Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Rysunek techniczny obudowy  (Przeczytany 727 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Uriel75

• Gość
Rysunek techniczny obudowy
« dnia: 03 Marca 2010, 21:34 »
 Jak  w  temacie  -  poszukuję  rysunku  technicznego  (rzutów)  obudowy  C64C.  Format  dowolny  (bmp,  jpg,  png,  gif,  dwg  -  cokolwiek.)  najlepiej  zwymiarowany.  Jeśli  ktoś  ma  i  może  pomóc  -  byłbym  zobowiązany  ;)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Marca 2010, 17:21 »
 ile  zapłacisz,  format  ACAD  2004.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Uriel75

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 05 Marca 2010, 01:15 »
 No  nie,  powaliłeś  mnie  na  kolana  tym  tekstem.  Wystawisz  na  allegro?  :)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #3 dnia: 05 Marca 2010, 17:12 »
 zrobienie  porządnej  dokumentacji  technicznej  pod  formę  wtryskową  kosztuje  bardzo  dużo  czasu.  z  racji  tej  że  jestem  inżynierem  mechanikiem  i  mam  doświadczenie  w  robieniu  dokumentacji  zadałem  pytanie.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Uriel75

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 05 Marca 2010, 20:16 »
 Do  licha,  nie  zrozumieliśmy  się  -  potrzebuję  te  rysunki  w  innym  celu.  Żadne  wtryskiwanie  plastiku  :)  Tu  raczej  chodzi  o  rysunki,  projekty  moderowanych  obudów.  Myślałem,  że  ktoś  posiada  proste  rzuty  w  czeluściach  dysków.  Mam  lekki  brak  czasu  na  samodzielne  mierzenie  i  rysowanie  rzutów.Aczkolwiek  do  moich  zastosowań  to  chyba  wystarczy  zdjęcie  z  cyfrówki,  wycięcie  konturów,  zwymiarowanie...  

Temat  nadal  aktualny  jak  ktoś  ma  takie  rzuty.  Do  Ciebie  Szanowny  Kolego  mam  inne  pytanie.  Jeśli  możesz  to  zajrzyj  w  dziale  Poszukuję,  zaraz  zrobię  wątek.