Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: mega zestaw c64 - oryginalne biurko C= ?  (Przeczytany 990 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gamer64

• Gość
mega zestaw c64 - oryginalne biurko C= ?
« dnia: 12 Października 2009, 10:07 »
 Witam  
  Czy  ktoś  ma  jakieś  informacje  czy  C=  produkowała  biurka  pod  zestawy  c64?  
  A  może  jakaś  firma,  albo  gdzieś  w  jakichś  gazetach  z  tamtych  lat  są  fotki?  Bo  mam  wszystko  -  i  się  nie  mieszczę-  monitor,  dwie  stacje  ,  drukarka  magnetofon  itp  
    byle  gdzie  upchać  nie  chce,  a  w  klimatycznym  miejscu  by  fajnie  się  prezentował

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Października 2009, 16:13 »
 na  specjalne  zamówienie  w  latach  80  tych  BRW  robiło  meble  z  profilowanym  biurkiem  pod  C64.  Może  jeszcze  w  starym  silosie  atomowym  się  znajdzie,  ale  kto  tam  do  ruskich  za  tym  pojedzie?
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline kenji

• Level 5
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Października 2009, 17:48 »
 hhehehe  niezły  pomysł    

Jak  już  uda  mi  się  wybudować  dom  to  będę  w  nim  miał  specjalne  pomieszczenie  na  C-64  i  inne  old-schoole    \'\'    

Marzy  mi  się  jeszcze  automat  z  Renegade,  ale  to  raczej  nierealne    \'\'  

gamer64

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Października 2009, 07:57 »
 BRW  ?  masz  może  jakieś  fotki/linka  itp?  Bo  zrobić  to  nie  problem  w  starym  stylu,  bawiłem  się  stolarką,  a  może  ma  ktoś  pomysł  na  biurko  dla  komci?  Jeden  warunek-  musi  byc  maksimum  ekspozycji  dla  komci-  żeby  nic  nie  ukrywać,  bo  to  piękny  sprzęt

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Października 2009, 16:44 »
 Ee  tam  wacki  z  tym  BRW,  zrobić  obudowę  do  komcia  z  drewna  to  jest  to:)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

gornipio

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Października 2009, 18:05 »
 jak  będę  na  działce  to  pewnie  sobie  zrobię  taki  stolik  z  miejscami  na  Datassette,  Flopa,  Monitor,  C64,  Myszkę,  Joystick  i  szafkami  na  dyskietki  i  cartridge  ;P  

Myślę,  że  za  3  mce  jak  tam  pojadę,  wszystko  z  tej  listy  będę  miał  ;P

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Października 2009, 22:18 »
 A  ja  myślę,  że  jak  tam  pojedziesz  za  trzy  miesiące,  to  już  niekoniecznie  będziesz  myślał  o  C64.    \'\'  

gornipio

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 20 Października 2009, 10:43 »
 Mylisz  sie  xD  Teraz  od  czasu  do  czasu  kupuje  na  Allegro  rzeczy  do  C64  i  jak  tam  pojade,  przetestuje  wszystko,  a  jeden  z  kilku  zestawow  wezme  ze  soba  xD