Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Szukam moich gier  (Przeczytany 585 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

sepa

• Gość
Szukam moich gier
« dnia: 10 Września 2010, 22:24 »
 Alo,  

Swego  czasu  (1993-1995)  napisalem  kilka  prostych  gier:  

Rolnik  
  Business  
  Miasto  
  Oswwecim  

Ta  ostatnia  byla  troche  ehm...  niepoprawna  politycznie.  Efekt  zakladu  jesli  ktos  koniecznie  chce  pytac  (zaklad:  kto  napisze  lepsza  gre  w  ciagu  tygodnia.  Temat  gry  mial  podac  jakis  kumpel.  7  klasa  podstawowki.)  

Na  100%  kilka  z  w/w  zabawek  bylo  na  stronce  Bzyka,  niestety  nie  pamietam  juz  jej  nazwy  (byly  tam  moje  artykuly  o  tym,  jak  zrobic  unlimited  lives  etc  w  Giana  sisters  -  kurde,  prawie  pamietam  do  dzis  jakie  to  bylo  poke...  2081,xx  ?  sys  2069  na  95%  coby  odpalic  znowu  :)).  

Fajnie  by  bylo  odzyskac  te  gierki,  ot  tak,  zeby  sprawdzic  jak  bardzo  kijowo  byly  napisane  :)  Tak  po  prawdzie  to  chce  sprawdzic,  czy  moi  nowi  wspolpracownicy  (wspaniali  programisci  z  Indii)  sa  na  tym  poziomie  co  ja  w  `94  czy  jednak  moze  sa  lepsi...  

Pozdrawiam,  
  Sepa  (dawno  temu  Alien/Unity)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Szukam moich gier
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Września 2010, 22:30 »
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

sepa

• Gość
Szukam moich gier
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Września 2010, 22:35 »
 Dzieki  :)

PostScript

• Gość
Szukam moich gier
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Września 2010, 23:00 »
 Ja  pierdykam,  zrobiles  gre  o  Oswiecimiu???    \'\'  

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Szukam moich gier
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Września 2010, 23:19 »
 To  dzisiaj  na  topie  temat  proponuje  strzelanie  do  krzyża  ;)  z  beretów.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

sepa

• Gość
Szukam moich gier
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Września 2010, 23:20 »
 Ja?  nie....  gdziezby  znowu....  bylo  w  wyborczej  chyba....  znaczy  byl  artykul  ze  `jest  taka  gra`....  dobra  haja  na  emu64  byla  tez...  Bzyku  usunal  gre  na  moja  prosbe....  7  klasa  -  sie  nie  mysli  o  poprawnosci  politycznej....  ale....  jak  na  tamte  czasy  byla  niezla  -  obsluga  josystickiem,  handlowo-decyzyjna  +  elementy  zrecznosciowe  (nie  pytaj  jakie)...  

Zerkalem  na  te  emu64.pl,  ale  jakos  tak  nie  calkiem  jest,  nie  znalazlem  download  -  acz  wezcie  pod  uwage,  ze  ze  szwagrem  akurat  siedzimy,  wiec  ten  tego  nie  bardzo  jest  czas....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Szukam moich gier
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Września 2010, 23:27 »
 ta  gra  na  pewno  jest  w  zasobach  emu64,  pamietam  jak  Bzyk  mi  mowil,  ze  ja  usunal  a  potem  po  cichu  przywrocil  ;)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Reiter

• Gość
Szukam moich gier
« Odpowiedź #7 dnia: 10 Września 2010, 23:36 »
 Chyba  grałem  w  Oświęcim  i  gdzieś  na  kasecie  leży.  Pamiętam  Aliena,  ale  nie  pamiętam,  czy  znaliśmy  się  osobiście.