Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: KUPIĘ FINAL II lUB III  (Przeczytany 3750 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wegi

• Level 7
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #90 dnia: 31 Stycznia 2010, 21:28 »
 BTW  11111olo  -  pomijam  teorię  spisku,  ale  jak  sprzedawałbyś  coś  na  allegro  czy  powiedzmy  w  sklepie  to  musiałbyś  to  sprzedać  także  i  V12  -  bo  to  by  było  nierówne  traktowanie  klientów  \'\'  
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline luzik1980

• Level 3
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #91 dnia: 01 Lutego 2010, 19:06 »
 Co  by  nie  spojrzeć  na  tym  forum  nie  brakuje  ludzi  chamowatych  i  pomawiających  innych  więc  sram  na  forum  i  mnie  już  na  nim  niema    \'\'  forum  o  C64  to  chyba  nie  powinno  być  takim  miejscem  a  teksty  niektórych  mam  głęboko  w  DUPIE  narazie  

chateau

• Gość
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #92 dnia: 01 Lutego 2010, 19:15 »
 luzik  wymien  pieciu  chamowatych  pomawiaczy.  skoro  nie  brakuje  ich  na  forum  to  nie  powinienes  miec  z  tym  problemu    \'\'  

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #93 dnia: 01 Lutego 2010, 23:34 »
 luzik  i  olo  pisza  dokladnie  w  tych  samych  dnia  i  o  zblizonych  porach...  gejowo  czy  tylko  chcesz/chcecie  potwierdzic  spisek?
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #94 dnia: 02 Lutego 2010, 18:22 »
 Raf  jak  ktoś  ma  wiele  tożsamości  to  może  mieć  schizofrenie.  Trzeba  uważać  palantów  jest  pełno....  
  Poza  tym  jak  ktoś  pisze  na  forum  jego  możliwość  obrony  przed  atakiem  (plugawym,  dupiastym,  pomówieniami)  jest  ograniczona  orzekł  sąd...  Sygn.  akt  I  ACa  949/09
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

11111olo

• Gość
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #95 dnia: 02 Lutego 2010, 21:42 »
 Orientacja  sexsualna  nie  ma  tu  żadnego  znaczenia  gdyż  wielu  słynnych  naszych  poetów  (na  pewno  ważniejszych  ludzi  niż  tych  z  forum)  miało  \'skrzywioną\'  orientację  seksualną.  Poza  tym  próbujecie  mi  przypisać  z  uporem  maniak  że  mam  kilka  kont  i  z  nich  piszę  co  jest  bzdurą!

Offline Dragonsky

• Level 2
  • **
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #96 dnia: 05 Lutego 2010, 19:02 »
 ciekawy  wątek,  ale  sobie  zapamiętam...