Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: KUPIĘ FINAL II lUB III  (Przeczytany 3712 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

oley76

• Gość
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #30 dnia: 21 Grudnia 2009, 21:56 »
 No  to  walczymy  zobaczymy  bo  przeciwnik  to  jakiś  kolekcjoner.  Niedawno  kupił  Amigę  i  c64...

chateau

• Gość
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #31 dnia: 22 Grudnia 2009, 19:42 »
 oley  kupil  tego  \'Final2\',wkrotce  sie  dowiemy  co  to  naprawde  jest    \'\'  

11111olo

• Gość
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #32 dnia: 23 Grudnia 2009, 20:02 »
 rafvate  to  że  jesteś  oszołom  i  oskarżasz  mnie  bezpodstawnie  i  bez  dowodów  świadczy  o  twoim  zadufaniu  oraz  braku  informacji.  
  Poza  tym  co  cię  obchodzi  ile  kto  ma  kont  na  allegro  -  też  możesz  założyć  i  20  -  na  ELCE  mam  1  konto!

11111olo

• Gość
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #33 dnia: 23 Grudnia 2009, 20:04 »
 Jak  ktos  jest  chętny  to  mam  na  sprzedaż  trochę  różnych  cartów  w  tym  FII  FIII  AR7.3  i  trochę  BB

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #34 dnia: 23 Grudnia 2009, 21:03 »
 Które  kupiłeś  za  1,5  tys  (co  najmniej)  od  Czajkowskiego.  Lamer  jesteś.
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

11111olo

• Gość
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #35 dnia: 23 Grudnia 2009, 21:44 »
 Każdy,  podkreślam  każdy  ma  prawo  kupić  u  kogo  chce  i  sprzedać  również.  A  Ty  Paweł  V-12  jesteś  jak  Rafał  Szyja  uprzedzony  do  mnie  i  twoje  zdanie  nie  jest  obiektywne.

Offline wegi

• Level 7
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #36 dnia: 23 Grudnia 2009, 22:22 »
 Jak  kupiłeś  to  się  spiesz  bo  może  i  po  nowym  roku  będzie  za  free  do  ściągnięcia  klon  atraxowego  actiona  za  free  -  zamówisz  płytkę  za  15-20  zł  i  kilka  TTLi  -  życiowego  interesu  nie  zrobisz.  Potem  czas  na  Finala  III  i  Black  Boxy  -  czas  start  \'\'  
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline kenji

• Level 5
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #37 dnia: 23 Grudnia 2009, 22:47 »
 Wegi  zakładając,  że  płytka  się  nie  zmieni  to  nawet  taniej  powinno  wyjść  za  sztukę    \'\'  

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #38 dnia: 23 Grudnia 2009, 23:34 »
 wlasciwie  to  jest  gdzies  konkretny  watek  o  tym  klonie?  w  koncu  kilka  osob  ma  juz  plytki  wiec  powinna  zostac  jakas  sensowna  kooperacja  celem  uruchomienia  zawiazana.  no  i  przede  wszystkim...  zeby  bledow  na  PCB  nie  bylo!  ;d
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

oley76

• Gość
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #39 dnia: 24 Grudnia 2009, 00:15 »
 kupiłem  i  jak  tylko  do  mnie  dotrze  to  wam  dam  znać  czy  to  rzeczywiście  Final  2.  

Jak  będzie  można  zrobić  sobie  samemu  Finala  3  to  chętnie  się  bym  pobawił,  choć  mistrzem  lutownicy  nie  jestem.    

Ale  jak  brzmią  słowa  piosenki  Pana  Kleksa  \'Cała  naprzód  ku  nowej  przygodzie....\'  nawet  jeśli  miałoby  mi  to  za  3  razem  wyjść...  \'\'  

Offline kenji

• Level 5
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #40 dnia: 24 Grudnia 2009, 00:38 »
 Oj,  to  nieco  poczekasz.  Pierwszy  -  w  co  wierzę-  będzie  AR

11111olo

• Gość
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #41 dnia: 24 Grudnia 2009, 12:48 »
 Klon  a  oryginał  to  duża  różnica.  Ciekawi  mnie  gdzie  można  zrobić  PCB  za  jedyne  15  zł  (  chyba  że  to  cena  w  przeliczeniu  na  30-50  szt.)

Offline wegi

• Level 7
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #42 dnia: 24 Grudnia 2009, 13:14 »
 @olo  -  to,  że  miałeś  ochotę  być  właścicielem  140  cartów  to  Twoja  sprawa  i  mnie  to  nie  interesuje.  Jak  przebrałeś  i  wybrałeś  najbardziej  interesujące  Cię  egzemplarze  to  chłam  zachowaj  dla  siebie  i  nie  mydlij  nam  oczu  o  wartości  oryginału.  Większą  frajdą  jest  złożenie  carta  samemu.  A  wię  wtopa  niech  pozostanie  także  Twoją  sprawą...
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

11111olo

• Gość
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #43 dnia: 24 Grudnia 2009, 14:01 »
 Nie  wiem  co  rozumiesz  przez  pojęcie  CHŁAM  ale  FII  czy  FIII  za  30  zł  to  każdy  kupi  a  tym  bardziej  nowy.  Oczywiście  montowanie  własnych  cartów  jest  fajne  w  przeciwieństwie  do  kopiowania.

Offline kenji

• Level 5
KUPIĘ FINAL II lUB III
« Odpowiedź #44 dnia: 24 Grudnia 2009, 15:28 »
 Olo  wszystko  można  zrobić,  trzeba  tylko  chcieć.    
  Śmiem  twierdzić,  że  ten  klon  będzie  lepszy  niż  oryginał.  

Wiesz  jedni  kopiują  cartridże  inni  skupują  wszystko  jak  leci  za  każdą  cenę,  a  jeszcze  inni  próbują  wmówić  sprzedawcy  że  cena  jego  urządzenia  jest  za  droga.  
  Każdy  lubi  co  innego