Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: treneiro - ostatni post - podsumowanie  (Przeczytany 1218 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

chateau

• Gość
treneiro - ostatni post - podsumowanie
« Odpowiedź #15 dnia: 31 Stycznia 2010, 20:29 »
 indeksacja  przez  google  ma  bardzo  duzo  wspolnego  z  tym  tematem,watek  dotyczacy  googli  jest  zamkniety  (  http://c64power.com/forum/index.php?id=2122&fid=2\' target=_blank>http://c64power.com/forum/index.php?id=2122&fid=2 ),a  tomaaz  wcale  nie  jest  prowokujacym  trolem  marnujacym  czas  na  plodzenie  kolejnych  linijek  betonowej  argumentacji  na  ktora  nie  bardzo  chce  mi  sie  odpowiadac    \'\'  

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 31 Stycznia 2010, 20:39 »
 \'...na  ktora  nie  bardzo  chce  mi  sie  odpowiadac    \'\'  \'  
  No,  rzeczywiście  widać,  że  Ci  się  nie  chce  (tak  samo  jak  Kisielowi).  Każdym  kolejnym  postem  to  udowadniasz.    \'\'  

chateau

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 31 Stycznia 2010, 20:44 »
 no  tak,nie  przewidzialem  ze  watek  googli  nalezy  zaliczyc  do  tomaazowej  _argumentacji_    \'\'  pa.

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 31 Stycznia 2010, 20:57 »
 O,  i  kolejny  post-dowód  jak  to  Ci  się  nie  chce.  ;)

suchy

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 31 Stycznia 2010, 23:13 »
 Eee,  no  Sylwester  był  już  jakiś  czas  temu,    Panowie,  a  tu  znowu  widzę  szopkę    \'\'  .  Najpierw  Kolega  treneiro,  jak  \'dziewiczka\'  nie  daje  się  pomacać  po  cycach,  bo  zaraz  się  obraża,  a  potem  tyrada  \'starych\'  wyjadaczy  forumowych!    \'\'    \'\'  Setnie  się  ubawiłem    \'\'    \'\'    \'\'  Tak  trzymać!

sky

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 01 Lutego 2010, 07:22 »
 Dlaczego  każde  polskie  forum  poświęcone  C64  to  głównie  wielka  pyskówka  w  wykonaniu  Panów  x,  y,  z....???    \'\'    

Koledzy  dorośnijcie  –  to  nie  czasy  podstawówki  !!!