Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Ciekawe książki dla C64 sprzedam.  (Przeczytany 891 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gregorius

• Gość
Ciekawe książki dla C64 sprzedam.
« dnia: 31 Stycznia 2010, 16:30 »
 Witam  forumowiczów.  Mam  na  sprzedanie  kilka  pozycji  książkowych.  Wystawiłem  na  Alledrogo,  tutaj:  http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=317638\' target=_blank>http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=317638

Dzięki  za  zainteresowanie.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Stycznia 2010, 21:18 »
 Wszystkie  które  mnie  tam  ciekawią  -  wydrukowałem  sobie  z  DJVU  i  oprawiłem  w  introligatorni  -  koło  25  zł  od  sztuki  wyszło...  

Polecam  mapę  pamięci,  Zielińskiego  i  Kurs  Assemblera  dla  Amigi
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Lutego 2010, 16:58 »
 o  jeja  ja  spaliłem  4  scalaki  za  200  PLN  :)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

p.a.

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 05 Lutego 2010, 20:48 »
 Hmm..  wychodzi  na  to,  że  książki  o  C-64  są  więcej  warte  niż  niektóre  akcesoria  :)  A  ja  myślałem,  że  uda  mi  się  toto  za  5  złotych  kupić  ;)

Offline kenji

• Level 5
« Odpowiedź #4 dnia: 05 Lutego 2010, 20:52 »
 Widziałeś  jaką  cenę  osiągnęła  książka  Doligalskiego?  Coś  koło  150  zł  !!!  Szok!

p.a.

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 05 Lutego 2010, 21:17 »
 nie,  widziałem  tylko  te  dwie,  w  których  sam  brałem  udział.  Zapodaj  linka,  jeśli  masz  pod  ręką.

p.a.

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 06 Lutego 2010, 09:40 »
 O  kurka.  To  już  chyba  lekka  przesada:)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #8 dnia: 06 Lutego 2010, 09:50 »
 no  coz....  towar  jest  tyle  wart,  ile  daja  klienci  ;)  aczkolwiek  faktycznie  niezla  sumka  :)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #9 dnia: 06 Lutego 2010, 15:18 »
 no  to  obczajta  cenę  bibli  gutenberga;)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

gregorius

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 16 Lutego 2010, 17:04 »
 Witam  !  

Dziękuję  tym  którzy  licytowali  i  nie  wygrali  jak  i  tym  co  wygrali  :)    
  Niestety  użytkownik  kenji00  (tu  i  na  Alledrogo)  pokpił  sprawę.  Wygrał  aukcję  i  do  dziś  się  nie  odezwał.  Regularnie  loguje  się  na  Alledrogo  tak  więc  ma  dostęp  do  sieci.  Obywatelu  kenji00    mógłbyś  chociaż  napisać,  że  nie  chcesz  kupić  tego  przedmiotu  to  bym  wystawił  go  raz  jeszcze  bez  tej  całej  procedury  zwrotu  prowizji.  Odezwij  się  chociaż  i  nie  chowaj  głowy  w  piasek,  ja  nie  gryzę.  

Z  atarowskimi  pozdrowieniami  !

Uriel75

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 17 Lutego 2010, 17:14 »
 Z  tymi  atarowskimi...  Nieźle  Ci  zalazł  za  skórę  skoro  Go  tak  wyklinasz  buehehehe  :)

Offline kenji

• Level 5
« Odpowiedź #12 dnia: 18 Lutego 2010, 17:29 »
 witam  
  Wybaczccie  ze  bez  polskich  fontow  Pisze  z  telefonu  

W  sumie  moj  post  jest  do  kolegi  atarowca.  

Tak  sie  sklada  ze  od  pewnego  czasu  przebywam  poza  domem  i  mam  mocno  utrudniony  kontakt  ze  swiatem  Coz  taka  praca  

Moj  blad  drogi  Kolego  ze  nie  zaplacilem  Tobie  za  aukcje  od  razu  Przyszlo  polecenie  wyjazdu  trzeba  bylo  wszystko  rzucic  no  i  zrobilo  sie  kuku  Bardzo  Cie  za  ta  sytuacje  przepraszam  Nie  bylo  to  celowe  dzialanie  z  mej  strony  

Wierz  mi  ze  zalezy  mi  na  tej  ksiazce  i  nie  w  glowie  mi  zadne  \'dowcipy\'    

Reszte  rzeczy  wyjasnilem  Tobie  w  liscie.  

Swoja  droga  jak  nie  odpowiadalem  na  maile  (w  tel  widze  tylko  naglowki)  to  mogles  wyslac  mi  sms  Po  to  podaje  moj  nr  tel  na  Allegro  Coz  stalo  sie  jak  stalo    
  Jeszcze  raz  Cie  najmocniej  przepraszam  

Aha!  Moja  zona  takze  kazala  Cie  przeprosic  Jest  kobita  w  ciazy,  siedzi  w  domu  i  jak  jej  sie  nudzi  to  lazi  po  Allegro  i  korzysta  z  naszego  konta  Dzieki  Bogu  wlezie  czasami  na  moje  strony  Taki  gatunek  Nic  na  to  nie  poradze      

Pozdrawiam  
  Kenji00  

Ps!  Uprzedzam  ze  do  niedzieli  jestem  off-line

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #13 dnia: 20 Lutego 2010, 15:36 »
 Jak  ktoś  ma  pocztę  do  zwycięzcy  aukcji  za  146  ZŁ  to  niech  mu  podeśle  djvu  Doligalskiego    \'\'    

Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???