Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Wycena sprzętu  (Przeczytany 688 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

piotrek_gon

• Gość
Wycena sprzętu
« dnia: 17 Marca 2010, 13:13 »
 Witam!  Mam  ładny  zestawik  commodore  ale  nie  mam  pojęcia  za  ile  mogę  go  opchnąć.  a  mianowicie:  

-  Komputer  Commodore  64  model  C64C  w  oryginalnym  kartonie  w  dobrym  wizualnie  w  idealnym  technicznie    
  -  magnetofon  commodore  
  -  Stacja  dysków  model  1541  
  -  drukarka  oryginalna  igłówka  commodore  czarna  
  -  monitor  kolorowy  oryginalny    \'\'  commodore  
  -  yoysticki  
  -  kilka  cartów  z  grami  i  oprogramowaniem  
  -  zasilacz  
  -  okablowanie  
  -  książka  o  commodore  z  64  

Uriel75

• Gość
Wycena sprzętu
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Marca 2010, 13:17 »
 Napisz  do  mnie  wieczorem  na  GG  8551555  to  może  się  dogadamy,  jeśli  faktycznie  jesteś  zainteresowany  sprzedażą  tego  sprzętu.

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
Wycena sprzętu
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Marca 2010, 14:55 »
 Najlepiej  poszukaj  na  Allegro  w  archiwum.  Będziesz  wiedział  ile  ludzie  są  teraz  w  stanie  dać  za  taki  sprzęt.  

Za  sam  karton  do  stacji  dysków  jakiś  jeleń  dał  30  zł,  więc  jak  trafisz  na  początkującego  kolekcjonera  przy  kasie  -  to  kto  wie  ;)  

-profil nieaktywny-

11111olo

• Gość
Wycena sprzętu
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Marca 2010, 20:12 »
 Moim  skromnym  nie  liczącym  się  zdaniem  dał  bym  za  to  co  najmniej  200  zł  -  może  więcej.  
  Może  napisz  o  jakiej  kwocie  myślałes  ;)

piotrek_gon

• Gość
Wycena sprzętu
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Marca 2010, 20:20 »
 Nie  myślałem  o  jakieś  cenie,  bo  zestaw  nie  mój  i  nie  widziałem  jego  stanu  (ponoć  dobry)  drukarka  z  tego  co  wiem  drukuje  strone  testową  więc  chyba  działa.  wszystko  inne  sprawne.  Też  sądze,  że  koło  200zł  choć  to  się  zobaczy  w  praniu.  Jak  dobrze  pójdzie  będę  miał  Amige  500  z  pudłem  stacją  dyskietek  i  w  ogóle  full  komplet  :D  jak  dostane  będę  się  chwalił  ;)

Cobra of Samar

• Gość
Wycena sprzętu
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Marca 2010, 12:02 »
 Czasami  opłaca  się  na  allegro  wystawić  sprzęt  w  mniejszych  zestawach  np:  stacja  dysków  z  dyskietkami+gratis.  Ale  nie  jest  to  reguła.  Czasem  dostaniesz  mniej  za  całość  niż  za  stację  z  dodatkami  lub  odwronie,  wszystko  zależy  kto  i  czego  w  danej  chwili  poszukuje  i  na  ile  wystawiony  sprzęt  jest  atrakcyjny:  gratisy,  dodatki.  Ja  swego  czasu  sprzedałam  stację  dyskietek  plus  100  dysków    z  gratisami  za  ponad  200zł,  a  innym  razem  dostałam  o  wiele  mniej.  Tak  to  jest  na  aukcjach.