Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Portal "C & A Fan"  (Przeczytany 869 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

indyjr

• Gość
Portal "C & A Fan"
« Odpowiedź #15 dnia: 27 Września 2009, 17:34 »
 nie  widzę  przeszkód...

Tomaaz

• Gość
Portal "C & A Fan"
« Odpowiedź #16 dnia: 27 Września 2009, 17:51 »
 Ja  bym  chetnie  pisal  o  BASICu,  ale  nie  wiem  czy  jest  zapotrzebowanie...

Offline kenji

• Level 5
Portal "C & A Fan"
« Odpowiedź #17 dnia: 01 Października 2009, 14:56 »
 Ale  jak  będziesz  robił  te  recenzje  to  plizzz,  skup  się  na  mniej  znanych  gierkach.  
  Trzeba  odkrywać  je  na  nowo.

p.a.

• Gość
Portal "C & A Fan"
« Odpowiedź #18 dnia: 04 Października 2009, 13:46 »
 Kurczę,  jakoś  przespałem  cały  ten  interes  z  C&A  Fan...  Też  bym  z  chęcią  potworzył  na  potrzeby  tego  magazynu.  Jest  tyle  gier,  które  warto  przypomnieć,  zrecenzować,  rozgryźć...  i  omapować,  co  ostatnio  stanowi  moje  największe  hobby:)

indyjr

• Gość
Portal "C & A Fan"
« Odpowiedź #19 dnia: 04 Października 2009, 14:25 »
 Cześć  

Właśnie  składam  pierwszy  numer  pisma  tylko  
  o  grach  na  C64,  napisz  do  mnie  (indyjr@wp.pl),  pomoc  cholernie  by  mi  się  przydała  :)  

chateau

• Gość
Portal "C & A Fan"
« Odpowiedź #20 dnia: 04 Października 2009, 14:40 »
 nie  lepiej  wyslac  materialy  do  c&a  fan  ?  magazyn  ma  calkiem  niezla  reklame  wiec  przeczyta  go  wiecej  osob,nawiazuje  do  znanej  marki,pracuje  przy  nim  wiecej  ludzi.  po  co  dzielic  wlos  na  czworo  ?

indyjr

• Gość
Portal "C & A Fan"
« Odpowiedź #21 dnia: 04 Października 2009, 15:01 »
 Na  pewno  każdy  będzie  wysyłać,  jednak  ile  
  recenzji  zmieści  się  w  C&A  ?  
  W  końcu  to  pismo  traktuje  w  większej  mierze  o  wielu  innych  ważnych  rzeczach  
  związanych  z  C64  niż  gry  komputerowe,  natomiast  nie  uważam,  żeby  pismo  poświęcone  tylko  rozrywce  było  czymś  złym.  
  Commodore  nigdy  nie  miał  w  Polsce  swojego  
  pisma  o  grach,  myślę,  że  najlepsza  pora  
  to  nadrobić,  a  każda  promocja  komody  w  
  naszym  kraju  jest  dobra.  
  Chyba?  

Tomaaz

• Gość
Portal "C & A Fan"
« Odpowiedź #22 dnia: 04 Października 2009, 15:22 »
 Recenzji  zmieści  się  tyle  na  ile  Ramos  pozwoli.    \'\'    Magazyn  przecież  nie  ma  ograniczonej  objętości.  Ja  też  myślę,  że  najpierw  powinieneś  skontaktowac  się  z  Ramosem,  bo  podłączenie  czegoś  obszerniejszego  o  grach  do  magazynu  byłoby  najlepszym  rozwiązaniem.

indyjr

• Gość
Portal "C & A Fan"
« Odpowiedź #23 dnia: 04 Października 2009, 15:41 »
 ależ  ja  bardzo  chętnie  będę  pisał  dla  C&A  FAN  recenzje,  ile  tylko  Ramos  będzie  chciał,  jeśli  moje  recenzje  będzie  chciał.  

ale  nie  zabraniacie  mi  chyba  robienia  swojego  pisemka?  to  chyba  nie  przestępstwo?  

ja  napisałem  w  tym  temacie,  w  celu  kontaktu  z  p.a.  bo  jego  mail  jest  nieaktualny,  a  nie  po  to  żeby  atakować  C&A    
  czy  odbierać  mu  przyszłych  redaktorów.  

Co  do  Ramosa,  już  się  z  nim  kontaktowałem  i  na  pewno  w  tym  tygodniu  (po  niedzieli)  podeślę  jakieś  recenzje  dla  C&A  do  sprawdzenia  i  ewentualnej  publikacji.  

A  poza  tym  tak  po  cichutku  liczę,  że  dla    
  mojego  pisemka  jako  dodatku  tylko  o  grach,  znalazłoby  się  miejsce  na  stronie  DOWNLOAD  w  portalu  C&A  FAN.  
  Pozdrawiam  

Tomaaz

• Gość
Portal "C & A Fan"
« Odpowiedź #24 dnia: 04 Października 2009, 16:05 »
 Pewnie,  że  nikt  Ci  nie  zabrania.    \'\'  Rób,  ja  chętnie  poczytam.    \'\'  

p.a.

• Gość
Portal "C & A Fan"
« Odpowiedź #25 dnia: 04 Października 2009, 16:32 »
 Mój  mail  żyje  i  ma  się  dobrze...tzn.  tak  mi  się  wydaje;-)  Jeśli  o  publikowanie  recenzji  idzie,  to  w  zasadzie  jest  mi  to  obojętne,  gdzie  będę  miał  szansę  publikować  swoje  teksty.  Osobiście  odnoszę  wrażenie,  że  faktycznie  jeden  większy  tytuł  ma  poważniejsze  szanse  na  rozgłos,  niż  kilka  mniejszych,  chociaż  pomysł  o  gazetce  nt.  commodorowskich  gier  bardzo  mi  się  podoba.  Na  razie  czekam  na  rozwój  sytuacji  -  może  \'giercowy  dodatek\'  do  C&A  byłby  tu  najlepszym  rozwiązaniem?  Pamiętam,  ze  w  oryginalnym  C&A  w  okresie  wakacji  był  taki  większy  blok  opisów  gier  (\'strefa  rozrywki\'  się  to  bodaj  zwało).  Jeśli  natomiast  będzie  tak,  że  niezależnie  od  siebie  będą  pojawiały  się  2  periodyki  -  to  chętnie  popiszę  sobie  do  obydwu,  jeśli  oczywiście  komuś  się  moje  teksty  spodobają.

indyjr

• Gość
Portal "C & A Fan"
« Odpowiedź #26 dnia: 04 Października 2009, 17:30 »
 p.a.  nie  wiem  

mi  z  maila  na  wp  wyrzuca  błąd,  że  nie  jest  w  stanie  wysłać  wiadomości  na  twojego  maila  z  forum.  

arti77

• Gość
Portal "C & A Fan"
« Odpowiedź #27 dnia: 04 Października 2009, 21:50 »
 @p.a.  
  Jeśli  chodzi  o  Twoje  recenzje,  to  ja  jestem  jak  najbardziej  \'za\'  (aczkolwiek  od  jakiegoś  czasu  ostatnie  słowo  ma  Ramos  ;)).  Czytałem  kilka  Twoich  opisów  i  bardzo  mi  się  podobały  :)  
  Drugie  pismo  związane  z  C64  jest  jak  najbardziej  mile  widziane  -  to  już  chyba  nie  te  czasy,  kiedy  starało  się  wygryźć  konkurencję  ;)  Choć  może  rzeczywiście  warto  połączyć  siły?  W  C&A  Fan  recenzji  póki  co  było  niewiele,  bo  nie  miał  ich  kto  pisać  -  jeśli  będą  chętni,  myślę,  że  dział  uda  się  (znacznie)  poszerzyć  :)  
  Pzdr.

Reiter

• Gość
Portal "C & A Fan"
« Odpowiedź #28 dnia: 05 Października 2009, 19:49 »
 Jak  w  każdym  szanującym  się  czytadle  dla  mężczyzn,  powinna  być  w  magazynie  rozkładówka,  a  na  niej  coś  gołego...  na  przykład  stacja  1571  i  tym  podobne.  
  Może  nawet  z  zaznaczeniem  prostokątami  bloków  /  układów  scalonych  i  podpisaniem.

Reiter

• Gość
Portal "C & A Fan"
« Odpowiedź #29 dnia: 05 Października 2009, 19:51 »
 Tudzież  dama  w  skąpym  podkoszulku  :-)  
  Czytający  inne  fora,  pewnie  zakumali  o  jaki  wątek  chodzi  i  o  jakie  forum  :D