V-12/Tropyx ale się dowaliłeś do Olka ale chyba szczekasz pod nie tym drzewem , dziwne nazwałeś gościa oszustem jak znam go od 3 lat , pomógł mi wiele w elektronice chociaż obowiązku nie miał, na początku jak coś kupowałem od niego to czekał aż wpłynie kasa na konto i wysyłał odrazu, teraz jak chce coś kupić od niego to, wysyłam mu kase pytam się czy chce potwierdzenie a on że mi wierzy , bo poco miałbym tracić kumpla na przekrętach i w odwrotną stronę więc nie wal kitu że gość jest oszustem , co do licytacji to prawda licytował na moich aukcjach i ja na jego, czy podbijał dla jaj ? zobacz sobie kto za pierwszym razem wylicytował mojego \'wypasionego\' C64 ? jakiś matoł co mu konto zawiesili w niedługim czasie za robienie sobie jaj , za 2 razem olo wylicytował bo był zainteresowany , jednak coś w C64 nagle dziwnego się stało że zaczął wariować, i nie doszło do zakupu (i puściłem części z niego), chyba żę to naprawie ale dubanie w C64 to nieprosta sprawa , wiem co pisze bo po wymianie kernala i zamontowaniu podstawki przez miesiąc dochodziłem co jest że mam pasy na ekranie i wiesza mi gry i programy, więc więc koleś jak chcesz mi wkręcić ze olo jest naciągaczem to POWODZENIA i nie jaraj narkotek z dopalaczy czy innego syfu