Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Klawiatura midi commodore  (Przeczytany 1451 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kenji

• Level 5
Klawiatura midi commodore
« Odpowiedź #15 dnia: 08 Lutego 2010, 01:22 »
 No  i  kolory  znaczka  C=  są  inne  niż  powinny.  

W  każdym  razie  ktoś  sporo  ryzykował,  aż  tak  mocno  stylizując  logotyp

Offline Skull

• Level 6
« Odpowiedź #16 dnia: 08 Lutego 2010, 08:35 »
 No  tylko  ten  \'drugi\'  czerwony  w  logo  C=  wzbudza  moje  wątpliwości.  Nie  wiem  po  prostu,  po  co  ktoś  miałby  się  podszywać  w  klawiaturach  midi  akurat  pod  Commodore.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #17 dnia: 08 Lutego 2010, 09:24 »
 to  tak  jak  w  realu  masz  parówki  QR  (czyli  jakość  real)  oraz  parówki  Indykpolu.  Cena  różni  się  o  2-3%  Które  kupujesz?  No  name  a  commodore  jest  różnica,  szczególnie  w  tamtych  latach.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #18 dnia: 08 Lutego 2010, 16:30 »
 nie  mozna  ostatecznie  przesadzac  ze  to  podroba  (niechaj  bedzie  to  wykorzystanie  marki  przez  TULIP  po  jej  zakupieniu),  aczkolwiek  faktycznie  ma  to  tyle  wspolnego  z  commodore  ile  eVIC  i  inne  takie  tam  odtwarzacze  mp3  ;)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Dragonsky

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #19 dnia: 08 Lutego 2010, 19:48 »
 z  tego  co  się  dowiadywałem  to  były  końcówki  żywota  commodore,  i  różne  firmy  były  podwykonawcami  osprzętu  ze  znaczkiem  logo,  wzór  jest  zastrzeżony  oryginalnym  znacznikiem...

Bedzio

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 09 Lutego 2010, 00:14 »
 A  moze  mi  kolega  kisiel  wytlumaczyc  czym  sie  roznia  parowki  QR  od  indykpolu  ??    
  Pytam  sie  jak  najbardziej  serio!  Bo  z  tymi  kurwami  jebanymi  w  miesnym  nie  idzie  sie  dogadac.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #21 dnia: 09 Lutego 2010, 00:57 »
 no  bo  jak  się  kurwa  w  nocy  napierdala  browarki  to  się  z  kurwami  człowiek  tylko  dogada.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

chateau

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: 09 Lutego 2010, 01:13 »
 do  produkcji  QR  uzywa  sie  psiego  miesa  zmielonego  razem  z  buda,Indykpol  to  czyste  odpady  zwierzece  ze  znakiem  jakosci.

Uriel75

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 09 Lutego 2010, 11:28 »
 Normalnie  się  uśmiałem  czytając  końcówkę  tematu  hahaha.  Skoro  tamte  dwie  wersje  parówek  są  jakie  są,  to  Morliny-Berlinki  to  już  business  class?  :)

Bedzio

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 09 Lutego 2010, 12:34 »
 Dziekuje  panowie  za  info    \'\'    juz  bede  wiedzial  co  z  jakim  znaczkiem  kupowac    \'\'