Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: dwa koputery Comodore 64 CZyli RARITAS cz.2  (Przeczytany 779 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline INWI

• Level 3
dwa koputery Comodore 64 CZyli RARITAS cz.2
« dnia: 01 Marca 2010, 13:55 »
 Widać  że  gościu  chyba  nie  odpuści  :D  :D  :P  :P  

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=942624261\' target=_blank>http://www.allegro.pl/show_item.php?item=942624261

Przeczytajcie  pierwszą  linijkę  tekstu  :D

11111olo

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Marca 2010, 18:16 »
 Fajny  \'czytnik\'.

Uriel75

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Marca 2010, 20:08 »
 Dajcie  spokój,  normalnie  burak  cukrowy  -  zwróciłem  Mu  uwagę,  że  chyba  taxi  mi  to  przywiezie  za  tę  kosmiczną  cenę  wysyłki  (28  PLN),  a  w  odpowiedzi  dostałem  info,  że  sprzedając  grafikę  PCI-E  firmy  HP  (dokładni  link  podał)  orżnąłem  niby  klienta  na  4  PLN  bo  wysyłka  kosztowała  13.  Jeszcze  trochę  dyskusji  by  było  to  by  mi  przesłał  cennik  Poczty  Polskiej  w  PDF.  Uważajcie  na  niego.  Człowiek  nie  uznaje  ortografii,  interpunkcji  i  w  ogóle  cham  do  kwadratu.  Opryskliwy  jak  Kisiel  czasami  hahaha  :)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #3 dnia: 02 Marca 2010, 20:43 »
 ja?  ja  tylko  wyrywam  chwasty  z  języków  polskiego  podwórka,  kwiecisty  styl,  wysublimowana  retoryka,  lekkie  muśnięcie  ironii  i  lamer  zapada  się  w  katatonii  :)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Grogzbeak

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 02 Marca 2010, 21:12 »
 Nie  no.  28  zł  to  nie  jest  przecież  jakaś  nienormalna  suma  jak  na  wysyłkę  takiego  towaru.  Sam  ostatnio  wysyłałem  coś  o  podobnych  gabarytach  i  masie  i  zapłaciłem  na  Poczcie  Polskiej  27zł.

Uriel75

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 02 Marca 2010, 21:58 »
 Żartujesz  tak?  Chyba  masz:  

1.  Dziwny  oddział  Poczty  Polskiej,  

2.  Może  to  była  paczka  priorytet,  

3.  Może  to  paczka  pobraniowa  od  razu?  

Wysyłałem  kilka  tygodni  temu  antenę  Cyfry+  z  dekoderem.  Wymiar  60  parę  na  50  parę  na  około  niecał  20  :).  I  waga  blisko  7kg  i  poszło  za  17.  Więc  jak  z  tym  cennikiem?  Znów  się  robi  OT...  

Kisiel  //piwo  za  soczystą  wypowiedź  :)  Pilnuj  dalej  polskiego  języka  ;)

Grogzbeak

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 02 Marca 2010, 22:39 »
 Faktycznie.  Ja  puszczałem  moją  paczkę  priorytetem.  Stąd  też  ta  różnica.  Nie  zwróciłem  uwagi,  że  facet  ma  podaną  paczkę  ekonomiczną.  Jak  na  ekonomiczną  to  rzeczywiście  za  drogo.    \'\'  

Uriel75

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 03 Marca 2010, 00:46 »
 A  ja już  chyba  wiem  o  co  temu  klientowi  chodzi...  Ekonomia  Koledzy  -  za  te  30  PLN  kupuje  towar,  składa  kanapki  na  drogę,  napój  w  plecak,  dobre  buty  traperskie  i  pieszo  niesie.  EKONOMICZNIE  Buehehehe

Grogzbeak

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 03 Marca 2010, 14:11 »
 ...  i  ekologicznie  zarazem    \'\'  

piotrek_gon

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 17 Marca 2010, 23:01 »
 Wystarczy,  że  spojrzycie  co  on  ma  choćby  dzisiaj  w  aukcjach  i  już  się  wie  jakim  on  jest  człowiekiem:P  

2  telefony  bez  niczego  (pewnie  jeszcze  ciepłe)  
  jakiś  nakład  
  biżuteria  męska  

Jeszcze  tylko  znoszony  dres  by  wystawił  i  już  w  ogóle  pełny  obraz  człowieka  :P

Uriel75

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 18 Marca 2010, 01:04 »
 Normalna  \'juma\'  moim  zdaniem...