Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Cytat mojego nauczyciela od etyki.  (Przeczytany 791 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gornipio

• Gość
Cytat mojego nauczyciela od etyki.
« dnia: 23 Września 2009, 14:25 »
 Z  dzisiejszej  lekcji  etyki  i  filozofii  (w  pewnym  stopniu  dotyczy  Commodore)  

\'Kiedy  mój  syn  był  w  waszym  wieku,  to  dopiero  dawało  mu  się  do  pokoju  te  14  calowe  telewizorki,  co  to  na  rynek  wchodziły.  Nie  miał  też  komputera,  a  jak  miał  to  była  to  Amiga  500,  gry  na  czterech  dyskietkach  i  jazda  w  Mortal  Kombat.  A  teraz  chcecie  filmiki  -  macie  filmiki.  Chcecie  gry  -  macie  gry.  Chcecie  grafikę  -  macie  grafikę.  Chcecie  krew,  śmierć  i  łzy  -  wpisujecie  do  Google  i  macie  krew,  śmierć  i  łzy.  Czasem  niektórym  wyskakuje  strona  +18,  to  sobie  dodają  15  lat  i  wchodzą,  bo  kto  to  sprawdzi?  Teraz  rodzice  nie  mają  żadnej  kontroli,  wszystko  wolno  itd.\'

Offline DoliN

• Level 3
  • =)
    • http://picasaweb.google.com/dilon999
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Września 2009, 09:26 »
 Lol  -  jesteś  chyba  pierwszą  osobą,  która  ma  zajęcia  z  etyki!  Zawsze  religia  była  \'obowiązkowa\',  i  etyka  była  wirtualnym  przedmiotem  do  wyboru...  

Ciekaw  jestem  co  nauczyciel  by  powiedział  na  \'Commando  Libya\'!
2x C64, C64DTV, 1541, 3x Datasette i inne graty ;)

gornipio

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Września 2009, 10:39 »
 Poniewaz  nienawidze  isc  do  szkoly  na  pozniej  niz  godzine  8,  zapisalem  sie  na  etyke  i  filozofie.  chodze  tez  na  religie,  bo  zamiast  niej  zwykle  moi  koledzy  wystawiaja  na  lekcji  skecze  0.o