Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: kolejny raz ogłaszają upadek  (Przeczytany 1345 razy)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
kolejny raz ogłaszają upadek
« Odpowiedź #30 dnia: 06 Stycznia 2010, 16:10 »
 mówiłem  że  wino
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Reiter

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 09 Stycznia 2010, 17:20 »
 >nick  jak  wino  czym  starszy  tym  lepszy  ;)    

A  im  dłuższy,  to  też  lepszy?  :-D  
  Trzeba  zajrzeć  do  jakiegoś  translatora,  żeby  odczytał,  albo  wpisać  sobie  w  module  mowy  w  Windowsach.

p.a.

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 12 Stycznia 2010, 09:27 »
 To  faktycznie  fenomen,  że  to  forum  działa,  jak  działa,  i  że  w  sumie  nie  było  przypadków  jakichś  botów  i  innych  tego  typu  ustrojstw.    

I  niby  zgadzam  się  z  Chateau,  że  ta  strona  nie  wymaga  specjalnej  troski,  ale  z  drugiej  strony  nie  wiadomo,  czy  taki  stan  rzeczy  potrwa  wiecznie.  

I  chyba  nikomu,  a  już  na  pewno  nie  mi,  nie  zależy,  by  c64power  padło.  Zależy  mi  natomiast,  by  na  forach  c64  nie  było  takich  bezsensownie  prowokacyjnych  wypowiedzi,  jak  chociażby  ta,  do  której  się  teraz  odnoszę.  

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #33 dnia: 12 Stycznia 2010, 11:29 »
 Może  tak  ustosunkujesz  się  do  wypowiedzi  z  forum  C&A  Fan:  
  Wypowiedź  kolo  numer  1.  
  \'  nareszcie  ta  stronka  nie  wczytuje  się  nawet  przez  google.  Jestem  chamski,  ale  cieszę  się  z  tego.  
  Zrobili  mnie  w  bambuko  z  płytką  DVD,  więc  nie  żałuję,  że  ich  stronka  już  się  nie  wczytuje...\'  
  Wypowiedź  kolo  numer  2.  
  \'Jeśli  strona  wreszcie  zniknie  to  ja  się  będę  cieszył.  Z  prostej  przyczyny.  Nikt  nie  zna  dnia  i  godziny  tego  serwisu,  a  że  w  końcu  padnie  to  wiadomo.  Więc  po  co  się  tam  udzielać,  po  co  zwiększać  jego  zasoby  (choćby  przez  wpisy  na  forum).  Żeby  za  jakiś  czas  płakać  po  jeszcze  większej  stracie?\'

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

chateau

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 12 Stycznia 2010, 11:38 »
 p.a.  mozesz  uscislic  czy  jako  bezsensownie  prowokacyjny  uznajesz  post  kisiela,caly  ten  watek  czy  moj  pierwszy  post  w  tym  temacie  ?  bo  wypowiedz  do  ktorej  sie  odnosisz  to  wlasnie  moj  pierwszy  post  w  tym  temacie  ale  naprawde  ciezko  go  uznac  za  prowokacyjny.  jezeli  mimo  wszystko  uznales  go  za  bezsensowna  prowokacje  to  prosze  o  wytlumaczenie  dlaczego.

p.a.

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 12 Stycznia 2010, 12:01 »
 @kisiel  

Nie  wydaje  mi  się,  bym  miał  prawo  ustosunkowywać  się  do  cudzych  wypowiedzi.  Nie  jestem  ich  szefem  ani  nie  odpowiadam  za  nich  w  żaden  sposób.  Jeśli  miałbym  próbować  się  odnieść,  to:    

a)  Atreus  poniósł  osobistą  stratę  i  ma  do  w  stosunku  do  c64power  negatywne  uczucia  -  w  sumie  zrozumiałe  
  b)  Tomaaz  cieszy  się  z  powodów,  które  wskazywałyby,  że  jednak  mu  szkoda  tej  strony    

Tak  czy  siak  -  dwa  posty  to  trochę  za  mało,  by  uznać,  iż  wszyscy  na  C&A  Fan  życzą  tej  stronie  upadku.  

@chateau  

Nie  nie,  przepraszam  Cię,  nie  o  Ciebie  mi  chodziło.  Raczej  nie  należysz  do  prowokatorów  ;)  Ale  faktycznie  wyraziłem  się  mało  precyzyjnie.  W  sumie  po  części  celowo,  bo  nie  chciałem  rzucać  nickiem.    
  Odnosiłem  się  do  następującej  wypowiedzi:  \'klice  wzajemnej  adoracji  z  c&a  fan  jest  na  rękę  żeby  c64power  upadło\'.  

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #36 dnia: 12 Stycznia 2010, 12:17 »
 Drogi  p.a.  
  \'klika\'  to  tylko  parę  osób  które  wypowiadało  się  w  stylu  hmm  to  pomoże  rosnąć  forum  C&A  fan.  Dlatego  wypowiedź  bodaj  Rafa  jest  dla  mnie  zrozumiała.  Możesz  nie  podzielać  jego  punktu  widzenia  ale  czy  naprawdę  cieszyłbyś  się  z  upadku  forum  C&A  czy  forumP64..  nie  chcę  mi  się  już  szukać  czy  to  właśnie  Ty  nie  pisałeś  o  plusach  tej  sytuacji.  

p.a.

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 12 Stycznia 2010, 12:29 »
 Nie  cieszy  mnie  upadek  żadnej  strony,  którą  regularnie  odwiedzam.  Byłoby  mi  ogromnie  smutno,  gdyby  padł  lemon64.com,  a  np.  c64.com  jest  mi  już  obojętne  (chociaż  strona  bardzo  ładna).  Na  c64power  trochę  czasu  poświęciłem  i  w  tym  kontekście  jej  potencjalny  upadek  mnie  absolutnie  nie  cieszy.    

Na  forum  c&a  fan  napisałem  jedynie,iż:  

\'c64power  to  strona  z  \'klymatem\'  -  zawsze  trochę  żałowałem,  że  odkryłem  ją  dosyć  późno  (sam  nie  wiem,  dlaczego).  Ale  tu  ludzi  jest  coraz  więcej  i  myślę,  że  będzie  coraz  lepiej.\'  

Innymi  słowy  -  cieszyłby  mnie  rozwój  C&A  Fan,  ale  nie  kosztem  c64power.    

W  innym  miejscu:  

\'Ja  tam  lubiłem  c64power,  to,  że  gęsto  udzielali  się  tam  łamacze  joyów,  mi  akurat  -niespodzianka  -  nie  przeszkadzało\'  

To  w  sumie  też  była  aluzja  do  pewnej  wypowiedzi  rafa  z  c64power,  że  udzielają  się  tu  głównie  \'łamacze  joyów\'.  Jako  maniakalny  łamacz  (tyle,  że  wirtualny  -  używam  vice)  mi  taka  sytuacja  (i  posty  w  stylu  \'co  to  za  gra\')  bardzo  odpowiada.  

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #38 dnia: 12 Stycznia 2010, 23:23 »
 a  ja  osobiście  nic  poza  scenario  nie  znam:)  Teraz  jedynie  wałkuje  gry  przerobione  na  IDE64  bo  muszę  sprawdzić  co  i  dlaczego  działa  lub  nie.