że  tematyka  tego  forum  (zdefiniowana  przez  niego  samego)  go  zupełnie  nie  interesuje  (co  również  sam  przyznaje).  Na  dodatek  większość  tych  postów  napisana  jest  w  tematach  które  z  grami  nie  mają  nic  wspólnego,  albowiem  takie  tematy  stanowią  tu  większość.  :)  Kabaret,  po  chwilowym  kryzysie  twórczym,  wznawia  działalność  artystyczną.  :)  

Uprzedzając  potencjalną  krytykę,  z  góry  wyjaśniam  powód  powstania  mojego  posta  -  to  jest  forum  o  C64,  a  ja  się  taką  tematyką  nie  interesuję,  więc  dlatego  tu  piszę.  :)  

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #10 dnia: 30 Września 2010, 07:11 »
 Tomaszku  piszesz  tutaj  dlatego  ze  wyraziłeś  radość  z  upadku  tego  forum.  jak  pisze  tutaj  6  lat  to  ile  mam  mieć  postów  tyle  co  ty  przez  rok?

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #11 dnia: 30 Września 2010, 07:20 »
 teraz  dopiero  doczytalem  calosc  poprzedniego  postu  Kisiela  i  odpowiadam:  nie  obrazilem,  daleko  mi  do  obrazania  sie  o  nic  ;)

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 30 Września 2010, 11:38 »
 @Kisiel  
  \'Tomaszku  piszesz  tutaj  dlatego  ze  wyraziłeś  radość  z  upadku  tego  forum.\'  

Nawet  gdyby  była  to  prawda  (a  nie  jest,  o  czym  pisałem  tutaj  jakiś  czas  temu)  to  i  tak  byłoby  to  zgodne  z  Twoją  filozofią  \'to  jest  forum  o  grach,  a  ja  się  grami  nie  interesuję  i  dlatego  od  sześciu  lat  tu  piszę  i  mam  tyle  postów\'.  :)  Życzę  zatem  kolejnych  tak  owocnych  sześciu  lat  pisania  na  forum,  którego  tematyka  Cię  nie  interesuje  (to  musi  być  jakieś  straszne  poświęcenie  chyba).  

@Flooder  

Kisiel  odpuścił  tylko  dlatego,  że  jesteś  adminem.  Gdybyś  był  zwykłym  użytkownikiem,  to  byłoby  tak  samo  jak  zawsze,  czyli  moglibyśmy  po  raz  kolejny  poznać  prawdziwy  powód  sześcioletniej  obecności  Kisiela  na  tym  forum  i  powstania  jego  1500  postów.  ;)  Poza  tym  -  ile  w  tym  wątku  jest  postów  nie  na  temat?  Sporo.  Kto  jest  autorem  największej  liczby  z  nich?  I  wszystko  jasne.  ;)

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 30 Września 2010, 11:41 »
 I  jeszcze  jedno.  Flooder,  od  ilu  lat  tu  piszesz?  Bo  po  ilości  postów  wychodzi  na  to,  że  rok.  ;)

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #14 dnia: 30 Września 2010, 13:10 »
 hmm...  pisze  od  poczatkow  powstania  forum  ;)    
  ale  swego  czasu  dosc  dlugo  zdarzalo  mi  sie  tutaj  nie  zagladac...  
  a  poza  tym  nie  zabieram  glosu  w  tematach  na  ktorych  sie  nie  znam,  lub  nie  jestem  czegos  w  100%  pewny...  wole  by  ktos  inny  odpowiadal  na  takie  tematy,  kto  jest  pewny  poprawnej  odpowiedzi...  

a  co  do  tego,  ze  jestem  adminem...  no  mozliwe,  ze  masz  racje...  ale  nie  jestem  bogiem  i  nie  zamierzam  nikogo  banowac,  tylko  dlatego,  ze  mam  taka  mozliwosc  i  przykladowo  byloby  wygodnie  sie  pozbyc  Kisiela...  dopóki  nie  ma  obrażenia  kogoś  itp...    

a  poza  tym  modem  jest  Raf  i  to  niech  on  banuje  itp  :P