Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Powitanie. Zapraszamy!  (Przeczytany 770 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Luc (webmaster)

• Gość
Powitanie. Zapraszamy!
« dnia: 03 Czerwca 2002, 17:21 »
 Witam.  

Nowe forum rozpoczyna swoją działalność. Od początku. Mamy nadzieję, iż nowa wersja forum zachęci Was do jeszcze częstszego korzystania z niego. Na początek polecam przeczytać (po tym poście) temat ZASADY I REGULAMIN FORUM.  

Kilka informacji technicznych:  
 1. Na stronie głównej forum dostępne jest INFO O FORUM - lista użytkowników, aktualnie on-line czy najczęściej poruszany temat.  
 2. Na forum możliwe jest zakładanie wielu działów tematycznych. I tak znajduje się tutaj już dział o nazwie \'Sprawy C64 Power\', gdzie możecie zamieszczać propozycje nowych działów C64 Power, zgłaszać wszelkie uwagi i propozycje. Zapraszam.  
 3. Do pisania na Forum REJESTRACJA nie jest konieczna. Jednak bez zarejestrowania się wyświetlany będzie Twój numer IP/HOST przy każdym poście. Zniknie on z chwilą rejestracji. W jego miejsce pojawiać się będzie Twoja liczba wysłanych postów.
 4. Stara wersja forum będzie również dostępna, jednak tylko do przeglądania. Link będzie podany na stronie głównej forum.
 5. Na pewno jest tutaj masa błędów, którą Wy pomożecie nam wykryć :>

Tyle spraw technicznych :-)  

Forumowicze - czekamy na Wasz odzew!  

C64 Power Team  
 Luc, Daper, Flooder, Magnate

Corwin

• Gość
Powitanie. Zapraszamy!
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Czerwca 2002, 18:15 »
 Nie będę się rozwodził, ale jak ma już być opinia,...   :
 + za autoryzacje
 + za podział na boardy
 + za interfejs
 + za jakość \'fizyczną\'
 + za kolorki
 a czy uda mi się coś wygenerować i będzie działać pod NN to sprawdzę jutro w pracy.

Minusów specjalnie nie wypatrzyłem,.. coś tam z liczbą zarejestrowanych mi się sypało (wstawiał puste pola) ale juz nie widze takiego czegoś. Myślę że zmiana jest na miejscu, a szczególnie autoryzacja. Dobra robota.

pozdrowienia....

Luc (webmaster)

• Gość
Powitanie. Zapraszamy!
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Czerwca 2002, 19:37 »
 Dzięki Corwin za miłe słowa (w imieniu swoim oraz Januziego :). Roboty troche przy tym bylo, wiec cieszy pozytywna ocena.

Forum jak kazde ma troche wad - jezeli beda sie dawac we znaki, to sie co nieco tutaj pozmienia. Niedlugo juz wrzuci sie wyszukiwarke oraz (mam nadzieje) mozliwosc edycji swoich danych, ale to plany. Co do \'pustych pól\' - faktycznie rowniez to zauwazylem (moja wina). Mam nadzieje ze jeszcze dzis poprawimy ten blad.

Rowniez pozdrawiam,
 Luc

Corwin

• Gość
Powitanie. Zapraszamy!
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Czerwca 2002, 08:37 »

Napisał: Luc (webmaster)

Witam.  

Nowe forum rozpoczyna swoją działalność. Od początku. Mamy nadzieję, iż nowa wersja forum zachęci Was do jeszcze częstszego korzystania z niego. Na początek polecam przeczytać (po tym poście) temat ZASADY I REGULAMIN FORUM.  

1. Na stronie głównej forum dostępne jest INFO O FORUM - lista użytkowników, aktualnie on-line czy najczęściej poruszany temat.  
 2. Na forum możliwe jest zakładanie wielu działów tematycznych. I tak znajduje się tutaj już dział o nazwie ``Sprawy C64 Power``, gdzie możecie zamieszczać propozycje nowych działów C64 Power, zgłaszać wszelkie uwagi i propozycje. Zapraszam.  
 3. Do pisania na Forum REJESTRACJA nie jest konieczna. Jednak bez zarejestrowania się wyświetlany będzie Twój numer IP/HOST przy każdym poście. Zniknie on z chwilą rejestracji. W jego miejsce pojawiać się będzie Twoja liczba wysłanych postów.
 4. Stara wersja forum będzie również dostępna, jednak tylko do przeglądania. Link będzie podany na stronie głównej forum.

C64 Power Team  

;-( nie da sie pod NN cytowac,... pozatym wszystko chyba oki,....
 pozdrawiam - Corwin/Piotr

Corwin

• Gość
Powitanie. Zapraszamy!
« Odpowiedź #4 dnia: 04 Czerwca 2002, 08:38 »

Napisał: Luc (webmaster)

Witam.  

2. Na forum możliwe jest zakładanie wielu działów tematycznych. I tak znajduje się tutaj już dział o nazwie ``Sprawy C64 Power``, gdzie możecie zamieszczać propozycje nowych działów C64 Power, zgłaszać wszelkie uwagi i propozycje. Zapraszam.  

C64 Power Team  

Okazuje sie, ze tylko niewidac co sie cytuje, a potem sie juz wszystko pokazuje,...

(teraz widze napis ``undefined``

pozdro - C.

GemBoy

• Gość
Powitanie. Zapraszamy!
« Odpowiedź #5 dnia: 04 Czerwca 2002, 19:54 »
 o takim forum wlasnie marzylem... prawie jak board na fpp.pl (http://board.fpp.pl\'>http://board.fpp.pl)  
 teraz jest czysto i schludnie i wogole fajnie :)))
 ...tylko, ze troche wolniej chodzi  

GemBoy

• Gość
Powitanie. Zapraszamy!
« Odpowiedź #6 dnia: 04 Czerwca 2002, 20:04 »
 hehehe :) juz chcialem na LuCa nabeczec za to ze w postach pokazuje mi ip, login nie chce dzialac i nie liczy mi postow...
 ale po prostu...    zapomnialem sie zalogowac      
 btw: ikonki powinne pokazywac sie w miejscu kursora przy pisaniu posta, a nie na koncu  

GemBoy

• Gość
Powitanie. Zapraszamy!
« Odpowiedź #7 dnia: 04 Czerwca 2002, 20:16 »
       to wcale nie jest nabijanie postow        
 po prostu teraz to zauwazylem... ponad 2000 uzytkownikow ?!?!?! ja ich naliczylem troszke mniej    
 niech ktos pokasuje te puste miejsca na liscie userow bo oczy od tego bola    
 acha i ikonki do wklejania powinne byc nad okienkiem tresc, a nie nad okienkiem cytuj  

Luc (webmaster)

• Gość
Powitanie. Zapraszamy!
« Odpowiedź #8 dnia: 04 Czerwca 2002, 20:20 »

Napisał: GemBoy

to wcale nie jest nabijanie postow        
 po prostu teraz to zauwazylem... ponad 2000 uzytkownikow ?!?!?! ja ich naliczylem troszke mniej    
 niech ktos pokasuje te puste miejsca na liscie userow bo oczy od tego bola    
 acha i ikonki do wklejania powinne byc nad okienkiem tresc, a nie nad okienkiem cytuj  

GemBoy jak pisalem w poscie Testing testing (polecam przeczytac :), forum ma pare bledow (a dokladnie ja je spowodowalem ;P), przez co po kazdym wyslaniu posta podwaja sie liczba uzytkownikow (hahaha, bardzo smieszne ;P). Do konca tygodnia sie naprawi.
 Ikonki niestety beda wstawiane tak jak jest. Wiem, ze nie jest to szczyt wygody, ale taki skrypt :-/

Pozdrawiam,
 Luc

GemBoy

• Gość
Powitanie. Zapraszamy!
« Odpowiedź #9 dnia: 04 Czerwca 2002, 20:22 »
 spokoooo    
 w koncu mielismy wytykac bledy, wiec je wytykam    
 a przed chwila mialem takie   oczy bo mi pokazalo ze userow jest 4500  

GemBoy

• Gość
Powitanie. Zapraszamy!
« Odpowiedź #10 dnia: 04 Czerwca 2002, 22:17 »
 no i jeszcze chcialem pochwalic tfurcuff forum za to ze tak ladnie wyglada pod LYNXem - najszybciejsza przegladarka swiata  

TakaSHI

• Gość
Powitanie. Zapraszamy!
« Odpowiedź #11 dnia: 05 Czerwca 2002, 19:19 »

Napisał: GemBoy

no i jeszcze chcialem pochwalic tfurcuff forum za to ze tak ladnie wyglada pod LYNXem - najszybciejsza przegladarka swiata  

Hehehe, textowe przegladarki rzadza. Ale czy nie uwazasz ze links jest lepsza. Zachowuje orginalny wyglad i strukture strony, a w lynxie tego nie ma. Chyba ze w nowszych wersjach sie polepszylo. A tak wogle dawno tego nie uzywalem wiec mogly mi sie obie przegladarki pomieszac.
 --
 TakaSHI

Luc (webmaster)

• Gość
Powitanie. Zapraszamy!
« Odpowiedź #12 dnia: 06 Czerwca 2002, 17:17 »
 Niniejszym oglaszam, ze januzi poprawil juz blad dotyczacy mnozenia sie listy uzytkownikow. Teraz juz nie bedzie liczb typu 20000  

Luc (webmaster)

• Gość
Powitanie. Zapraszamy!
« Odpowiedź #13 dnia: 06 Czerwca 2002, 20:17 »
  Forum zostało naprawione (jak nam się wydaje - kompletnie). Dodaliśmy także archiwalną wersję Forum Dyskusyjnego - link na stronie głównej forum.

Stały adres do przeglądania:

http://c64.nostalgia.pl/forum_old/